Daalhemerweg 48 VALKENBURG

Home > Woning aanbod > Daalhemerweg 48 VALKENBURG

Overzicht


Ga voor een virtuele tour van deze woning naar onze website en klik bij de Daalhemerweg 48 onder het kopje 'media' op de button 'virtuele tour.

Deze zeer ruime (meer dan 200 m2 woonoppervlakte!) volledig gemoderniseerde halfvrijstaande gezinswoning biedt een zee aan ruimte en mogelijkheden en dat in hartje Valkenburg! Vier verdiepingen met in totaal, twee woonkamers, twee badkamers (1 badkamer is nog niet af) drie slaapkamers (meer mogelijk), een ruim dakterras, garage met plaats voor twee auto's en diverse fietsen en nog diverse ruimtes in het souterrain.

Beroep aan huis is hier meer...

Omschrijving


Ga voor een virtuele tour van deze woning naar onze website en klik bij de Daalhemerweg 48 onder het kopje 'media' op de button 'virtuele tour.

Deze zeer ruime (meer dan 200 m2 woonoppervlakte!) volledig gemoderniseerde halfvrijstaande gezinswoning biedt een zee aan ruimte en mogelijkheden en dat in hartje Valkenburg! Vier verdiepingen met in totaal, twee woonkamers, twee badkamers (1 badkamer is nog niet af) drie slaapkamers (meer mogelijk), een ruim dakterras, garage met plaats voor twee auto's en diverse fietsen en nog diverse ruimtes in het souterrain.

Beroep aan huis is hier meer dan goed in te passen dankzij het extreem grote souterrain en op begane grond niveau (level 1) is levensloopbestendig wonen ook mogelijk. Kadastraal is er zelfs nog een nummer 48a op het perceel ingeschreven, maar is niet in gebruik genomen door de huidige eigenaren. Dit biedt wellicht mogelijkheden voor toekomstige eigenaren, afhankelijk van de wensen (en mogelijkheden vanuit de gemeente).

Met uitzicht op de kasteel ruïne en op nog geen honderd meter afstand van het centrum van Valkenburg, is dit een unieke locatie en ook nog eens goed bereikbaar door de nabijheid van de A79.

Indeling

Souterrain/begane grond: Het huis is volledig onderkelderd en vanaf de straatzijde direct bereikbaar via een elektrische sektionaalpoort en separate toegangsdeur. De diepe en brede garage (ca. 9.90 m. x 5.40 m.) is geschikt voor twee auto's en dan is er nog zeer veel ruimte voor fietsen/motoren etc.. Verder door zijn diverse kamers gelegen, weliswaar zonder daglicht voorziening, maar wel voor diverse doeleinden geschikt door de stahoogte van ca. 2.27 m. Ideaal voor beroep aan huis en in het verleden heeft de woning dienst gedaan als pension/B&B dus in potentie zijn er opties genoeg (zie ook de opmerking bij de 1e alinea over huisnummer 48A die op hetzelfde perceel geregistreerd staat). In totaal is het gebruiksoppervlakte van deze verdieping ruim 120 m2!

Begane grond (niveau 1): Middels enkele traptreden is de entree op de begane grond (niveau 1) bereikbaar. De ruime gang is voorzien van een nieuwe voordeur en volledig nieuw ingerichte meterkast met meer dan voldoende groepen. De gang geeft toegang tot de woonkamer, toilet en de achtergelegen kamer.

De woonkamer is zeer ruim van opzet (ca. 50 m2 in combinatie met de open keuken) en krijgt veel licht door de grote schuifpui aan de voorkant en de lichtkoepel in de open keuken. De schuifpui geeft toegang tot het ruime dakterras, dat een uniek uitzicht geeft op kasteelruïne van Valkenburg. Het terras is op het oosten gelegen en heeft dankzij het hoogte verschil een heerlijke kijk op de de straat.

De open keuken is voorzien van een mooie keukenopstelling (2015) en is voorzien van diverse apparatuur, o.a.combi oven, geïntegreerde koffiemachine, vaatwasser, keramische kookplaat en afzuigkap.

