B&R PREMIUM LOGISTICS HUURT 11.000 M² WAREHOUSE IN HEERLEN

Op bedrijventerrein De Beitel in Heerlen heeft B&R Premium Logistics circa 11.000 m² warehouse gehuurd aan de Sourethweg 17.

Directeur Naud Brand van B&R spreekt van een historische stap, doordat de onderneming middels deze verdere uitbreiding de grens van 100.000 m² warehouse binnen de omgeving ruimschoots doorbreekt. Verdere uitbreiding was zeer wenselijk ten gevolge van de groei die de transporteur de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Mede directeur Helmut Rüdiger is eveneens in zijn nopjes met het nieuwe pand, doordat het uitermate gunstig gesitueerd is nabij diverse snelwegen, voorziet in allerhande faciliteiten zoals dock-shelters, maar vooral door het gegeven dat de dienstverlening naar opdrachtgevers van B&R op deze wijze zo optimaal als mogelijk kan worden voortgezet. B&R verwacht hierbij vanaf april 2019 operationeel te zijn op de nieuwe locatie.

Onderhavig complex was tot in het najaar van 2018 in gebruik door Thermoflor. Door het verplaatsen van de bedrijfsactiviteiten van deze onderneming kwam ruimte beschikbaar. Spauwen Vastgoed uit Heerlen mocht hierbij de bemiddeling namens eigenaresse Mengt Beheer verzorgen, waarbij de bedrijfsmakelaar ter zijde werd gestaan door de heer Jongen van de Merle Vastgoed Group, gevestigd op Maastricht Aachen Airport.