RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors)

Jules Spauwen is sinds enige jaren als Member, Counsellor en Assessor verbonden aan RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors), waar hij geregistreerd staat als RICS Registered Valuer (RRV) binnen de discipline ‘Valuation’ (Taxaties).

Om toegelaten te worden tot RICS en meer specifiek het register Valuation, dient kennis en kunde van de vastgoedbranche en het taxatievak (waaronder de uitgangspunten die zijn vastgelegd in het RICS Red Book) getoond te worden binnen een assessment, waarbij toonaangevende specialisten uit de branche de gesprekspartner zijn.
Spauwen | Werrij is als onderneming regulated by RICS. Dit certificaat garandeert dat de RICS leden die bij Spauwen | Werrij werkzaam zijn, de strikte gedragscode van RICS hanteren en dat het bedrijf als zodanig de hoogste professionele en ethische normen nastreeft. Spauwen | Werrij valt hiertoe dus onder het onafhankelijk tuchtrecht van RICS.

RICS is binnen de branche een van de meest toonaangevende regelgevende instanties ter wereld, die op onafhankelijke wijze en in het algemeen belang van de gehele vastgoedsector haar opinie uitdraagt.

Vanuit de basis waarin kwaliteit en integriteit als hoogste goed gelden worden zo normen gesteld, adviezen geleverd en arbitragezaken gevoerd. Naast Spauwen | Werrij zijn er wereldwijd meer dan 170 bedrijven die door RICS worden gereguleerd. Wereldwijd heeft RICS meer dan 150.000 leden, waarvan circa 650 in Nederland.

Wilt u meer weten over RICS, neem contact met ons op.

Klik hier voor: RICS wereldwijde taxatiestandaarden 2017