Stenen Brug 7 LANDGRAAF

Home > Woning aanbod > Stenen Brug 7 LANDGRAAF

Overzicht


Gelegen in Schaesberg bieden wij deze royale vrijstaande woning aan met separate bedrijfsruimte. Gesitueerd op een perceel van maar liefst 1.410 m², bieden Stenen Brug 5A (bedrijfsruimte) en nummer 7 (woning) een zee aan ruimte en mogelijkheden! In de directe omgeving bevinden zich soortgelijke vrijstaande huizen met bedrijfsruimten en het centrum van Schaesberg is op loop/fietsafstand bereikbaar. De diverse uitvalswegen leiden binnen een aantal minuten naar de buitenring/snelweg en het geheel is dan ook uitstekend bereikbaar.

Indeling woonhuis

Souterrain: Via vaste trap vanuit de serre komt men in een grote kelder/hobbyruimte van bijna 60...

Omschrijving


Gelegen in Schaesberg bieden wij deze royale vrijstaande woning aan met separate bedrijfsruimte. Gesitueerd op een perceel van maar liefst 1.410 m², bieden Stenen Brug 5A (bedrijfsruimte) en nummer 7 (woning) een zee aan ruimte en mogelijkheden! In de directe omgeving bevinden zich soortgelijke vrijstaande huizen met bedrijfsruimten en het centrum van Schaesberg is op loop/fietsafstand bereikbaar. De diverse uitvalswegen leiden binnen een aantal minuten naar de buitenring/snelweg en het geheel is dan ook uitstekend bereikbaar.

Indeling woonhuis

Souterrain: Via vaste trap vanuit de serre komt men in een grote kelder/hobbyruimte van bijna 60 m². Deze is verdeeld over drie ruimtes (voorheen wasruimte, kantoor, opslag/wijnkelder), met een stahoogte van ca. 2 meter. De vloeren zijn betegeld, de ruimtes zijn droog en daarmee geschikt voor diverse doeleinde.

Begane grond: Mooie ruime hal, modern toilet met fonteintje. Riante woonkamer en eetkamer van ruim ca. 60 m² en open leefkeuken (ca. 3.40 x 3.50 m) met U-vormig keukenblok met granieten werkblad en diverse apparatuur. De woonkamer is voorzien van een houtkachel/haard en openslaande deuren naar de zij-tuin.
Vanuit de keuken komt men in de ruime wintertuin/serre met vloerverwarming en optimaal tuincontact. De gehele begane grond vloer is voorzien van een lichte marmeren vloer (deels beschadigd).

Eerste verdieping: Vaste houten trap naar overloop. Geheel betegelde ruime badkamer (ca. 17 m²) met muurkast, dubbele vaste wastafel, ligbad, toilet en douche. Badkamer is functioneel, maar behoeft modernisering.

Vanuit de badkamer heeft men toegang tot een van de in totaal vier slaapkamers. Slaapkamer 1 is de grootste met ca. 18 m² en biedt naast toegang naar de badkamer een fraai uitzicht op de achtertuin. Slaapkamer 2 en 3 zijn ieder ca. 9 m² en bieden beiden toegang tot het balkon gelegen aan de voorzijde. De 4e slaapkamer is ca. 13 m² en is net als de gang en andere slaapkamers voorzien van een laminaatvloer.

Zolder: vlizotrap naar de ruime zolder van ongeveer 100 m², met een nokhoogte van 2.27 m. Het dak is volledig geïsoleerd en loopt naar beide kanten schuin af. Tevens bevindt zich hier de c.v.- combiketel (gehuurd).

Indeling bedrijfspand

Entree/hal met toegang tot diverse ruimtes. Rechts is de voormalige keuken gesitueerd. De meeste apparatuur is verwijderd, maar de geheel betegelde ruimte biedt met dik 40 m² volop mogelijkheden. Vanuit de keuken komt men in de voormalige bespreek/vergader/eetkamer van 35 m² met twee openslaande deuren naar de tuin.
Aangrenzend is een ruimte van ca. 21 m² die net als de ander e kamer prima dienst doet als bespreek/vergader kamer en ook voorzien is van een laminaat vloer. De ruimte biedt toegang tot een kleine keuken, waar een eenvoudig keukenblok is opgesteld.

Tevens is er een toilet, een aparte stookruimte (huurketel), inpandige ruimte van ca. 8 m² (geen daglichttoetreding) en tenslotte nog een fraaie ruimte aan de voorkant gelegen van ca. 22 m².

Het pand is voorzien van een geïsoleerd plat dak (begin 2000) en maar liefst 24 zonnepanelen (eigendom). De kozijnen (deels hout, deels kunststof) zijn voorzien van dubbel glas.

Aangrenzend aan het bedrijfspand is een ruime carport/garage, die plaats biedt voor twee auto's en is voorzien van elektrische poort en toegang geeft tot de achtertuin. De afsluitbare inrit biedt ruimte voor diverse auto's en geeft toegang tot de woning alsmede het bedrijfsgedeelte.

De tuin ligt op de inrit na, rondom de gehele woning. De achtertuin biedt volledige privacy, is gelegen op het Zuidoosten en heeft een aantrekkelijke grootte van ruim 400 m².

Algemene kenmerken:
Het object is gesitueerd op een rustig locatie aan de rand van bedrijventerrein Strijthagen te Landgraaf.

De woning alsmede het bedrijfspand zijn zeer ruim van opzet, voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en grotendeels dubbel glas. De afwerking binnenin is redelijk tot goed, maar zal op meerdere fronten waarschijnlijk modernisering behoeven, afhankelijk van de wensen van koper.

De bedrijfsruimte, huisnummer 5A, kent in de basis een functieaanduiding t/m categorie 2 qua mogelijke bedrijfsactiviteiten en heeft voormalig dienst gedaan als kookstudio.
Koper dient zelf bij de gemeente Landgraaf te toetsen of toekomstig gewenste bedrijfsactiviteiten mogelijk zijn op locatie.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening en risico een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen, teneinde goed inzicht te verkrijgen over de onroerende zaak c.q. de staat van onderhoud

Deze tekst mag slechts gezien worden als vrijblijvende informatie, waaraan geen verdere rechten en/of plichten ontleend kunnen worden.

Kenmerken


Vraagprijs €425000 k.k.
Woonoppervlakte 202 m²
Straat Stenen Brug
Huisnummer 7
Plaats LANDGRAAF
Status verkocht onder voorbehoud
Type Woonhuis
Soort woning eengezinswoning
Kenmerk bedrijfs- of dienstwoning
Bouwjaar 1971-1980
Kamers 11
Slaapkamers 4
Perceeloppervlakte 1410 m²
Inhoud 1200 m³
Woonkamer woonkamer
Keuken inbouwapparatuur, open keuken
Ligging aan rustige weg, bedrijventerrein
Garage aangebouwd hout
Tuin achtertuin, voortuin
Energie label B

Media


Ligging


Brochure


U kunt de brochure hier downloaden
Vraagprijs: €425000 k.k.
Woonoppervlakte: 202 m²
Aantal kamers: 11
Neem contact met ons op