Team Spauwen | Werrij breidt uit

Sinds 1 september maakt Nadia Weertman (26 – Langraaf) deel uit van het team van Spauwen l Werrij Makelaars uit Heerlen. Doordat Nadia recentelijk een opleiding tot juridisch medewerker is gestart, was zij binnen de makelaardij op zoek naar een langdurige stageplaats. Ten gevolge van aanhoudende drukte en de groeiambitie van het team van Spauwen I Werrij, kwam zij zodoende letterlijk als geroepen.

De keuze van Nadia voor de makelaardij komt voort uit een combinatie van het opdoen van juridische kennis, gekoppeld aan de dynamische procesgangen rondom het vakgebied van makelaardij. Zij zegt hierover het volgende : ‘het inspirerende van woningmakelaardij vind ik het behartigen van de belangen van opdrachtgevers tijdens een aan- of verkoopproces van hun droomhuis, waarbij ook de menselijke factor in ogenschouw genomen wordt. Mijn studie zorgt hierbij voor de benodigde juridische basis, gekoppeld aan het opdoen van praktijkervaring binnen een gerenommeerd team van makelaars’.

Naast de particuliere markt zal Nadia ook meekijken in de procesgang die betrekking heeft op de bemiddeling en het taxeren van commercieel vastgoed, mede doordat hier weer volstrekt andere juridisch elementen aan de orde komen. Binnen het team van Spauwen I Werrij krijgt zij zodoende een goede indruk van beide vakgebieden. Nadia hoopt op deze wijze op alle vlakken van de makelaardij kennis op te doen, allicht gekoppeld aan een langer verblijf binnen het team van Spauwen | Werrij.