SENZAI VERHUISD NAAR NIEUWE LOCATIE IN BRUNSSUM

SENZAI VERHUISD NAAR NIEUWE LOCATIE IN BRUNSSUM

Senzai is een onderneming die hoogbegaafde en hoogsensitieve kinderen en hun ouders begeleidt. Door de groeiende vraag naar haar dienstverlening was Senzai al langere tijd op zoek naar nieuwe passende huisvesting. Deze is nu gevonden aan de Prins Bernhardstraat 2B in...

Lees meer

Vastgoednieuws

Met de uitbreiding van 8.000 m² opslagcapaciteit huurt Bas Warehousing nu in totaal de helft van de beschikbare vierkante meters op het VGP Park Roosendaal. Daarnaast huurt het concern ook 9.000 m² op het nabijgelegen Tussenriemer 7 in Roosendaal van Verdion. Lees meer over deze transacties. 
AEW heeft met Ullis een nieuwe strategie voor stedelijke logistiek en light Industrial gelanceerd met €475 miljoen aan startkapitaal. Het grootste deel van het kapitaal zal naar verwachting worden ingezet in brownfield en/of build-to-core ontwikkelingen, die zullen worden aangevuld door de aankoop van enkele inkomsten genererende assets.
Bolia, een Scandinavisch meubel- en design merk, heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor de huur van 370 m² aan de Oude Binnenwerk 132 te Rotterdam. Dit wordt de zesde vestiging van het merk in Nederland.
Onlangs heeft a.s.r. real estate namens het ASR Dutch Prime Retail Fund de huurovereenkomsten verlengd met Hairstylist Robbert en Haarstudio Bella Capelli in winkelcentrum Castellum in Houten. Daarnaast wordt het winkelaanbod uitgebreid met een try-out store van Non Stop Fashion. 
Janssen de Jong Groep neemt strategisch belang in New Horizon. New Horizon blijft autonoom opereren in de markt. In 2025 verwachten de partijen samen €100 miljoen circulaire omzet te realiseren. Lees meer over deze nieuwe samenwerking. 
Het Britse Colorway on Demand heeft een nieuwe productielocatie van 1.400 m² geopend in Venlo. Het object is gelegen op bedrijventerrein Venlo Trade Port, een gemengd bedrijventerrein, dat zich richt op lokaal en regionaal verzorgende bedrijvigheid en maakindustrie.
Het aantal hypotheekaanvragen onder 55-plussers is in het laatste kwartaal van 2020 met 14{02ce5aa8b92d0cb0f0199c6dcf775b21f3da34b747d72da597680d43c6da44a2} gegroeid in vergelijking met het derde kwartaal. Het aantal aanvragen van 55-plussers bedraagt bijna een kwart van alle hypotheekaanvragen, meldt De Hypotheker. 
Voor het eerst in twintig jaar laat de Nederlandse woningmarkt een \'double-digit-growth\' zien met betrekking tot de woningprijzen. Calcasa bekeek de Nederlandse en Europese cijfers.
Per 1 april start Carolien van Rijen als directeur-bestuurder bij Woonpalet Zeewolde. Van Rijen heeft 30 jaar volkshuisvestelijke ervaring  op het gebied van wonen en verhuur tot nieuwbouw en beheer, maar ook op het gebied van organisatieontwikkeling. 
Loostad Vastgoedontwikkeling, onderdeel van VolkerWessels, is in Almere Poort gestart met de bouw van het project Homerustoren. Aan de Homeruslaan komt een 40 meter hoge woontoren met 91 appartementen. Een beleggingsfonds van Credit Linked Beheer is de eindbelegger van dit project.