Nobelstraat 16 HEERLEN

Home > Woning aanbod > Nobelstraat 16 HEERLEN

Overzicht


CHECK VOOR EEN VIRTUELE TOUR VAN DIT OBJECT ONZE WEBSITE, NOBELSTRAAT 16 HEERLEN, ONDER HET KOPJE MEDIA

Aan de rand van Heerlen Centrum bieden wij dit fraaie object aan, 't Blauwe Huis. Achter de markante gevel bevindt zich met een vloeroppervlakte van meer dan 600 m² een zee aan ruimte met vele mogelijkheden, van horeca tot winkel, van expositieruimte tot woning. De bovenverdieping (16B) is verhuurd en is onderdeel van de verkoop, waardoor dit ook een prima beleggingsobject is of ideaal voor een eigenaar gebruiker die door de huurstroom de hypotheeklast van het gehele pand al...

Omschrijving


CHECK VOOR EEN VIRTUELE TOUR VAN DIT OBJECT ONZE WEBSITE, NOBELSTRAAT 16 HEERLEN, ONDER HET KOPJE MEDIA

Aan de rand van Heerlen Centrum bieden wij dit fraaie object aan, 't Blauwe Huis. Achter de markante gevel bevindt zich met een vloeroppervlakte van meer dan 600 m² een zee aan ruimte met vele mogelijkheden, van horeca tot winkel, van expositieruimte tot woning. De bovenverdieping (16B) is verhuurd en is onderdeel van de verkoop, waardoor dit ook een prima beleggingsobject is of ideaal voor een eigenaar gebruiker die door de huurstroom de hypotheeklast van het gehele pand al grotendeels gedekt krijgt.

De Nobelstraat ligt perfect gesitueerd voor mensen die van het stadsleven houden, maar wel het gemak van parkeren naast de deur willen hebben (vergunning). Het is slechts een paar minuten lopen naar de binnenstad en met de auto is de autoweg/snelweg richting de grote steden ook binnen enkele minuten bereikt. Het beste van twee werelden dus!


Indeling en afwerking

Souterrain (Nobelstraat 16)
Via de brede trap vanuit de expositieruimte/woonruimte op de begane grond komt u in het enorme souterrain van ca. 120 m². Deze ruimte is voorzien van een luxe natuur stenenvloer, glad gestukadoorde wanden en aan het plafond zijn diverse spots die de wanden en eventuele objecten mooi verlichten. De mogelijkheden voor deze ruimte zijn divers, bijv. als ontspanningsruimte/fitnessruimte. Een vaste trap aan de achterkant geeft toegang tot de parterre alsmede tot een vluchtdeur (voorzien van rolluik) naar buiten.

Begane grond/parterre (Nobelstraat 16)
Een brede etalage (ca. 6.00 m) aan de voorzijde, biedt voor ondernemers die hier iets mee willen doen, mooie exposure mogelijkheden. De entree is mogelijk via de deur naast de grote ruit of links via de fraaie aluminium poort. De ruimte aan de voorkant is gemakkelijk te splitsen van de achtergelegen ruimte en zou hiermee apart dienst kunnen doen als bijvoorbeeld winkel/kantoor, met een oppervlakte van bijna 50 m². Nu maakt de voorkant nog integraal onderdeel uit van de gehele ruimte op de begane grond die in totaal bijna 300 m² beslaat! Oprecht een zee aan mogelijkheden dus!

Het geheel is ruim van opzet, met o.a., mooie natuurstenen vloer, brede lichtstraten, geen tussenwanden, waardoor men zelf naar eigen wens en smaak de verdieping kan indelen. In het midden is nu een keukenopstelling geïnstalleerd en geïmproviseerde slaapkamer gerealiseerd. Tevens bereikt men via een vloerluik en vaste trap een ruime kelder die zich feitelijk onder de ruimte van de voorzijde bevindt. Naast de keuken bevindt zich een deur met daarop de trapopgang (voorzien van een traplift) naar de 1e verdieping waar de natte cellen van nummer 16 gesitueerd zijn.

