Sourethweg 17 HEERLEN

Home > Bedrijfsmatig aanbod > Sourethweg 17 HEERLEN

Overzicht


KANTOORRUIMTE OP HOEK- EN ZICHTLOCATIE GELEGEN GUNSTIG GESITUEERD NABIJ DIVERSE UITVALSWEGEN


Algemeen

Op industrieterrein De Beitel wordt binnen een groot bedrijfscomplex op hoek- en zichtlocatie aan de Sourethweg 17 (hoek Nijverheidsweg) 1.435 m² VVO functionele kantoorruimte te huur aangeboden. De beschikbare ruimte is verdeeld over twee verdiepingen en te huur vanaf circa 500 m² VVO.


Stand - ligging - omgeving

Het complex is op goede stand, alsmede hoek- en zichtlocatie gesitueerd binnen industrie- / bedrijventerreinen De Beitel in Heerlen-Zuid. Onderhavig terrein omvat enerzijds objecten uit de jaren...

Omschrijving


KANTOORRUIMTE OP HOEK- EN ZICHTLOCATIE GELEGEN GUNSTIG GESITUEERD NABIJ DIVERSE UITVALSWEGEN


Algemeen

Op industrieterrein De Beitel wordt binnen een groot bedrijfscomplex op hoek- en zichtlocatie aan de Sourethweg 17 (hoek Nijverheidsweg) 1.435 m² VVO functionele kantoorruimte te huur aangeboden. De beschikbare ruimte is verdeeld over twee verdiepingen en te huur vanaf circa 500 m² VVO.


Stand - ligging - omgeving

Het complex is op goede stand, alsmede hoek- en zichtlocatie gesitueerd binnen industrie- / bedrijventerreinen De Beitel in Heerlen-Zuid. Onderhavig terrein omvat enerzijds objecten uit de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw, doch voorziet ook in panden uit dit millennium. De omgeving oogt verzorgd hetgeen als een pré kan worden beschouwd. In de directe omgeving bevinden zich allerhande ondernemingen, variërend van productie tot logistiek.


Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van de locatie per (vracht)wagen is uitstekend. De autoweg N-281 (Ringweg Parkstad) is binnen 1 minuut bereikbaar. Deze weg staat in directe verbinding met snelwegen richting Aken (D), Maastricht, Antwerpen (B) en Eindhoven. Verder is noemenswaardig dat busverbindingen in de directe nabijheid stoppen, zodat ook de bereikbaarheid middels het openbaar vervoer ruim voldoende genoemd mag worden.


Indeling en voorzieningen

Het functioneel afgewerkte kantoorobject is aan de voorzijde van het complex gesitueerd. Dit pand omvat circa 1.435 m² VVO, verdeeld over begane grond (ca. 660 m²) en eerste verdieping (ca. 890 m²). Het gebouw voorziet ondermeer in een entree, receptie, kantoorcellen en _tuinen, werk- en spreekkamers, archief, (bedrijfs)kantine, kleedruimtes en toiletfaciliteiten. Qua voorzieningen zijn de volgende elementen noemenswaardig : systeemplafonds v.v. verlichtingarmaturen, luchtbehandelinginstallatie, airconditioning (deels), lamellen, kabelgoten, IT en telefonie aansluitingen, centrale verwarming inclusief radiatoren, boiler(s), inbraakbeveiliging / alarminstallatie, noodverlichting / vluchtwegenaanduiding en een brandmeldinstallatie.


Terrein en parkeerfaciliteit

Aan de voorzijde is een parkeervoorziening ingericht t.b.v. enige tientallen personenwagens. Het terrein rondom de bebouwing is grotendeels verhard en wordt hierdoor voor meerdere doeleinden gebruikt, waaronder parkeren, opslag en transport / wegen.


Prijsstelling

De vraaghuurprijs voor het geheel bedraagt € 36.000,= op jaarbasis, hetgeen overeenkomt met een gemiddelde m² prijs ter grootte van afgerond € 25,= per m² / jaar.


Huuruitgangspunten

- huurtermijn bedraagt tenminste 2 jaar, met telkens 1 jaar verlenging, doch bij voorkeur langdurig;
- huur per maand vooraf te voldoen;
- servicekosten (levering gas, water en elektra) in samenspraak vast te stellen;
- BTW-belaste verhuur en jaarlijkse indexering (conform CBS index voor het eerst 1 jaar na huuringang) zijn van toepassing;
- standaard ROZ huurovereenkomst model 2015 kantoor- bedrijfsruimte, inclusief algemene bepalingen;
- opzegtermijn in beginsel 1 jaar tegen het einde van enige expiratietermijn;
- bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting (huur + BTW + services).


Bijzonderheden
- de vigerende bestemming luidt 'bedrijventerrein => bedrijf tot en met categorie 4.1;
- in principe zijn de units per direct beschikbaar;
- alle correspondentie is te allen tijde onder finaal voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Kenmerken


Hoofd bestemming kantoorruimte
Huurprijs €36000 p.j. ( BTW: 21% )
Totaal vloeroppervlak 1435 m²
Straat Sourethweg
Huisnummer 17
Postcode 6422PC
Plaats HEERLEN
Provincie Limburg
Status beschikbaar
Ligging bedrijventerrein
Afstand afrit snelweg 500 m - 1000 m
Afstand bushalte 500 m - 1000 m
Afstand bank > 5000 m
Afstand restaurant 3000 m - 4000 m

Media


Ligging


Brochure


U kunt de brochure hier downloaden
Hoofdbestemming: kantoorruimte
Huurprijs: €36000 p.j. ( BTW: 21% )
Totaal vloeroppervlak: 1435m²
Neem contact met ons op