Oude Lindestraat 23 HEERLEN

Home > Woning aanbod > Oude Lindestraat 23 HEERLEN

Overzicht


GA VOOR EEN 3-D TOUR VAN DEZE WONING NAAR ONZE WEBSITE, OUDE LINDELAAN 23 HEERLEN EN KLIK BIJ HET KOPJE 'MEDIA' OP DE BUTTON 'VIRTUELE TOUR'!

Op top locatie in het 'Lindeveld' met het centrum van Heerlen op steenworpafstand, bieden wij deze royale tussengelegen woning aan met o.a. drie kelders, doorzonwoonkamer, diepe tuin en maar liefst zes slaapkamers! Het sfeervolle huis kent een functioneel afwerkniveau met authentieke elementen en ligt in in een kindvriendelijke buurt. Alle basis faciliteiten zijn op loopafstand gelegen, zoals supermarkt, kinderopvang, fitnessschool, speeltuin (het Olifantje), de APG-tuinen en uiteraard het centrum...

Omschrijving


GA VOOR EEN 3-D TOUR VAN DEZE WONING NAAR ONZE WEBSITE, OUDE LINDELAAN 23 HEERLEN EN KLIK BIJ HET KOPJE 'MEDIA' OP DE BUTTON 'VIRTUELE TOUR'!

Op top locatie in het 'Lindeveld' met het centrum van Heerlen op steenworpafstand, bieden wij deze royale tussengelegen woning aan met o.a. drie kelders, doorzonwoonkamer, diepe tuin en maar liefst zes slaapkamers! Het sfeervolle huis kent een functioneel afwerkniveau met authentieke elementen en ligt in in een kindvriendelijke buurt. Alle basis faciliteiten zijn op loopafstand gelegen, zoals supermarkt, kinderopvang, fitnessschool, speeltuin (het Olifantje), de APG-tuinen en uiteraard het centrum van Heerlen. De (stads)snelweg is op slechts 2 minuten rijden, kortom een karakteristiek pand op een prachtige locatie!

Indeling

Souterrain
De kelder is verdeeld in drie grote ruimtes van respectievelijk ca. 13, 15 en 16 m². Met een stahoogte van ca.1.90 m zijn de ruimtes goed te gebruiken voor diverse doeleinden. Hier is ook de wasmachine aansluiting gesitueerd en komt men vanuit de achterste ruimte via een stenen trap in de achtertuin.

Begane grond
Entree, hal met authentieke terrazzo vloer, toiletruimte, deur naar souterrain, houten trap naar verdieping en toegangsdeuren naar de keuken en de woonkamer.
De woonkamer (ca. 33 m²) doet sfeervol aan door het glas en lood aan de voorzijde, de visgraat parket, houten steunbalk en open haard. Vanuit de woonkamer zijn er een dubbele openslaande deur naar het terras/tuin.

Dichte keuken (ca. 9 m²) met deels originele Bruynzeel keuken voorzien van vaatwasser, vier-pits gastoestel, gasboiler (huur) en losse koelkast. Modernisering van de keuken zal waarschijnlijk wenselijk zijn. Via de keuken komt men ook op het terras en trap richting tuin.

Het grote terras ligt op het verdiepingsniveau van de keuken en woonkamer en is voorzien van een zonwering. Vanuit het terras leidt de stenen trap naar de zeer ruime en zonnige achtertuin (ca. 200 m²) gelegen op het zuidoosten. Vanuit de tuin komt men via een stenen trap in de kelder.

1e Verdieping
Via houten trap komt men op de overloop die toegang geeft tot drie slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer I heeft een afmeting van 2,40 m x 2,44 m, slaapkamer 2 van 4,16 m x 3,98 m en de aan de achterkant gelegen slaapkamer (die nu als schoonheidssalon dienst doet) heeft een afmeting van 3,99 m x 3,76 m en is voorzien van een balkon dat fraai uitzicht biedt op de achtertuin. De badkamer (ca. 9 m²) is voorzien van een douche, dubbele wastafel en tweede toilet.

2e Verdieping
De houten trap leidt naar de ruime tweede verdieping die via een gang is opgesplitst in twee slaapkamers aan de voorzijde (respectievelijk ca. 9 en 10 m² en één grote slaapkamer van ca. 13,5 m² gelegen aan de achterzijde van de woning, die voorzien is van twee dakramen. Aan het einde van de gang is de Cv-installatie gesitueerd (Nefit excellent, eigendom). Deze 2e verdieping is samen met de vliering/dak door de eigenaren de afgelopen jaren gemoderniseerd, waarbij het dak ook is geïsoleerd door een professioneel bedrijf.

Vliering
Via losse trap komt men op de vliering die als bergzolder gebruikt kan worden en is voorzien van een dakraam.

Achtertuin
Aan de achterzijde van de woning is de ruime tuin (ca. 200 m²) gelegen, die meer dan voldoende ruimte biedt voor kinderen om te spelen, te genieten van de zon (ligging zuidoosten) en/of te tuinieren. De tuin is alleen bereikbaar via de woning/kelder.

Bijzonderheden
- Populaire, kindvriendelijke buurt, vrijwel alle faciliteiten op steenworp afstand
- Parkeren in de straat (vergunninghouders)
- Veel ruimte
- Grotendeels enkel glas, voorzijde glas en lood met voorzetramen
- Dak is geïsoleerd
- Modernisering kan (deels) wenselijk zijn
- Aanvaarding in overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening en risico een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen, teneinde goed inzicht te verkrijgen over de onroerende zaak c.q. de staat van onderhoud

Deze tekst mag slechts gezien worden als vrijblijvende informatie, waaraan geen verdere rechten en/of plichten ontleend kunnen worden.

Kenmerken


Vraagprijs €345000 k.k.
Woonoppervlakte 152 m²
Straat Oude Lindestraat
Huisnummer 23
Plaats HEERLEN
Status verkocht onder voorbehoud
Type Woonhuis
Soort woning eengezinswoning
Bouwjaar 1906-1930
Kamers 13
Slaapkamers 6
Perceeloppervlakte 280 m²
Inhoud 607 m³
Woonkamer doorzonkamer
Keuken dichte keuken
Ligging aan rustige weg, in woonwijk
Garage geen garage
Tuin achtertuin
Tuin oppervlakte 216 m²

Ligging


Brochure


Vraagprijs: €345000 k.k.
Woonoppervlakte: 152 m²
Aantal kamers: 13
Neem contact met ons op