FB4| YOUNG SOCIAL MEDIA PROFESSIONALS BLIJFT GROEIEN EN VERPLAATST HOOFDKANTOOR BINNEN HEERLEN

De vraag vanuit de markt naar ondersteuning op het gebied van Social Media marketing blijft aanhouden. Gevolg hiervan is ondermeer dat de onderneming van Lars Pacbier uit Heerlen, niet alleen de afgelopen periode een groeistuip heeft doorgemaakt, maar ook de komende jaren naar verwachting verder zal uitbreiden.

In een tijdsbestek van 3 jaar is het bedrijf gegroeid van 3 naar 20 medewerkers en wordt het werkterrein vergroot richting Social Media kanalen als LinkedIn, Instagram en Snapchat. Ook zal FB4 zich focussen op het verzorgen van Social Media trainingen door FB4 Academy en het strategisch (project)beheer en analyse door FB4 Premium. Om deze groeiambitie verder vorm te kunnen geven bleek ook een groter kantoorpand noodzakelijk.

FB4 schakelde Spauwen Vastgoed in bij de zoektocht naar de nieuwe huisvesting. Daar waar menig bedrijf ervoor kiest om te verplaatsen naar het westen van het land, gaf FB4 expliciet aan dat men als Heerlens bedrijf én ambassadeur van Parkstad graag in de mijnstad wilde blijven opereren. De uiteindelijke keuze is gevallen op het voormalige SNS Bank kantoorcomplex gelegen aan de Geerstraat 22 in Heerlen, pal tegenover de stadsschouwburg.

Binnen dit complex, waarin ook de Oogkliniek Parkstad gevestigd zit, huurt FB4 sinds 1 juni jl. circa 525 m² kantoorruimte die in september op grote wijze officieel geopend zal worden. Er is gekozen voor dit pand vanwege de zichtlocatie, de ligging binnen het centrum van de stad alsmede de verwachting dat de directe omgeving voor aanvang van IBA in 2020 een positieve ontwikkeling zal doormaken. Ook hier kijkt Lars vooruit op hetgeen wat ons allen in de nabije toekomst te wachten staat.

Op basis van het wensenpakket van FB4 wist Spauwen Vastgoed de partijen tot elkaar te brengen.