Regus tekent huurovereenkomst voor 1.184 m2 kantoorruimte in Heerlen

21 september 2018, Heerlen – Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, heeft met de verhuurder een huurovereenkomst gesloten voor een nieuw center in kantoorgebouw Lindestaete in Heerlen. De vestiging telt 1.184 m2. Het is de eerste vestiging van Regus in de Limburgse stad.

Regus huurt een deel van de derde en vierde verdieping van het pand, waarbij de vierde verdieping twee torenkamers omvat. Lindenstaete is een voormalige technische school. Een markant gebouw waarvan het eerste gedeelte in 1913 is gebouwd, en dat nu als kantoorruimte wordt gebruikt. Het pand heeft vier verdiepingen met een verhuurbaar vloeroppervlak van 12.000 vierkante meter en beschikt over een eigen parkeerterrein. Het pand ligt op vijf minuten loopafstand van het Heerlense centrum en grenst aan de steeds verder groeiende Smart Services Campus. Snelwegen zijn binnen een minuut bereikbaar en bussen stoppen in de directe omgeving.

Annelou de Groot, Board Regus Nederland: “Heerlen is een grote stad met veel werkende inwoners. Door dit center kunnen we ook deze groep flexibel laten werken. Daarbij heeft Lindestaete een ideale ligging naast het centrum, maar ook dichtbij de snelweg.”

Spauwen Vastgoed bracht namens de verhuurder de transactie tot stand, in collegiale samenwerking met JLL.