Achter de aluminium schuifpoort bevindt zich een gezamenlijke berging voor o.a. fietsen die gedeeld wordt met het bovengelegen appartement 16B en een separate toegang tot 16 en de vaste trap naar 16B.

1e verdieping (Nobelstraat 16)
Te bereiken via vaste open houten trap, voorzien van traplift, ruime overloop met een aparte dames en herentoilet groep. Tevens een apart washok met daarin twee combi C.V. installaties (Nefit, eigendom) ten behoeve van 16 en 16 B. Vanuit de overloop bereikt men tevens het ruimte dakterras dat momenteel qua gebruik is toegekend aan nummer 16B, maar in overleg ook gedeeld kan worden.

Beganegrond (Nobelstraat 16B)
Het appartement is te bereiken via een breed trappenhuis vanuit de zij-ingang (toegang via de aluminium poort), waar ook een gemeenschappelijke ruimte is voor o.a. fietsen en waar ook de meterkast is gesitueerd.

1e verdieping (Nobelstraat 16B)
Via de vaste houten trap vanaf de begane grond krijgt men toegang tot de grote woonkamer (ca. 47 m²) met veel lichtinval en voorzien van laminaat. De kunststof ramen met dubbel glas hebben aan de buitenkant elektrische zonwering. De half open keuken van ca. 12 m² is voorzien van keukeninstallatie in lijnopstelling, met o.a. oven, vaatwasser, gasfornuis, afzuigkap, koelkast en veel bergruimte. Vanuit de keuken bereikt via een openslaande deur het grote dakterras (3.00 x 10.00 m) dat gelegen is op het Zuid-Westen.

Alle benoemde maten zijn circa maten, waardoor hier geen rechten aan kunnen worden ontleend
Via een grote overloop komt in de ruime badkamer (10 m²), met ligbad, douche, dubbele vaste wastafel en toilet.

2e verdieping (Nobelstraat 16B)
Via vaste houten trap vanuit de overloop komt men op de tweede verdieping waar zich maar liefst vijf slaapkamers bevinden, van respectievelijk 15 m², 17 m², 15 m², 10 m² en tenslotte 13 m².

Bijzonderheden:
* Beleggingspand, bedrijfspand, woonhuis, dubbele bewoning, horeca, veel is mogelijk. De bestemmingsomschrijving is 'Gemengd', wat betekent dat de gronden zijn bestemd voor dienstverlening en/of wonen. Koper zal afhankelijk van de invulling een en ander met de gemeente zelf moeten afstemmen of dit mogelijk en vergund is

* Zee aan ruimte, voor welk doeleinde dan ook, met bijna 2000 m3 inhoud

* 16B is verhuurd, huurbedrag kan bij serieuze interesse worden opgevraagd

* VVE is aanwezig, maar niet actief omdat beiden adressen (16 en 16B) dezelfde eigenaar betreft en ook als zodanig wordt verkocht

* Naastgelegen stuk tuin (ca. 200 m²) is voor € 10.000,- te koop (externe partij), waardoor er voor 16 ook een buitenstuk gecreëerd kan worden.

Kenmerken


Vraagprijs €295000 k.k.
Woonoppervlakte 519 m²
Straat Nobelstraat
Huisnummer 16
Plaats HEERLEN
Status verkocht
Type Woonhuis
Soort woning eengezinswoning
Bouwjaar 1906-1930
Kamers 15
Slaapkamers 5
Perceeloppervlakte 384 m²
Inhoud 1973 m³
Woonkamer woonkamer, woonkamer
Keuken half open keuken, inbouwapparatuur, open keuken
Ligging in centrum, in woonwijk
Garage geen garage

Ligging


Brochure


U kunt de brochure hier downloaden
Vraagprijs: €295000 k.k.
Woonoppervlakte: 519 m²
Aantal kamers: 15
Neem contact met ons op