SPAUWEN VASTGOED BEGELEIDT SUCCESVOLLE BELEGGINGSTRANSACTIES IN ZUID LIMBURG

Spauwen Vastgoed heeft de afgelopen periode een drietal beleggingstransacties binnen de regio Zuid Limburg mogen begeleiden. Het betrof in alle gevallen bedrijfscomplexen, waarvan er twee gesitueerd zijn op bedrijventerrein Beatrixhaven te Maastricht en één object gelegen op het Industriepark Noord te Sittard. De gezamenlijke omvang van deze transacties bedraagt circa 6.250 m² bebouwd oppervlak, gekoppeld aan een investeringsvolume van circa € 2.670.000,=.

Spauwen Vastgoed toont hiermee aan dat ook binnen de regio Zuid Limburg de investeringsmarkt voor commercieel vastgoed verder aantrekt. Jules Spauwen van het gelijknamige bedrijf voegt hier aan toe, dat deals alleen tot stand komen, wanneer de prijs – aanbod verhouding in balans is. Dit lijkt een inkopper, doch de ervaring laat zien dat bij scheefgroei tussen beiden, objecten eenvoudig weg niet worden afgezet binnen de markt.

Meer specifiek betrof het de volgende complexen:
Fregatweg 51 Maastricht betreft een complex dat binnen de familiaire sfeer is overgedragen.
Punterweg 18 – 20 Maastricht is verkocht aan Houben Vastgoedservice, die als gebruiker van huisnummer 20 beiden objecten verworven heeft. Dit om eveneens in de verdere uitbreiding van de onderneming te kunnen voorzien.
Gasthuisgraaf 8A in Sittard is binnen de beleggingssfeer verkocht aan een particuliere belegger.

Spauwen Vastgoed stond binnen de diverse trajecten de hypotheekhouder en of eigenaresse ter zijde.