Wilhelminalaan 21 VALKENBURG

Home > Woning aanbod > Wilhelminalaan 21 VALKENBURG

Overzicht


Ga voor een virtuele tour van deze woning naar onze website en klik bij de Wilhelminalaan 21 onder het kopje 'media' op de button 'virtuele tour'.

INTRODUCTIE & OMGEVING

Dit ruim en goed onderhouden appartement/bovenwoning is gunstig gelegen in het centrum van Valkenburg met alle voorzieningen op loopafstand. Het woongedeelte bevindt zich op de eerste verdieping en is vorig jaar nog voorzien van een nieuwe schuifpui die toegang geeft tot het dakterras. Het slaapgedeelte is op de tweede verdieping en hier is in 2020 een 2e badkamer gecreëerd. Er is een geheel eigen ingang,...

Omschrijving


Ga voor een virtuele tour van deze woning naar onze website en klik bij de Wilhelminalaan 21 onder het kopje 'media' op de button 'virtuele tour'.

INTRODUCTIE & OMGEVING

Dit ruim en goed onderhouden appartement/bovenwoning is gunstig gelegen in het centrum van Valkenburg met alle voorzieningen op loopafstand. Het woongedeelte bevindt zich op de eerste verdieping en is vorig jaar nog voorzien van een nieuwe schuifpui die toegang geeft tot het dakterras. Het slaapgedeelte is op de tweede verdieping en hier is in 2020 een 2e badkamer gecreëerd. Er is een geheel eigen ingang, met toegang tot de kelder en bovenverdiepingen. Parkeren kan naast het complex (huur) of aan de achterzijde.

De diverse uitvalswegen naar de grote steden zijn slechts op enkele minuten rijden gesitueerd, dus al met al een top locatie!

Het appartement is onderdeel van een kleine VVE bestaande uit vier appartementsrechten. Dit appartement is ook uitermate geschikt als tweede woning of voor verhuur als beleggingsobject.

ALGEMENE INFORMATIE

Indeling

Begane grond/Souterrain:
Mooie, betegelde hal voorzien van moderne meterkast, met toegang tot de de kelder en fraaie originele houten trap naar de eerste verdieping. De droge kelder is voorzien van wasmachine aansluiting en is met een stahoogte van 1,5 m en een kleine 10 m² oppervlakte ideaal als opslagruimte/wijnkelder.

1e verdieping:
De doorzon woonkamer van bijna 30 m² heeft een fraaie eiken vloer en biedt voldoende zitruimte en eetruimte. In 2020 is er middels een schuifpui, toegang gecreëerd naar het fraaie dakterras (ruim 10 m²), met uitzicht op het hellingbos en is vorig jaar ook voorzien van een nieuwe zonwering. De halfopen keuken is zeer compleet met o.a. losstaande koelkast, oven, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuiginstallatie. Een kleine bar zorgt voor een speelse scheiding tussen woonkamer en keuken. Alle ramen zijn net als de 2e verdieping voorzien van dubbel glas en rolluiken.

Via de overloop bereikt men de geheel betegelde badkamer van ca. 6,5 m², voorzien van ligbad met douche, badmeubel en toilet. Tevens is hier een 2e wasmachine (1e is in kelder) aansluiting gerealiseerd.

2e verdieping:
Hier bevinden zich aan de voorzijde twee nette slaapkamers (ca. 11 en 15 m²), waarbij de grootste slaapkamer toegang geeft tot een walk in closet van ca. 10 m² (inclusief schuingedeelte dak). In 2020 is er op verdieping een 2e badkamer gerealiseerd met douche, wastafel en toilet. Tevens is achterdoor de CV-installatie gesitueerd (combi-ketel, eigendom). De slaapkamers zijn voorzien van dezelfde nette laminaatvloer wat een rustige en chique indruk geeft.

Vliering:
Er is een ruime zolder, bereikbaar via vliazotrap, die benut kan worden als hobbyruimte/berging. Eventuele vaste trap is mogelijk, waarbij er d.m.v. een dakkapel een functionele ruimte gecreëerd zou kunnen worden.

De VVE bijdrage is € 114,50 per maand.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening en risico een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen, teneinde goed inzicht te verkrijgen over de onroerende zaak c.q. de staat van onderhoud

Deze tekst mag slechts gezien worden als vrijblijvende informatie, waaraan geen verdere rechten en/of plichten ontleend kunnen worden.

Kenmerken


Vraagprijs €225000 k.k.
Woonoppervlakte 120 m²
Straat Wilhelminalaan
Huisnummer 21
Plaats VALKENBURG
Status verkocht
Type Appartement
Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1906-1930
Kamers 9
Slaapkamers 2
Inhoud 440 m³
Woonkamer doorzonkamer
Keuken half open keuken, inbouwapparatuur
Ligging in centrum
Garage parkeerplaats

Ligging


Brochure


Vraagprijs: €225000 k.k.
Woonoppervlakte: 120 m²
Aantal kamers: 9
Neem contact met ons op