Consultants

Wij adviseren en ondersteunen opdrachtgevers bij het ontwikkelen, evalueren en monitoren van hun vastgoedstrategie en – management.

Voor deze vraagstukken maken wij gebruik van ons op maat te leveren ‘Decision Support Model’ (financiële modellering en begroting).

Gronden en vastgoed dienen in beweging te zijn. Ze dienen als belegging- en/of investeringsobjecten door bedrijven op strategische wijze kunnen worden ingezet.
Corporate Real Estate Management (CREM) brengt een voor een organisatie en bedrijfsvoering noodzakelijke en niet-noodzakelijke vastgoedportfolio in kaart en optimaliseert deze, zowel voor eigendom- als gehuurde objecten. ‘Hold & Sell’ analyses (inclusief funding, fiscale issues en subsidies) zijn veel geraadpleegde uitkomsten n.a.v. een CREM benadering.

Wij zorgen ervoor dat uw vastgoed “in beweging” blijft en dat het die plaats in uw onderneming inneemt die het verdient en daarmee een zo groot mogelijke bijdrage aan uw bedrijf of organisatie levert. Wij adviseren en ondersteunen opdrachtgevers bij het vaststellen van de strategie van hun huisvestingbeleid en het beoordelen van nieuwe huisvestinglocaties.