Marcel Werry start particuliere tak bij Spauwen Vastgoed

Spauwen Vastgoed breidt haar bedrijfsactiviteiten uit. Marcel Werry (43) gaat de particuliere tak opzetten binnen ons bedrijf waardoor we vanaf nu de complete markt kan bedienen.

Als kantoor hebben we ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in alle facetten die met commercieel vastgoed te maken hebben. Van verhuurbemiddeling, (gecompliceerde) taxaties en consultancy tot verkoop van bedrijfsterreinen, kantoren en beleggingen. De wens is er altijd geweest om een full service kantoor te worden, waarbij ook de particulier bij ons terecht kan. Met de komst van Marcel kunnen we dit eindelijk realiseren.

Marcel Werry, getogen en woonachtig in Simpelveld, heeft reeds jarenlange ervaring met onroerend goed en rondde begin dit jaar de studie makelaardij succesvol af om aan de slag te gaan als gecertificeerd makelaar. In eerste instantie had Marcel vanuit thuis zijn zaak willen starten. Echter toen hij na diverse gesprekken met Jules het aanbod kreeg om binnen Spauwen Vastgoed de particuliere tak op te zetten heeft hij deze unieke kans met beide handen gegrepen.

“Nu kunnen we ons netwerk en kennis met elkaar delen waar eenieder baat bjj heeft. Korte en directe lijnen, met passie voor het vak, waarbij de kwaliteit van onze diensten voorop staan garandeert een optimaal eindresultaat voor de klant en daar gaat het uiteindelijk om”.

Los van het geheel ontzorgen van mensen (juiste prijsstelling, foto’s, meetrapporten, brochure, Funda, bezichtigingen, prijsonderhandelingen etc.) is het juridische aspect een belangrijke reden, waarom het verstandig is een makelaar in te schakelen. De kans dat je als leek iets over het hoofd ziet, bouwtechnisch en/of juridisch is gewoon reĆ«el en dat moet je bij zoiets belangrijks en kostbaars als een woning niet willen.

De focus ligt weliswaar in Parkstad, maar ook buiten deze grenzen zult u regelmatig de naam van Spauwen Vastgoed op borden tegenkomen.