Vroenhofstraat 3 Simpelveld

Home > Woning aanbod > Vroenhofstraat 3 Simpelveld

Overzicht


Check voor een virtuele tour van dit object onze website!

Gelegen in de mooie oude kern van Simpelveld, is dit ruime woon-/winkelpand van Spork tuinmeubelen gelegen. De vrijstaande woning bestaat feitelijk uit drie delen. Het woonhuis, de voormalige winkel aan de voorkant die doorloopt naar achteren en de rond 2004 gerealiseerde showroom op verdieping van bijna 300m². Ideaal voor een ondernemer die wonen en werken wil combineren en veel ruimte kan gebruiken.

Het geheel is via de voordeur bij de winkel alsmede via de poort aan de linker zijkant bereikbaar en geeft toegang tot...

Omschrijving


Check voor een virtuele tour van dit object onze website!

Gelegen in de mooie oude kern van Simpelveld, is dit ruime woon-/winkelpand van Spork tuinmeubelen gelegen. De vrijstaande woning bestaat feitelijk uit drie delen. Het woonhuis, de voormalige winkel aan de voorkant die doorloopt naar achteren en de rond 2004 gerealiseerde showroom op verdieping van bijna 300m². Ideaal voor een ondernemer die wonen en werken wil combineren en veel ruimte kan gebruiken.

Het geheel is via de voordeur bij de winkel alsmede via de poort aan de linker zijkant bereikbaar en geeft toegang tot het totaal perceel van 725 m².

Tegenover de woning is de prachtige Sint-Remigius kerk gelegen, in de directe omgeving diverse horecagelegenheden en winkels en op nog geen 500 meter afstand o.a. de Plus supermarkt, Kruidvat, fitness Center en tandartsenpraktijk. Eigenlijk alle voorzieningen die voorzien in de dagelijkse levensbehoeften zijn op loopafstand, inclusief huisarts, apotheek en basisschool dus centraler kan haast niet.

De stadsautoweg richting Aken, Heerlen en Eindhoven, alsmede de snelweg richting Maastricht is op een paar autominuten rijden gesitueerd. De perfecte uitvalsbasis, zeker ook voor ondernemers die goed bereikbaar moeten zijn.

Indeling en afwerking

Begane grond
Entree naar voormalige winkelruimte (ca. 200 m²). Het geheel is voorzien van een tegelvloer en zou ideaal dienst kunnen doen als een showroom, kantoorruimte of dergelijke. Achter in de winkel is nog een klein separaat magazijn, de rest heeft een open structuur. Vanuit de winkel krijgt men toegang tot de woning, de buitenruimte en trap naar de rond 2004 aangebouwde showroom op verdieping.

Buiten is een groot terras gecreëerd en tevens zijn er nog verschillende opslag en bergruimtes op het verharde buitenterrein, die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Via de winkel alsmede via de poort aan de zijkant van het huis is de achterzijde bereikbaar. Deels geldt hier een recht van overpad dat met het naast gelegen huis, nr. 5, gedeeld wordt, zodat zij hun garage aan de achterzijde van het terrein kunnen bereiken.

Het woongedeelte begint op begane grond met de gesloten keuken die voorzien is van diverse apparatuur. De keuken is via de winkel bereikbaar en via een buitendeur achterom. De kelder (ca. 18 m² ) is bereikbaar via een separate deur in de keuken. Vanuit de keuken komt men in de gang, die toegang geeft tot een kantoorruimte (ca. 10 m²), Op de gang is een toiletruimte met fonteintje en de vaste trap naar de 1e verdieping.

1e verdieping (woonhuis)
Overloop, twee slaapkamers, badkamer en woonkamer. De eerste slaapkamer is ongeveer 15 m² groot met wasbak en slaapkamer twee is circa 22 m² , verdeeld over twee ruimtes. Deze tweede slaapkamer geeft toegang tot het grote dakterras van ruim 40 m² en de gesloten badkamer van bijna 6 m² die voorzien is van toilet, wasbak en inloopdouche.

De ruime woonkamer van bijna 40 m² biedt een mooi uitzicht op de kerk en is door de grote raampartijen een prettige ruimte om te verblijven, zeker in combinatie met de open haard en de parket vloer.

2e verdieping/zolder (woonhuis)
De 2e verdieping doet nu dienst als zolder/opslagplaats, maar biedt door de vaste trap, dakisolatie en grote ruimte een zee aan mogelijkheden. Met bijna 90 m² vloeroppervlakte kunnen er diverse extra slaapkamers worden gecreëerd, maar bijvoorbeeld ook een compleet zelfstandige leefruimte, opties en ruimte genoeg! Op deze verdieping is ook de combiketel (Nefit, eigendom) geïnstalleerd.

1e verdieping (commerciële ruimte)
Via de vaste trap uit de winkelruimte komt men in de rond 2004 aangebouwde showroom. Met een vloeroppervlakte van 300 m² is dit een geweldige ruimte die inderdaad als showroom dienst kan doen, maar vanzelfsprekend ook voor diverse andere doeleinde is te gebruiken. De mooie dakramen in het geïsoleerde dak geven voldoende lichtinval en de open structuur maakt het een overzichtelijk geheel. Via een buitendeur en vaste trap kan men het verharde buitenterrein bereiken.

Op het gehele gebouw rust een gemengde bestemming en biedt hierdoor verschillende mogelijkheden.

Kenmerken


Vraagprijs €374000 k.k.
Woonoppervlakte 216 m²
Straat Vroenhofstraat
Huisnummer 3
Plaats Simpelveld
Status beschikbaar
Type Woonhuis
Soort woning eengezinswoning
Bouwjaar 1945-1959
Kamers 11
Slaapkamers 2
Perceeloppervlakte 725 m²
Inhoud 690 m³
Woonkamer woonkamer
Keuken dichte keuken
Ligging in centrum
Garage aangebouwd steen, inpandig

Ligging


Brochure


U kunt de brochure hier downloaden
Vraagprijs: €374000 k.k.
Woonoppervlakte: 216 m²
Aantal kamers: 11
Neem contact met ons op