Van Weerden Poelmanstraat 233 HEERLEN

Home > Woning aanbod > Van Weerden Poelmanstraat 233 HEERLEN

Overzicht


In de geliefde wijk DouveWeien te Heerlen bieden wij deze zeer ruime patiobungalow aan met separate garage. Deze levensloop bestendige bungalow biedt een zee aan ruimte met een woonoppervlakte van bijna 250 m². De aangebouwde serre zorgt ervoor dat u optimaal van het buiten zijn en de patio kunt genieten. Dankzij het naastgelegen pad (eigendom) bereikt u de patio ook van buitenaf. De bungalow is op de hoek gelegen en dankzij de doodlopende weg, die enkele parkeerplaatsen biedt aan de buurtbewoners en bezoekers, kunt u hier in alle rust wonen.

Alle belangrijke voorzieningen zijn...

Omschrijving


In de geliefde wijk DouveWeien te Heerlen bieden wij deze zeer ruime patiobungalow aan met separate garage. Deze levensloop bestendige bungalow biedt een zee aan ruimte met een woonoppervlakte van bijna 250 m². De aangebouwde serre zorgt ervoor dat u optimaal van het buiten zijn en de patio kunt genieten. Dankzij het naastgelegen pad (eigendom) bereikt u de patio ook van buitenaf. De bungalow is op de hoek gelegen en dankzij de doodlopende weg, die enkele parkeerplaatsen biedt aan de buurtbewoners en bezoekers, kunt u hier in alle rust wonen.

Alle belangrijke voorzieningen zijn op paar minuten afstand gelegen, van basisschool tot supermarkt en zelfs het Zuyderland MC. De diverse uitvalswegen richting Aken, Maastricht en Eindhoven zijn ook op slechts enkele honderden meters gelegen, een idealere locatie is moeilijk te vinden.

Indeling en afwerking

Souterrain
Via de vaste houten trap komt u in het souterrain met een hoogte van maar liefst 2,60 m hoog waardoor deze in zijn geheel als woonruimte te gebruiken is. Mede door de vele raampartijen die uitkomen op de koekoek is er een behoorlijke daglicht voorziening. De CV-ketel (Excellent, 2002, eigendom in combinatie met boiler) is in de hoek van de grote hobbyruimte (ca. 7.10 x 4.50) geïnstalleerd. Zo zijn er nog twee separate ruimtes die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden van respectievelijk 17 m² en 30 m² groot en een separate wasruimte (ca. 4.4 x 2.60) met alle aansluitingen, waar theoretisch bijvoorbeeld ook een badkamer gerealiseerd kan worden. In totaal bijna 100 m² aan woonoppervlakte, wat uniek is te noemen.

Begane grond
Entree, ruime hal met meterkast(en), garderobehoek met ingebouwde kluis, betegeld toilet met fonteintje. Eetkamer (ca. 3.25 x 2.40) met schuifdeur naar patio, de half open keuken (ca. 3.60 x 2.50) met oorspronkelijke Bulthaupt apparatuur en woonkamer (ca. 7.60 x 4.50) met gashaard. Het geheel is voorzien van een onderhoudsarme gecoate grindvloer en diverse convector putten die voor een aangename warmte zorgen. Vanuit de woonkamer kunt u via de schuifdeur naar de serre en patio. De serre (ca. 4.10 x 2.85) is voorzien van veel glas (grotendeels dubbel glas) en kan bijna in zijn geheel qua wanden open gezet worden. De geïnstalleerde muurheater zorgt ook in de iets koudere dagen (herfst/voorjaar) voor een aangename temperatuur. De patio van ongeveer 60 m² biedt een oase van rust en privacy. Via een fraaie metalen deur komt u bij het naast gelegen pad wat ook in eigendom is en de buiten gelegen berging (ca. 1.75 x 2.00). Ideaal voor fietsen en de afvalcontainers.

Via de eetkamer bereikt u de slaapkamer (ca. 4.25 x 3.35) met grindvloer en de betegelde badkamer (ca. 3.25 x 2.00) voorzien van ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel met badkamer meubel. De badkamer heeft nog een deur die open kan naar de voorkant van de woning, maar is in feite niet/nooit in gebruik. De slaapkamer/eetkamer is voorzien van een elektrische zonnewering. Doordat alle faciliteiten op de begane grond aanwezig zijn is dit ideaal als levensloop bestendige woning.

Separaat op een kleine 50 meter afstand is de garage (ca. 6.00 x 3.00) met elektrische poort gelegen.

1e verdieping
Te bereiken via vaste open houten trap, twee slaapkamers van respectievelijk 4.45 x 2.80 en 4.5 x 2.20 en de geheel betegelde tweede badkamer van 2.30 x 1.00 voorzien van douche, toilet en vaste wastafel. De slaapkamers evenals de gang zijn voorzien van een mooie parketvloer.

De aluminium kozijnen zijn voorzien van dubbel glas (alleen de schuifdeur in de serre bevat enkel glas) en onderhoudsarm. De voordeur en de ramen in het souterrain zijn van hard hout en laatst genoemden zijn ook voorzien van dubbel glas.

14 zonnepanelen (in eigendom) op het platte dak zorgen voor een goed rendement en maken dit een energiegunstige woning, getuige het definitieve energielabel B dat bij deze woning hoort.

Alle benoemde maten zijn circa maten, waardoor hier geen rechten aan kunnen worden ontleend

Bouwkundige aspecten

Type Woning: Patio bungalow
Bouwjaar: 1978
Perceeloppervlakte:ca. 244 m²
Inhoud woning: ca. 830 m3
Woonoppervlakte: ca. 240 m²
Externe buitenruimte: ca. 18 m² (garage) en ca. 4 m² (schuurtje)
Ramen: Aluminium kozijnen met dubbel glas, hard houten kozijnen met dubbel glas
Daken: Geïsoleerd (origineel, 1978), platte daken, bitumen
Vloeren: Diversen; grindvloer, parket, tegels, beton
Zonnepanelen: 14 stuks, in eigendom

Diversen

Bijzonderheden: Zeer ruime patio bungalow, die door het volledig bewoonbare souterrain een zee aan ruimte en mogelijkheden biedt. Energiezuinig door o.a. de 14 zonnepanelen, energielabel B. De woning is reeds leeg en ontruimd. De gemeubileerde foto's zijn slechts ter illustratie hoe het was ingericht.

Aanvaarding: Per direct.

Voorbehoud: Er is te allen tijde voorbehoud goedkeuring verkoper.

Kenmerken


Vraagprijs €350000 k.k.
Woonoppervlakte 240 m²
Straat Van Weerden Poelmanstraat
Huisnummer 233
Plaats HEERLEN
Status beschikbaar
Type Woonhuis
Soort woning bungalow
Bouwjaar 1971-1980
Kamers 11
Slaapkamers 5
Perceeloppervlakte 240 m²
Inhoud 830 m³
Woonkamer L-kamer
Keuken half open keuken
Ligging aan rustige weg, in woonwijk
Garage vrijstaand steen
Tuin patio/atrium, voortuin, zijtuin
Tuin oppervlakte 120 m²

Media


Ligging


Brochure


U kunt de brochure hier downloaden
Vraagprijs: €350000 k.k.
Woonoppervlakte: 240 m²
Aantal kamers: 11
Neem contact met ons op