Van Spauwen Vastgoed naar Spauwen | Werrij

Van Spauwen Vastgoed naar Spauwen | Werrij

Nadat particulier makelaar Marcel Werrij ruim een jaar geleden toetrad tot Spauwen Vastgoed, is de samenwerking tussen Jules Spauwen, Brenda Spauwen en Marcel Werrij in een stroomversnelling terecht gekomen. Dat resulteerde er eerder dit jaar al in dat het...

Lees meer

Vastgoednieuws

De markt voor vastgoedfinanciering ontwikkelt zich in rap tempo. Banken verliezen aandeel ten opzichte van alternatieve financiers en steeds meer intermediairs worden actief op de markt. Heeft u een financieringsvraagstuk?
Medisch specialist Boston Scientific heeft 17.680 vierkante meter aan bouwgrond gekocht van Jindal Films. Het gaat om een kavel aan de Vestastraat 5 in Kerkrade.
Het retailfonds van Altera heeft een nieuwe aandeelhouder verwelkomt, namelijk Italiaanse verzekeringsmaatschappij Cattolica Assicurazioni. Altera heeft €720 miljoen aan retail onder beheer en heeft een aandeelhoudersbestand van meer dan 25 institutionele beleggers uit binnen- en buitenland.
Vanaf vandaag zullen de specialisten van Troostwijk Taxaties om de twee weken dieper ingaan op de zaken die spelen op het gebied van vastgoedtaxaties. Deze week wordt door Remko den Hertog, combi-taxateur bedrijfseconomisch vastgoed en verzekeringsdoeleinden het thema \'duurzaamheid\' besproken.
Wat betekent innovatie voor jouw bedrijf? Met die vraag begon het gesprek dat VJ had met Jurjen Thomas, Founding Partner en CEO van OSRE. Het bedrijf, bekend van de interviews in de oranje VW Kever, ontwikkelt sinds 2012 softwareoplossingen die huurwoningen en huurders aan elkaar verbindt. 
Gijs Hoedemaker (29) is sinds november werkzaam bij DamBorg in de rol van Acquisition Analyst. Hierin is hij actief betrokken bij het begeleiden van transacties en het optimaliseren van het acquisitieproces.
In de serie \'De sector over zorgvastgoed\' vroeg VJ aan verschillende specialisten uit de sector hoe zij de toekomst van het zorgvastgoed zien. Derde in deze serie is Monique Tetteroo. Zij is Acquisition Manager Healthcare Investments bij belegger Bouwinvest. 
Vorig jaar besloot Syntrus Achmea twee fondsen open te stellen voor buitenlandse beleggers. Het Particuliere Hypothekenfonds kan nu het Duitse Gothaer Asset Management als nieuwe klant verwelkomen. Zij brengen €500 miljoen mee om te beleggen in Nederlandse woninghypotheken. 
In het vierde kwartaal van 2019 waren in alle provincies bestaande koopwoningen duurder dan een jaar geleden. Ook werden er meer woningen verkocht. Het grootst was de prijsstijging in de provincie Groningen. Dit blijkt uit de nieuwste cijfers van het CBS en het Kadaster.
In Rijswijk is Boele en Van Eesteren onlangs begonnen met de bouw van 42 eengezinswoningen in de wijk Te Werve. De sociale huurwoningen zullen in de portefeuille van woningcorporatie Vidomes terechtkomen.