CAT AMORE VERHUIST NAAR TUNNELWEG 101 IN KERKRADE

Cat Amore is distributeur van kattenbakken en producent van krabpalen. Door de aanhoudende groei van de onderneming was zij al geruime tijd op zoek naar grotere bedrijfsruimte. Deze heeft de onderneming thans gevonden binnen een bedrijfsverzamelcomplex, gesitueerd aan de Tunnelweg 101 in Kerkrade, waarin zij circa 1.140 m² opslag- en productieruimte vanaf januari 2018 in gebruik zal nemen.

Directeur Michael Meuleberg is blij met de nieuwe huisvesting, doordat deze uitstekend aansluit bij de huidige bedrijfsbehoefte en groeistrategie van de onderneming. Tevens ervaart hij de ligging als een pre, daar het complex gesitueerd is nabij de toekomstige buitenring Parkstad, die rechtstreeks in verbinding staat met snelwegen naar binnen- en buitenland. Gelet op de omvangrijke export van de onderneming naar Duitsland, was de keuze voor de Tunnelweg snel gemaakt.

Binnen het complex zijn ook Welzorg, Borger & Kicken, De Jong & Lips en AL13 gesitueerd, waardoor er thans geen ruimte meer beschikbaar is. Verhuurder betreft een particuliere belegger die door Spauwen Vastgoed uit Heerlen binnen het bemiddelingstraject ter zijde werd gestaan.