WAAROM EEN VERKOOPMAKELAAR INSCHAKELEN?

Twijfelt u of u überhaupt in de huidige markt met social media in handbereik een verkoopmakelaar in de hand moet nemen? Dat kunnen we ons goed voorstellen, onnodig geld uitgeven doet namelijk niemand graag, wij ook niet. Iedere persoon en situatie is uniek, dus oordeel zelf of onderstaand verhaal ook in uw situatie van toepassing is.

De verkoopmakelaar (wij dus) bespaart u veel energie, tijd en zorgen en u verkrijgt door ons in de arm te nemen meer kennis en expertise. Zo hoeft u zich met deze professional geen zorgen meer te maken om het voldoen aan alle formele vereisten en het afhandelen van al het papierwerk rondom de verkoop. De verkoopmakelaar neemt dit werk namelijk van u over. Aangezien de makelaar meer ervaring met onderhandelen heeft, kunnen wij ook een hogere prijs voor u realiseren. De onderhandelingsstress wordt u dus ontnomen en u krijgt hier een hogere verkoopprijs voor terug. Deze expertise kan ook potentiële frustraties voorkomen. Zo kan hij u een realistisch beeld geven van niet alleen de verkoopprijs, maar ook van de tijd die het naar verwachting zal kosten om een geschikte koper voor uw huis te vinden.

Concreet:
  • Een verkopend makelaar adviseert tegen welke prijs de verkoper zijn huis het beste kan verkopen
  • Een verkopend makelaar is niet emotioneel betrokken en blijft zakelijk
  • Een verkopend makelaar heeft meer kennis en ervaring in onderhandelingen
  • Een verkopend makelaar neemt juridische en administratieve rompslomp uit handen
  • Een verkopend makelaar adviseert de verkoper in het nemen van de juiste verkoopbeslissing

Dus indien u overweegt een woning te verkopen, schakel ons dan in als verkoopmakelaar. Spauwen | Werrij zorgt ervoor dat u zorgeloos de optimale prijs voor uw woning krijgt, onder de meest gunstige voorwaarden.

Klik hier voor het maken van een afspraak of bel direct met 045-5737 02 10 of Marcel Werrij mobiel op 06-50 60 27 37.