Roda J.C. Ring 99A KERKRADE

Home > Bedrijfsmatig aanbod > Roda J.C. Ring 99A KERKRADE

Overzicht


KANTOORRUIMTE INCLUSIEF FULL SERVICE PAKKET OP ZICHTLOCATIE GELEGEN AAN DE RODA BOULEVARD IN KERKRADE


Binnen het Parkstad Limburg Stadion (thuishaven van Roda JC) is op de 3e verdieping een full-service bedrijfsverzamelgebouw gesitueerd, waarin diverse luxe afgewerkte kantoorruimtes op flexibele basis te huur worden aangeboden. Alle werkplekken - ruimtes vallen onder het 'Blox - full service' kantoorconcept en zijn vanaf 17 m² te huur. Blox is aan de westzijde van het stadion gesitueerd met zicht op het Leisure Dome en Hornbach. Voor de deur kan volop en onbetaald worden geparkeerd en allerhande centrumvoorzieningen zijn op...

Omschrijving


KANTOORRUIMTE INCLUSIEF FULL SERVICE PAKKET OP ZICHTLOCATIE GELEGEN AAN DE RODA BOULEVARD IN KERKRADE


Binnen het Parkstad Limburg Stadion (thuishaven van Roda JC) is op de 3e verdieping een full-service bedrijfsverzamelgebouw gesitueerd, waarin diverse luxe afgewerkte kantoorruimtes op flexibele basis te huur worden aangeboden. Alle werkplekken - ruimtes vallen onder het 'Blox - full service' kantoorconcept en zijn vanaf 17 m² te huur. Blox is aan de westzijde van het stadion gesitueerd met zicht op het Leisure Dome en Hornbach. Voor de deur kan volop en onbetaald worden geparkeerd en allerhande centrumvoorzieningen zijn op loopafstand gelegen.


Wat is BLOX?

Blox is hét nieuwe kantoorconcept aan de Roda Boulevard in Kerkrade. Een full service concept met ruimte voor flexibiliteit aangaande ruimte, huurtermijnen en gebruiksafspraken. Met deze faciliteiten wordt u als ondernemer volledig ontzorgd en heeft u tijd om te werken en verbinden.


Wat biedt BLOX?

BLOX biedt méér dan een ruimte om te werken. Met haar full-service kantoorformule komt Blox tegemoet aan uw wensen. U ontvangt een pakket aan faciliteiten, waardoor u zich niet hoeft bezig te houden met high speed internet, kopieerfaciliteiten, koffie/thee en vergaderruimtes. Daar wordt allemaal voor gezorgd en u kunt zich richten op uw business. U werkt in een inspirerende omgeving waar plek is om andere ondernemers te ontmoeten en elkaar te versterken. Kantoorruimte is hierbij vanaf 17 m² tot enkele honderden meters kantoor beschikbaar.


De kosten aangaande services zitten verdisconteerd in de huurprijs. Het servicepakket omvat :
* levering koffie, thee en water
* voorzien van draadloos internet
* medegebruik van de spreekkamers
* scan-, print- en kopieerservice
* schoonmaak algemene ruimten
* afvalverwerking
* onderhoud gebouw gebonden installaties
* 5% administratiekosten
* verbruik elektra, water, warmte en koeling


Waar is BLOX?

De luxe kantoorruimtes zijn op zichtlocatie gelegen en bevinden zich aan de buitenzijde van het Roda Stadion. Een zeer dynamische omgeving, met volop mogelijkheden om te groeien. Vanuit Blox heeft u zicht op de Leisure Dome en Hornbach. Werkt u 's avonds graag door, dan wordt u omringd door een bruisende omgeving en heeft u volop mogelijkheden om gebruik te maken van meerdere eetgelegenheden of snel een boodschap te doen in de supermarkt. Heeft u nog energie over, zou u deze kwijt kunnen in de sportschool, die direct onder Blox gelegen is.


Wat kost BLOX?

Afhankelijk van het aantal m² dat wordt afgenomen alsmede het gewenste servicepakket volgt een aanbieding op maat.


Bereikbaarheid & parkeren

De Roda Boulevard heeft een uitstekende bereikbaarheid daar het direct gelegen is aan de N-281 (Ringweg Parkstad), die in directe verbinding staat met snelwegen richting Aken (D), Maastricht, Antwerpen (B) en Eindhoven. Verder stoppen diverse busverbindingen rondom de locatie, zodat de bereikbaarheid middels het openbaar vervoer ook als goed omschreven kan worden.

In de directe omgeving zijn circa 1.100 gratis parkeerplaatsen beschikbaar, met dien verstande dat deze tijdens wedstrijden en/of evenementen ten behoeve van Roda JC gesteld dienen te worden.Kenmerken


Hoofd bestemming kantoorruimte
Huurprijs €1 per vierkante meter p.j.
Huurprijs op aanvraag
Totaal vloeroppervlak 750 m²
Straat Roda J.C. Ring
Huisnummer 99A
Postcode 6466NH
Plaats KERKRADE
Provincie Limburg
Status beschikbaar
Ligging bedrijventerrein, kantorenpark
Afstand afrit snelweg 500 m - 1000 m
Afstand bushalte < 500 m
Afstand ontspanning < 500 m
Afstand restaurant < 500 m
Afstand winkel < 500 m

Media


Ligging


Brochure


U kunt de brochure hier downloaden
Hoofdbestemming: kantoorruimte
Huurprijs: €1 per vierkante meter p.j.
Huurprijs: op aanvraag
Totaal vloeroppervlak: 750m²
Neem contact met ons op