INTERLINEX HUURT 6.200 M² BEDRIJFSRUIMTE IN HEERLEN.

INTERLINEX HUURT 6.200 M² BEDRIJFSRUIMTE IN HEERLEN.

Interlinex is specialist op het gebied van elektrische voertuigen voor volwassenen & kids. Voor de verdere uitbreiding van de onderneming was de heer El Majdoub (DGA), al geruime tijd op zoek naar passende huisvesting. Deze bleek beschikbaar binnen bedrijventerrein De...

Lees meer

Vastgoednieuws

Het kantoorpand aan de Van Markenaan 5 in Rijswijk zal worden getransformeerd tot wooncomplex met 188 huurappartementen in het midden huursegment. Eigenaar van het pand, TB|Verkerk, ondertekende hiervoor recent een intentieovereenkomst met de gemeente Rijswijk. Lees hier meer over de plannen. 
Naomi Koppens is per 1 augustus benoemd tot Head of Agency Offices Eindhoven bij JLL Nederland. Zij volgt hiermee Koen der Kinderen op die het bedrijf na 5 jaar gaat verlaten.
De gemeente Apeldoorn stelt de bouw van de nieuwe markthal op het Plein van de Stad uit. De reden? Door de aanhoudende prijsstijgingen van bouwmaterialen wordt de, uit hout en staal bestaande, markthal momenteel duurder dan begroot en dat wil de gemeente niet. 
Onlangs is de intentieovereenkomst getekend tussen projectontwikkelaar Timpaan en woningstichting Sint Antonius van Padua voor een woningbouwontwikkeling rondom de Heilig Hart van Jezuskerk in De Zilk. KVDK architecten heeft de opdracht gekregen een eerste verkenning te ontwerpen voor hoe het gebied eruit kan komen te zien.
MegaGen Benelux B.V., een distributeur voor tandheelkundige producten uit Zuid-Korea, sluit een huurovereenkomst af en vestigt zich in Oisterwijk. Parc Makelaars bracht de overeenkomst tot stand namens MegaGen Benelux B.V.
Recent hebben er twee transacties plaatsgevonden aan de Bellsingel 11 en Koolhovenlaan 80 te Schiphol-Rijk. Het betreft twee logistieke gebouwen die zijn gelegen op het zogenoemde Verhoef-terrein, onderdeel van business park Oude Meer/Schiphol-Rijk en gelegen ten zuiden van de Luchthaven Schiphol.
Vanaf september start een campagne die zowel in Nederland als in Denemarken moet leiden tot een toename van het aantal nieuwe houten corporatiegebouwen. Met Europese subsidie op zak gaat een groep bouwers, corporaties en kennisinstituten daarmee aan de slag.
Online supermerk Picnic set fan mids augustus ôf yn Ljouwert útein. Dat is dan it earste plak yn \'e noardlike provinsjes, dêr\'t de elektryske besoarchweintsjes fan de websuper de boadskippen fergees thúsbesoargje. \"Dêrom hjitte wy no al dy minsken dy\'t harren al jierren ferlyn by ús oanmelden hawwe graach wolkom yn harren eigen taal\", seit Michiel Muller fan Picnic.
Het kantoorpand aan Noordhoven 19 in Roermond, is verkocht. Tevens heeft zich bij de verkoop een nieuwe huurder aangediend. Verkoper Flynth adviseurs mogen dus een nieuwe huurbaas én huurder verwelkomen.
Kantoorgebouw Eempolis in Amersfoort heeft een nieuwe eigenaar. Na het vijf jaar in de portefeuille te hebben gehad, besloot a.s.r. real estate het pand te verkopen omdat het niet gelegen is in één van de G5-steden. Zij vonden in Equity Estate een koper voor het pand, dat onderdak biedt aan 20 huurders.