Opzoek naar een Bedrijfsmakelaar?

Wij helpen u graag verder!

Vrijblijvend advies?

Wij adviseren u graag persoonlijk!

Jules Spauwen

Jules Spauwen

RICS Registered Valuer

Brenda Spauwen

Brenda Spauwen

Bedrijfsmakelaars

 

Bemiddeling van commercieel vastgoed is een vak apart. Het samenbrengen van de juiste partijen, op het juiste moment tegen de juiste condities, vormt hierbij de uitdaging die wij graag aangaan. Hiervoor gebruiken wij niet alleen onze kennis en kunde, maar acteren wij ook (pro)actief binnen de markt, bijvoorbeeld door ons netwerk continue te informeren en te verbreden, onder andere via media en of het bijwonen van zakelijke aangelegenheden.

Of het nu gaat om aan- of verkoop, huur of verhuur, leegstand of belegging van bedrijfsobjecten, kantoren, winkels of commercieel vastgoed van andere aard, alles draait in beginsel om het belang en doel van onze opdrachtgever, waarbij wij op basis van onze kennis en langdurige praktijkervaring u op correcte en faire wijze ter zijde staan.

Onze bemiddeling start in de regel met het inventariseren van de vraag annex behoefte van de cliënt, binnen de kaders die mogelijk zijn, gekoppeld aan de marktomstandigheden. Wij liëren dit traject aan een sterkte / zwakte analyse, gecombineerd met de kansen en bedreigingen (SWOT) die rondom een object of propositie aan de orde zijn. In samenspraak met opdrachtgever stippelen wij een traject uit, zodat een zo optimaal mogelijk resultaat bereikt wordt.

Mochten er bij u zaken spelen op dit gebied dan aarzel niet contact met ons op te nemen, wij zijn u immers graag van dienst!