Van Spauwen Vastgoed naar Spauwen | Werrij

Nadat particulier makelaar Marcel Werrij ruim een jaar geleden toetrad tot Spauwen Vastgoed, is de samenwerking tussen Jules Spauwen, Brenda Spauwen en Marcel Werrij in een stroomversnelling terecht gekomen. Dat resulteerde er eerder dit jaar al in dat het makelaarsbedrijf is verhuisd naar een nieuwe kantoorlocatie in het centrum van Heerlen, gelegen aan de Dr. Poelsstraat 34.

Een nieuwe mijlpaal voor het kantoor betreft het partnerschap van Marcel met tot gevolg het doorvoeren van een naamswijziging naar Spauwen | Werrij.

Niet alleen voor Spauwen | Werrij is de samenwerking een positief gegeven. Het delen van de gezamenlijke kennis en elkaars netwerk heeft de afgelopen periode al veel voordelen gebracht voor onze relaties en opdrachtgevers. De korte en directe lijnen binnen en buiten het kantoor, de gedeelde passie voor het vak, de mogelijkheid om samen inhoudelijk te sparren en het steeds voorop zetten van de kwaliteit van de dienstverlening, heeft zodoende al tot mooie eindresultaten geleid. Deze lijn zetten we vanzelfsprekend door.