De hele verdiepingsvloer is net als de 1e en 2e verdieping voorzien van dezelfde laminaat, wat een chique en rustige uitstraling geeft.

Het moderne toilet is gesitueerd in de gang. Achter door gelegen is een apart berghok waar ook de CV installatie is gesitueerd. Net als het meeste van de woning is deze zeer recent vernieuwd (2020) en is de Nefit combiketel in eigendom.

Waar voorheen de ontbijtzaal was ten tijde van het pension, is nu een 2e woonkamer gerealiseerd. Hier is tevens de eerste badkamer gelegen, voorzien van inloopdouche, wastafel en 2e toilet. Het plafond is nog niet dicht gemaakt, omdat de badkamer op de 1e verdieping boven deze badkamer nog gerealiseerd dient te worden (door koper). In verband met de afvoerbuizen is het plafond dus open gelaten.

De 2e woonkamer kan uiteraard ook dienst doen als ruime slaapkamer of separate woonruimte, want met bijna 30 m2 aan vloeroppervlakte zijn er voldoende opties. De achtergelegen tuin is bereikbaar via deze ruimte. Het houten kozijn is het enige raam nog met enkel glas, de rest van de kozijnen zijn vervangen voor kunststof en dubbel glas. De tuin van ca. 30 m2 bestaat uit 2 niveau's en is volledig betegeld en gelegen op het westen.

Vanuit de woonkamer aan de voorzijde heeft men toegang tot de overige verdiepingsvloeren middels vaste trappen.

Eerste verdieping
Via een fraaie overloop komt men in de enorme slaapkamer van ruim 22 m2, die ook nog eens voorzien is van een inloopkast/kamer van ca. 8 m2. Deze ruimte kan ook ideaal als babykamer gebruikt worden mocht deze situatie zich voordoen. De slaapkamer heeft nog een klein balkon aan de voorzijde, met uitzicht op de ruïne.

Aan de achterzijde van de 1e verdieping zijn alle noodzakelijke voorbereidingen voor een 2e badkamer gerealiseerd. Koper kan naar eigen smaak en inzicht deze badkamer afmaken, de basis is er om ook hier iets moois van te maken.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar, waar twee ruime slaapkamers zijn gerealiseerd van respectievelijk ca. 19 m2 en 16 m2.

Vliering
Via losse trap is de bergzolder (ca. 2.20m. hoogte) bereikbaar.

Bijzonderheden
- Volledig gerenoveerd/gemoderniseerd in de laatste twee jaar
- Extreem veel ruimte en mogelijkheden
- 48a is kadastraal geregistreerd, keuze is aan eigenaar om deze te activeren
- De woning aan de achterzijde gelegen van nr 48, Konijnsgracht 7, krijgt via een tussenmeter de stroom vanuit nr. 48. D.m.v. een voorschot dat betaalt wordt door nr. 7 is gewaarborgd dat hier nooit problemen over ontstaan en 1 keer per jaar wordt finaal afgerekend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening en risico een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen, teneinde goed inzicht te verkrijgen over de onroerende zaak c.q. de staat van onderhoud

Deze tekst mag slechts gezien worden als vrijblijvende informatie, waaraan geen verdere rechten en/of plichten ontleend kunnen worden.

Kenmerken


Vraagprijs €385000 k.k.
Woonoppervlakte 206 m²
Straat Daalhemerweg
Huisnummer 48
Plaats VALKENBURG
Status verkocht
Type Woonhuis
Soort woning eengezinswoning
Bouwjaar 1960-1970
Kamers 14
Slaapkamers 3
Perceeloppervlakte 196 m²
Inhoud 995 m³
Woonkamer woonkamer
Keuken inbouwapparatuur, open keuken
Ligging aan drukke weg, in centrum
Garage inpandig
Tuin achtertuin
Tuin oppervlakte 30 m²
Energie label E

Ligging


Brochure


Vraagprijs: €385000 k.k.
Woonoppervlakte: 206 m²
Aantal kamers: 14
Neem contact met ons op