Haagmans & Seelen accountancy & advies opent in Heerlen

Raymond Haagmans en Rob Seelen hebben als registeraccountant en fiscalist hun krachten gebundeld en trekken sinds begin maart binnen een partnership op onder de naam Haagmans & Seelen accountancy & advies. Beide heren hebben jarenlange ervaring opgedaan bij regionale advieskantoren.

Als vestigingsplaats hebben ze gekozen voor het karakteristieke kantoorobject gelegen op de hoek van de Groene Boord en Gasthuisstraat in Heerlen. Binnen onderhavig pand zijn tevens Tempo Team en tandartspraktijk Lo gehuisvest. Door de komst van de nieuwe onderneming, die circa 130 m² kantoorruimte huurt, is het pand geheel gevuld.

‘De herkenbaarheid van het object, inrichting en geboden parkeerfaciliteit speelden een grote rol bij onze keuze’, aldus Raymond Haagmans. ‘Dit gekoppeld aan de zichtlocatie en centrale ligging binnen de regio Parkstad, maakte de beslissing uiteindelijk eenvoudig’ vult Rob Seelen aan.

Binnen het bemiddelingstraject werd verhuurder (een particuliere belegger) ter zijde gestaan door Spauwen Vastgoed uit Heerlen, die partijen tot elkaar wist te brengen.