INTERLINEX HUURT 6.200 M² BEDRIJFSRUIMTE IN HEERLEN.

INTERLINEX HUURT 6.200 M² BEDRIJFSRUIMTE IN HEERLEN.

Interlinex is specialist op het gebied van elektrische voertuigen voor volwassenen & kids. Voor de verdere uitbreiding van de onderneming was de heer El Majdoub (DGA), al geruime tijd op zoek naar passende huisvesting. Deze bleek beschikbaar binnen bedrijventerrein De...

Lees meer

Vastgoednieuws

Op het terrein van de voormalige Schiedamse glasfabriek hebben Blauwhoed, Dudok Real Estate en de gemeente Schiedam de anterieure- en koopovereenkomst getekend. De eerste voor de ontwikkeling van De Glasfabriek en de koop overeenkomst voor het naastgelegend terrein, dat de komende jaren getransformeerd wordt tot een woon-, werk- en verblijfsgebied
In opdracht van VEBE is Pleijsier Bouw begonnen met de bouwvoorbereidingen voor een nieuwe bedrijfshal met kantoren, die de nieuwe \'eyecatcher\' van industrieterrein Zevenhond Zuid in Genemuiden moet worden. 
VORM, LOLA Landscape Architects en Groosman Architecten hebben het winnende ontwerp ingediend voor de ontwikkeling van twee woontorens, met de naam MARK, in het Cascadepark in Almere. 
Synchroon verkoopt 83 appartementen en drie commerciële ruimten aan CBRE Investment Management. De appartementen zijn onderdeel van project Tolhuiskade Plot C.
De NEPROM New Generation (New Gen) is eind 2014 geïnitieerd door een aantal jonge ontwikkelaars, in samenwerking met de NEPROM. Zij stellen graag het nieuwe bestuur voor. 
W. P. Carey, dat sinds 2001 in Nederland  investeert, heeft vorige maand 14 autodealer- en services locaties aangekocht in Nederland. Het is niet de eerste aankoop binnen deze sector. 
Door de sterke opkomst van online winkelen en e-commerce, mede als gevolg van de coronapandemie, breekt de logistieke vastgoedsector in Nederland alle records: nog nooit eerder werd er zoveel vastgoed verhandeld. In 2021 kwam dit uit op een recordbedrag van 5,3 miljard euro.
De gemeente Amersfoort, Omnia Wonen en LATEI hebben overeenstemming bereikt over de ontwikkeling van woningbouw op de locatie van het voormalige wijkcentrum De Trefhorst aan Bruispad 2-4 in Amersfoort.
Supermarktketen Dirk van den Broek blijft het aantal filialen uitbreiden. In mei opent het bedrijf twee nieuwe winkels in Rotterdam. Het aantal winkels komt hiermee op 130 te staan en men lijkt nog niet te zijn uitgegroeid. 
R’estate Bedrijfshuisvesting meldt dat vanaf begin dit jaar het nieuwbouw kantoorpand aan de Wijchenseweg 10-10R te Nijmegen in zijn geheel is verhuurd.