HARDY VASTGOED KOOPT 10.000 M² BOUWGROND LANGS DE RINGWEG PARKSTAD

De heer Milan Hardy van Hardy Vastgoed heeft vorige week een bouwkavel ter grootte van circa 1 hectare aangekocht ten behoeve van de realisatie van een nieuw bedrijfscomplex.

Onderhavige kavel is prominent gesitueerd langs de Ringweg van Parkstad en maakt als zodanig tevens deel uit van bedrijventerrein De Koumen in Hoensbroek (gemeente Heerlen).

Binnen het verkooptraject stond Guus de Bock van Aelmans Makelaardij koper ter zijde, die tevens de bemiddeling van de nieuwbouw zal begeleiden (meer info bij Guus te verkrijgen). Jules Spauwen van Spauwen | Werrij uit Heerlen heeft verkopers ter zijde gestaan, te weten de heren Hans Van kan (Van der Heijden Internationale Transporten) en Mayco Van de Wal (Transcarbo Kunststof Kozijnen).

Laatstgenoemde ondernemingen zijn tevens eigenaar van de naastgelegen percelen, waarop eveneens nieuwbouw zal gaan plaatsvinden.

Kortom een uitermate fraaie invulling van een toplocatie. Wij wensen koper veel succes toe met de verdere ontwikkeling van de nieuwbouw en danken alle betrokkenen voor de aangename procesgang.