Vinkedelstraat 1 SIMPELVELD

Home > Woning aanbod > Vinkedelstraat 1 SIMPELVELD

Overzicht


Wegens de grote belangstelling voor deze woning is het helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen. Indien u een plekje op de reservelijst wenst, kunt u dit per mail aangeven.

Binnen de zeer geliefde woonomgeving Hulsveld te Simpelveld is deze ruime vrijstaande woning (1973) gelegen. De volledig onderkelderde woning biedt diverse gebruiksmogelijkheden, zoals kantoor/praktijk aan huis of dubbele bewoning. Het perceel van ruim 900 m2 in combinatie met het onbebouwde achterlandschap zorgt voor volledige privacy waar nodig en dat in een heerlijke groene omgeving met vrij uitzicht.

Het centrum van...

Omschrijving


Wegens de grote belangstelling voor deze woning is het helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen. Indien u een plekje op de reservelijst wenst, kunt u dit per mail aangeven.

Binnen de zeer geliefde woonomgeving Hulsveld te Simpelveld is deze ruime vrijstaande woning (1973) gelegen. De volledig onderkelderde woning biedt diverse gebruiksmogelijkheden, zoals kantoor/praktijk aan huis of dubbele bewoning. Het perceel van ruim 900 m2 in combinatie met het onbebouwde achterlandschap zorgt voor volledige privacy waar nodig en dat in een heerlijke groene omgeving met vrij uitzicht.

Het centrum van Simpelveld is voorzien van allerhande voorzieningen waaronder basisonderwijs, winkels, restaurants etc. en is op enkele minuten rijafstand gesitueerd. Door nabijgelegen uitvalswegen zijn de steden Heerlen, Aken en Maastricht allen binnen 15-25 minuten bereikbaar. Al met al, een fantastische plek om te wonen!

GA VOOR EEN 3-D TOUR VAN DEZE WONING NAAR ONZE WEBSITE EN KLIK BIJ HET KOPJE 'MEDIA' OP DE BUTTON VIRTUELE TOUR!

ALGEMENE INFORMATIE

Indeling

Begane grond
Entree, ruime ontvangsthal met toiletfaciliteit en toegang tot de diverse vertrekken; keuken, woonkamer, gang naar drie slaapkamers, badkamer, separate douche en vaste trap naar souterrain.

De L-vormige woonkamer van bijna 60 m² is verdeeld in een zit- een eetgedeelte en via een bar verbonden met de open keuken. De keuken, voorzien van diverse apparatuur, is weliswaar gedateerd, maar zeker nog functioneel. Naast de keuken is nog een separate bijkeuken, waar ook de wasmachine aansluitingen zijn gesitueerd en ideaal is als voorraadkamer.

De woonkamer biedt een fraai uitzicht naar de tuin en het groene achterlandschap. Het balkon loopt rondom de woonkamer door en is bereikbaar via een zijdeur alsmede via de grote aluminium schuifpui (2018 vernieuwd) die uitkomt op het zitgedeelte van het balkon (gelegen op het zuiden). De parketvloer, schrootjesplafond en hoekhaard (gas) geven de woonkamer een knusse sfeer, terwijl mede dankzij de rij bovenlichten in de nok de kamer tevens lekker licht aandoet.

Vanuit de ontvangsthal komt men via een aparte gang bij drie slaapkamers, separate douche en badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk ca. 8,5 m², 19 m² en 15,5 m². De twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn beide voorzien van een eigen wasbak en tegenover deze kamers is een aparte inloopdouche gesitueerd die recent is gemoderniseerd.

De derde slaapkamer biedt naast toegang een directe toegang tot de badkamer, ook een prachtig uitzicht op het achterland.
De badkamer behoeft evenals sommige andere elementen in de woning modernisering, maar is wel nog functioneel en voorzien van ligbad, dubbele wastafel en tweede toilet.

Alle slaapkamers zijn voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas en rolluiken.

Souterrain
Via een vaste trap vanuit de hal is het royale souterrain van ruim 140 m2! bereikbaar. Deze verdieping is ook vanuit de inrit bereik via een eigen ingang en biedt daarmee een zee aan mogelijkheden. Voorheen was hier een huisartsenpraktijk gevestigd en daarna is het deels als B&B gebruikt. Om een goede indruk te krijgen van de diverse ruimtes en mogelijkheden kunt u het beste de virtuele tour maken die onder het kopje 'Media' van deze woning op onze website beschikbaar is. Hier zijn ook de plattegronden vindbaar.

In totaal zijn er maar liefst 11 kamers, variërend van technische ruimte waar de CV-ketel en boiler (beiden eigendom) zijn gesitueerd, tot een kamer van ruim 30 m2 die voorheen dienst deed als speelkamer voor de kinderen. Twee slaapkamers, een badkamer met douche, wasbak en toilet en een ruime berging/werkplaats die uitkomt op de omsloten achtertuin.

De garage is ca. 18 m2 en is bereikbaar via een handmatig bedienbare kantelpoort. De inrit biedt plek aan tenminste drie auto's en overal in de straten er omheen is gratis parkeren.

Tuin
De tuin ligt volledig rondom de woning, waarbij de de hoofdtuin achterom op het zuiden gelegen is. Deze is deels verhard en voorzien van een zitkuil en volledig omringd door groen en biedt daarmee volledig privacy.

Hoofd kenmerken:
- rustig gelegen, voorzijde aan doodlopende straat
- ruim 300 m2 woonoppervlakte
- dubbele bewoning (levensloopbestendig op twee niveaus)/praktijk/kantoor aan huis mogelijk
- dak in 2000 volledig vernieuwd en voorzien van zinken dakbekleding (extra lange levensduur)
- grotendeels hardhoutenkozijnen met dubbelglas en rolluiken
- vrij uitzicht naar groen achterlandschap
- aanvaarding per direct

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening en risico een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen, teneinde goed inzicht te verkrijgen over de onroerende zaak c.q. de staat van onderhoud.

Deze tekst mag slechts gezien worden als vrijblijvende informatie, waaraan geen verdere rechten en/of plichten ontleend kunnen worden.

Kenmerken


Vraagprijs €545000 k.k.
Woonoppervlakte 302 m²
Straat Vinkedelstraat
Huisnummer 1
Plaats SIMPELVELD
Status verkocht
Type Woonhuis
Soort woning eengezinswoning
Bouwjaar 1971-1980
Kamers 16
Slaapkamers 6
Perceeloppervlakte 915 m²
Inhoud 1043 m³
Woonkamer L-kamer, L-kamer
Keuken open keuken, woonkeuken, open keuken, woonkeuken
Ligging aan rustige weg, in woonwijk, landelijk gelegen, vrij uitzicht
Garage inpandig
Tuin tuin rondom
Tuin oppervlakte 660 m²

Ligging


Brochure


Vraagprijs: €545000 k.k.
Woonoppervlakte: 302 m²
Aantal kamers: 16
Neem contact met ons op