FaMoShop naar Dr. Nolenslaan 155 Sittard

FaMoShop uit Sittard is een webwinkel gespecialiseerd in consumentenelektronica, huis- en tuinartikelen, vrijetijdsartikelen, fietsen en bromfietsen.

Door de aanhoudende vraag naar deze producten en groei van de onderneming was directeur Mohammed el Majdoub al enige tijd op zoek naar vervangende  bedrijfshuisvesting. Binnen het bedrijfsverzamelcomplex aan de Dr. Nolenslaan in Sittard bleek verdere uitbreiding namelijk niet meer mogelijk.

Toen het naastgelegen bedrijfscomplex aan de Dr. Nolenslaan 155 in Sittard middels Spauwen Vastgoed op de markt werd aangeboden, was de deal snel beklonken. De heer El Majdoub geeft aan niet alleen vanwege de ruime opslagcapaciteit voor het pand gekozen te hebben, doch ook door de centrale ligging, zichtlocatie en bereikbaarheid van de locatie. Het complex omvat circa 1.500 m² bedrijfs- en kantoorruimte, hetgeen de komende jaren voldoende zou moeten zijn om de groeiambitie van FaMoShop vorm te geven.

De onderneming verwacht in de loop van september haar volledige intrek te zullen nemen op de nieuwe locatie.

De verhuurder van onderhavig complex betreft een particuliere belegger die door Spauwen Vastgoed uit Heerlen ter zijde is gestaan bij het tot stand komen van de transactie.