OILA OPENT HAAR DEUREN IN MAASTRICHT

Oila heeft onlangs haar intrek genomen in een winkelpand gelegen aan de Sporenstraat 6 te Maastricht. Na verbouwing zal deze nieuwe onderneming zich richten op de verkoop van upcycling c.q. gerecyclede producten, handgemaakte artikelen, kleinschalige import en aanverwante workshops.

Naast de fysieke winkelruimte wordt er ook een kleinschalige lounge ruimte ingericht waar bezoekers inspiratie kunnen opdoen onder het genot van een hapje en drankje. Doordat de fysieke winkelruimte een beperkte omvang kent, zal Oila haar producten ook via social media zoals Facebook en Instagram aanbieden. Deze combinatie past helemaal in het huidige tijdsbeeld, waarbij de verkoopruimte vooral gezien moet worden als een presentatieruimte van de meest bijzondere ontwerpen.

Oila heeft voor deze locatie gekozen vanwege de bijzondere ligging in hartje Maastricht, die gekenmerkt wordt door een bruisende omgeving met een diversiteit aan bezoekers, waarvan verwacht wordt dat deze uitstekend aansluiten bij hetgeen waar Oila voor staat.

Binnen het bemiddelingtraject werd de vastgoedeigenaar R2 Property BV ter zijde gestaan door Spauwen Vastgoed uit Heerlen, die partijen tot elkaar wist te brengen.