BIZZOMATE VERPLAATST HOOFDKANTOOR NAAR VALKENBURG

IT-bedrijf Bizzomate heeft, met ingang van 30 januari, haar huidige vestiging in Meerssen verruild voor een kantoorvilla aan de
Nieuweweg 25 in Valkenburg. Vanuit het karakteristieke pand dat circa 300 m² kantoorruimte omvat, zal het bedrijf haar klanten bedienen.

De verplaatsing van het hoofdkantoor van Meerssen naar Valkenburg is niet de enige verhuizing voor Bizzomate. Onlangs heeft de Belgische vestiging een mooi nieuw onderkomen in Leuven betrokken. De vestigingen in het Verenigd Koninkrijk en Breda bieden (voorlopig) nog voldoende ruimte en blijven in tact.

‘Bizzomate is in 2012 in Meerssen gestart. De afgelopen jaren zijn we zodanig gegroeid dat het huidige pand niet langer voldoet,’ aldus managing director Marc Gelissen van Bizzomate. ‘De komende jaren beogen we een verdere groei en in ons nieuwe kantoor hebben we de ruimte en faciliteiten om deze groei te realiseren.’

Bizzomate heeft voor de nieuwe locatie gekozen vanwege de uitstraling van het pand, de beschikbare parkeerfaciliteiten en ligging nabij de snelweg.

Verkoopster Anja Hermans zal met haar ‘Rose-Anna Centre Cosmétique’ een deel van de villa blijven gebruiken. Haar gasten zullen zodoende weinig verschil waarnemen.

Leenen Vastgoed en Spauwen Vastgoed (beiden uit Heerlen) hebben de transactie tussen de betrokken partijen in goede banen weten te leiden.