Montgomerystraat 15 HEERLEN

Home > Woning aanbod > Montgomerystraat 15 HEERLEN

Overzicht


GA VOOR EEN 3-D TOUR, PLATTEGRONDEN EN VIDEO VAN DEZE WONING NAAR ONZE WEBSITE, MONTGOMERYSTRAAT 15, HEERLEN EN KLIK BIJ HET KOPJE 'MEDIA' OP DE BUTTON 'VIRTUELE TOUR'!

Introductie
In rustige straat gelegen met op loopafstand de Caumerbeek en de daar omheen gelegen natuur en wandelgebieden, bieden wij deze geschakeld vrijstaande hoekwoning aan. Het woonoppervlakte van ruim 110 m2, is verdeeld over een U-vormige woonkamer, gesloten keuken op de begane grond en 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping. Tevens bevindt zich er een aan de woning verbonden garage aan de zijkant van de woning....

Omschrijving


GA VOOR EEN 3-D TOUR, PLATTEGRONDEN EN VIDEO VAN DEZE WONING NAAR ONZE WEBSITE, MONTGOMERYSTRAAT 15, HEERLEN EN KLIK BIJ HET KOPJE 'MEDIA' OP DE BUTTON 'VIRTUELE TOUR'!

Introductie
In rustige straat gelegen met op loopafstand de Caumerbeek en de daar omheen gelegen natuur en wandelgebieden, bieden wij deze geschakeld vrijstaande hoekwoning aan. Het woonoppervlakte van ruim 110 m2, is verdeeld over een U-vormige woonkamer, gesloten keuken op de begane grond en 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping. Tevens bevindt zich er een aan de woning verbonden garage aan de zijkant van de woning. De netjes onderhouden zij- en achtertuin biedt de hele dag door zowel zon als schaduwplekken.

Het centrum van Heerlen is voorzien van al zijn voorzieningen inclusief middelbare scholen en de nabijgelegen uitvalswegen naar de steden Aken, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 5 minuten bereikbaar. Tevens zijn de winkelgebieden met meerdere supermarkten en andere retailers aan de Heerlerbaan en de Bautscherweg in enkele minuten bereikbaar, evenals natuur, (sport)scholen en andere faciliteiten. Al me al een mooie woning op een goede locatie!

Indeling
Begane grond: De woning heeft een verzorgde en onderhoudsarme voortuin, welke qua afstand tot de straat net de extra privacy geeft die vaak als prettig wordt ervaren. De oprit gelegen in de voortuin leidt zowel naar de voordeur als de garage, die voorzien is van een elektrische sektionaal poort.

De ruime ontvangsthal geeft toegang tot de woonkamer, de keuken, de meterkast, de garage en het toilet. Tevens bevindt zich hier de opgang naar de eerste verdieping. Middels een deur komt men in de U-vormige woonkamer (ca. 42 m²) die is voorzien van een parketvloer. De woonkamer doet zeer licht aan door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde van de woning. De keuken die zowel via de woonkamer als via de ontvangsthal is te bereiken is voorzien van een L-vormig keukenblok met keramische kookplaat, oven, afzuiging, spoelbak en vaatwasser. Vanuit de keuken, alsmede vanuit de woonkamer , bereikt men de op het zuidoosten gelegen tuin. De garage met directe verbinding tot de ontvangsthal biedt de perfecte mogelijkheid tot de realisatie van een kantoor- of praktijkruimte aan huis.

Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers, allen voorzien van laminaat. Twee aan de voorzijde van de woning van respectievelijk 8 en 10 m² (circa) en eentje aan de achterzijde van ca. 13 m². De badkamer (ca. 3 m²) is voorzien van douchecabine, toilet en wastafel. Aan de gang liggen nog drie ruime opbergkasten van gezamenlijk ca. 3.5 m².

Buitenzijde:

De achtertuin die bereikbaar is via de deuren in de woonkamer en keuken is tevens te bereiken via een poort aan de voorzijde van het perceel. De tuin is voorzien van verschillende soorten sierbestrating en een vlonder. De tuin biedt door de hoekligging bijna de gehele dag door zowel schaduw als zonnige plekken.


Bijzonderheden woonhuis:
- De woning is voorzien van kunststof en hardhoutenkozijnen en volledig voorzien van dubbelglas. en gedeeltelijk voorzien van rolluiken waarvan ook gedeeltelijk elektrisch.
- De Vaillant combi CV ketel (2006) is gehuurd
- Mogelijkheid tot realisatie van een kantoor of praktijkruimte aan huis
- Makkelijk bereikbaar en goede uitvalswegen naar de omringende dorpen/steden
- Het platte dak boven de slaapkamers is enkele jaren geleden vernieuwd

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening en risico een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen, teneinde goed inzicht te verkrijgen over de onroerende zaak c.q. de staat van onderhoud.

Alle maten zijn circa maten en kunnen geen rechten aan worden ontleend.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren;

Deze tekst mag slechts gezien worden als vrijblijvende informatie, waaraan geen verdere rechten en/of plichten ontleend kunnen worden.

Kenmerken


Vraagprijs €295000 k.k.
Woonoppervlakte 113 m²
Straat Montgomerystraat
Huisnummer 15
Plaats HEERLEN
Status verkocht onder voorbehoud
Type Woonhuis
Soort woning eengezinswoning
Bouwjaar 1971-1980
Kamers 7
Slaapkamers 3
Perceeloppervlakte 298 m²
Inhoud 410 m³
Woonkamer U-kamer
Keuken dichte keuken, inbouwapparatuur
Ligging aan rustige weg, in woonwijk
Garage aangebouwd steen
Tuin achtertuin, voortuin, zijtuin

Ligging


Brochure


Vraagprijs: €295000 k.k.
Woonoppervlakte: 113 m²
Aantal kamers: 7
Neem contact met ons op