Van Spauwen Vastgoed naar Spauwen | Werrij

Van Spauwen Vastgoed naar Spauwen | Werrij

Nadat particulier makelaar Marcel Werrij ruim een jaar geleden toetrad tot Spauwen Vastgoed, is de samenwerking tussen Jules Spauwen, Brenda Spauwen en Marcel Werrij in een stroomversnelling terecht gekomen. Dat resulteerde er eerder dit jaar al in dat het...

Lees meer
Verkocht binnen de beleggingssfeer

Verkocht binnen de beleggingssfeer

Spauwen Vastgoed heeft aan de Dr. Nolenslaan 155 in Sittard een bedrijfscomplex binnen de beleggingssfeer verkocht. Het pand omvat circa 1.300 m² hal plus kantoor / terrein en is langdurig verhuurd. Verkoper en koper zijn beide vastgoedprofessionals die door ons team...

Lees meer

Vastgoednieuws

Vanochtend lanceerde Vastgoedjournaal de allereerste editie van VJ Specials. Een online magazine en voor iedereen kosteloos te lezen.
Bedroeg in 2017 de gemiddelde huurprijs van een studentenkamer 385 euro per maand, in de eerste helft van 2019 is dit al opgelopen tot maar liefst 434 euro. Een stijging van 12,7 procent. Dit blijkt uit gegevens van Kamernet.nl in haar (ver)huurmarkt rapportage over de eerste helft van 2019.
Na veertien jaar aan het roer van het bedrijf te hebben gestaan geven Joop en Joke Steenbrugge het stokje over aan een nieuwe generatie. Zonen Dennis en Robert zullen letterlijk en figuurlijk verder bouwen aan het bedrijf. 
Syntrus Achmea Real Estate & Finance wil namens zijn klanten tot 2030 in totaal 1 miljard euro investeren in Stadspartner-initiatieven. Dat zijn projecten die onder meer bijdragen aan het verbeteren van de betaalbaarheid van wonen voor specifieke doelgroepen.
EVBox, fabrikant van laadstations voor elektrische auto\'s, breidt uit naar Las Palmas in Rotterdam, een ontwikkeling van EDGE, destijds OVG Real Estate. Het bedrijf dat ook is gevestigd in EDGE Olympic in Amsterdam, gaat in Rotterdam 1.232 m2 aanhuren.
Corporatie Woonforte en vier aannemers hebben hun handtekeningen gezet onder een vijfjarige samenwerkingsovereenkomst voor het uitvoeren van reparaties aan de huurwoningen.
Leek in 2017 het Nederlandse stroomnet nog toekomstbestendig, inmiddels wordt de capaciteit van het stroomnet gezien als de bottleneck voor de energietransitie. Directeur Erik-Jan van der Linden van PowerUnited vertelt in VJ over de mogelijkheden van energieopslag.
Voor deze derde editie van het Next Step Program, de talentenjacht van de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus, hadden zich ruim 40 jonge architectenbureaus aangemeld. Wie zijn er nog in de race? 
Goed nieuws voor ontwikkelaars: zij kunnen vanaf volgend jaar inschrijven op 50.000 m² aan nieuwbouw kantoren. Daarnaast studeert Amsterdam op een verhuurverbod van nieuwbouw koopwoningen. Dat blijkt uit de Begroting 2020 van de gemeente Amsterdam vandaag.
Streek- en groepsvervoerder Connexxion zal per 1 november haar intrek nemen in een nieuw kantoor in Nieuwegein. Hiervoor tekende het bedrijf een huurovereenkomst met Time Equities Inc.