VAN OUD NAAR NIEUW IN DE KOUMEN

Vorige week heeft het transport plaatsgevonden van een bouwkavel (2,2 HA) binnen Bedrijventerrein De Koumen (Heerlen).

Op het prominent en op zichtlocatie gesitueerde perceel stond tot voor kort de uit de jaren ’70 gedateerde ‘Machinefabriek Heerlen’, die door de voormalig eigenaar (Stefan Smelt), de afgelopen periode is gesloopt.

Koper van de bouwkavel is ontwikkelaar Merle Vastgoed uit Maastricht middels de heer Brad Jongen. Laatstgenoemde is volop bezig met de ontwikkeling van een nieuw logistiek complex dat op deze locatie naar verwachting in Q2-2022 beschikbaar zal komen.

De nieuwbouw omvat dan ca. 15.000 m² aan bebouwing, verdeeld over een warehouse (hoog ca. 12 m¹/12 dockshelters/ beschikbaar v.a. ca. 6.500 m²), kantoorfaciliteiten, mezzanine en terrein. Wilt u meer weten over de nieuwbouw (huur/koop) neem dan contact op met Jules Spauwen (06 – 215 65 261) of Peter Titulaer (JLL–Eindhoven).

Binnen het verkooptraject stond Spauwen | Werrij verkoper ter zijde.

Namens ons team danken wij alle betrokkenen voor de uiterst aangename samenwerking. Verder kijken wij uit naar de nieuwbouw die niet alleen de locatie, maar het gehele bedrijventerrein zal v.v. een nieuwe impuls. Kortom van Oud naar Nieuw in optima forma!