Henri Dunantstraat 325 BRUNSSUM

Home > Woning aanbod > Henri Dunantstraat 325 BRUNSSUM

Overzicht


Op uitstekend bereikbare locatie in Brunssum Noord bieden wij dit ruime appartement gelegen op de elfde verdieping aan, in het wooncomplex het Bentjen. Het appartement (ca. 87 m²) is bereikbaar via twee liften, heeft een aparte berging op dezelfde verdieping en is voorzien van o.a. een ruime woonkamer, separate keuken, drie slaapkamers en ruim balkon.
Het complex biedt voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde en is op loopafstand van winkelcentrum Brunssum-Noord. Overige voorzieningen zoals scholen, winkels etc. bevinden zich ook in de nabijheid. De aansluiting op het wegennet en met name op de Buitenring Parkstad is uitstekend te...

Omschrijving


Op uitstekend bereikbare locatie in Brunssum Noord bieden wij dit ruime appartement gelegen op de elfde verdieping aan, in het wooncomplex het Bentjen. Het appartement (ca. 87 m²) is bereikbaar via twee liften, heeft een aparte berging op dezelfde verdieping en is voorzien van o.a. een ruime woonkamer, separate keuken, drie slaapkamers en ruim balkon.
Het complex biedt voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde en is op loopafstand van winkelcentrum Brunssum-Noord. Overige voorzieningen zoals scholen, winkels etc. bevinden zich ook in de nabijheid. De aansluiting op het wegennet en met name op de Buitenring Parkstad is uitstekend te noemen.

Enige modernisering van het appartement is wellicht wenselijk, maar niet noodzakelijk. Het appartement wordt op verzoek van verkoper gegund aan mensen die er zelf gaan wonen, niet aan beleggers.

Indeling:

Begane grond: Naastgelegen parkeerterrein met voldoende parkeergelegenheid. Moderne entree met bellentableau, videofooninstallatie, een ruime hal met dubbele liftinstallatie, het trappenhuis en de brievenbussen. Hier is tevens het kantoor van de huismeester.

11e verdieping: De entree van het appartement biedt toegang tot de hal met telefoonbel installatie, meterkast en garderobe. Aan de centrale gang liggen de betegelde toiletruimte, de badkamer, keuken, twee slaapkamers en de woonkamer met aangrenzende derde slaapkamer.

Slaapkamer 1 (4.12 x 2.76) gelegen aan de achterzijde welke middels een deur toegang biedt tot het balkon.

Slaapkamer 2 (4.12 x 1.83) tevens gelegen aan de achterzijde en is eveneens verbonden aan het balkon.

Slaapkamer 3 (2.93 x 3.92) is net als de andere twee slaapkamers voorzien van laminaat, maar is gelegen aan de voorzijde van het appartement en enkel bereikbaar vanuit de woonkamer. Deze slaapkamer is voorzien van HR++ glas en rolluiken.

De functionele en geheel betegelde badkamer (1.77 x 1.18) is voorzien van douche en wastafel. De apart gelegen toiletruimte is betegeld en voorzien van een staand toilet, tevens bevindt de elektrische boiler (ca. 2015) zich hier.

De zeer ruime van laminaat voorziene woonkamer (circa 28 m²), welke door een grote raampartij aan de achterzijde zeer licht aan doet, biedt middels een deur toegang aan het zuidoostelijk gelegen balkon. De ruime gesloten keuken (ca. 10 m²) met een functionele opstelling is voorzien van een koelkast, keramisch kookplaat, inbouwoven, vaatwasser(defect) en de wasmachineaansluiting. Tevens heeft men hier een prachtig uitzicht over de omliggende natuur en dorpen.

Bijzonderheden:
- Het appartement wordt op verzoek van verkoper gegund aan mensen die er zelf gaan wonen, niet aan beleggers.
- Houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing, ramen aan de galerijkant zijn voorzien van rolluiken.
- Blokverwarming.
- VVE bijdrage 204,34 per maand, inclusief € 60,- voorschot stookkosten.
- Elektrische boiler (eigendom) voor warmwatervoorziening.
- Eigen berging 3,40 x 1,70 met verlichting gelegen aan einde van galerij op dezelfde verdieping.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening en risico een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen, teneinde goed inzicht te verkrijgen over de onroerende zaak c.q. de staat van onderhoud.

Alle maten zijn circa maten en kunnen geen rechten aan worden ontleend.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren;

Deze tekst mag slechts gezien worden als vrijblijvende informatie, waaraan geen verdere rechten en/of plichten ontleend kunnen worden.Kenmerken


Vraagprijs €115000 k.k.
Woonoppervlakte 87 m²
Straat Henri Dunantstraat
Huisnummer 325
Plaats BRUNSSUM
Status beschikbaar
Type Appartement
Soort woning galerijflat
Kenmerk appartement
Bouwjaar 1960-1970
Kamers 5
Slaapkamers 3
Inhoud 275 m³
Woonkamer woonkamer
Keuken dichte keuken
Ligging aan drukke weg, vrij uitzicht
Garage geen garage

Media


Ligging


Brochure


U kunt de brochure hier downloaden
Vraagprijs: €115000 k.k.
Woonoppervlakte: 87 m²
Aantal kamers: 5
Neem contact met ons op