Nieuwe huisvesting voor Welzorg (Parkstad) binnen vertrouwde omgeving

Welzorg is al vele jaren gehuisvest aan de Tunnelweg in Kerkrade. Voor veel inwoners van de regio vormt de vestiging op bedrijventerrein Dentgenbach dan ook een begrip.

Door het wijzigen van de interne procesgang bleef teveel kostbare ruimte op de huidige locatie onbenut, waardoor verplaatsing noodzakelijk bleek. Het vinden van een passend alternatief werd letterlijk voor de deur gevonden. Binnen het bedrijfsverzamelcomplex aan de
Tunnelweg 101, dat verhuurd wordt door twee particuliere beleggers, heeft Welzorg 850 m² aan bedrijfsruimte gehuurd en opent zij vanaf 26 september 2016 haar deuren.

Rayonmanager Monique Schwarz – Janssen geeft aan dat ongeveer 250 m² op de nieuwe locatie zal worden ingericht als showroom, waar cliënten op vertrouwde wijze gebruik kunnen maken van de producten en dienstverlening van Welzorg, doch wel binnen een nieuw jasje dat past in het tijdsbeeld anno 2016. Op deze manier gaat Welzorg geheel mee in de tijd, maar wel binnen een voor velen vertrouwende omgeving.

Spauwen Vastgoed uit Heerlen bracht bovenstaande partijen tot elkaar, waarbij zij als verhurend makelaar optrad namens de eigenaren.