Palemigerboord 401 HEERLEN

Home > Bedrijfsmatig aanbod > Palemigerboord 401 HEERLEN

Overzicht


REPRESENTATIEF EN OP ZICHTLOCATIE GESITUEERD BEDRIJFSCOMPLEX O.A. UITERMATE GESCHIKT VOOR HET PRESENTEREN VAN PRODUCTEN IN DE ROYALE SHOWROOM


Aan het Palemigerboord in Heerlen wordt op een absolute zichtlocatie, circa 1.830 m² VVO representatieve en 'turn-key' afgewerkte bedrijfsruimte / showroom te huur aangeboden binnen een groter bedrijfscomplex. Het pand is uitermate geschikt voor presentatie- en of opslagdoeleinden. Doordat het complex grenst aan de hoofdverbindingsweg tussen Heerlen - Centrum en Brunssum, vormt het voor velen binnen de omgeving Parkstad een absoluut 'herkenningspunt', hetgeen de courantheid van het pand en daarmee de gebruiker / huurder ten goede komt....

Omschrijving


REPRESENTATIEF EN OP ZICHTLOCATIE GESITUEERD BEDRIJFSCOMPLEX O.A. UITERMATE GESCHIKT VOOR HET PRESENTEREN VAN PRODUCTEN IN DE ROYALE SHOWROOM


Aan het Palemigerboord in Heerlen wordt op een absolute zichtlocatie, circa 1.830 m² VVO representatieve en 'turn-key' afgewerkte bedrijfsruimte / showroom te huur aangeboden binnen een groter bedrijfscomplex. Het pand is uitermate geschikt voor presentatie- en of opslagdoeleinden. Doordat het complex grenst aan de hoofdverbindingsweg tussen Heerlen - Centrum en Brunssum, vormt het voor velen binnen de omgeving Parkstad een absoluut 'herkenningspunt', hetgeen de courantheid van het pand en daarmee de gebruiker / huurder ten goede komt.


Situering - locatie - omgeving - bereikbaarheid

Het complex is op een absolute zichtlocatie gelegen binnen Grasbroek, een woonwijk die op circa 5 minuten rijden gesitueerd is van Heerlen - Centrum. De voorgelegen verbindingsweg vormt hierbij een belangrijke verkeersader richting Brunssum, evenals Heerlerheide (Heerlen _ Noord). Via verbindingswegen zijn zowel de binnenring alsook de Ringweg Parkstad binnen enkele minuten toegankelijk, waardoor gesproken mag worden van een uitstekende bereikbaarheid. De directe omgeving omvat onder andere een tankstation, enkele bedrijven, een supermarkt en woningen.


Indeling & voorzieningen

De beschikbare ruimte omvat in totaal circa 1.830 m² VVO. Op hoofdlijnen is sprake van een kleine showroom (ca. 27 x 8.90 m = 250 m²), grote showroom (1.370 m²), opslagruimte (140 m² begane grond + 70 m² op verdieping), alsmede een parkeerfaciliteit t.b.v. circa 15 personenwagens.

De beide showrooms zijn voorzien van een representatief uiterlijk en omvatten onder andere systeemplafonds met ledverlichting, een tegelvloer, puien van glas, een royale frontbreedte (NB : grote showroom kent circa 42 m¹ front!) en vrije overspanning, enkele kantoor- en spreekkamers, alarminstallatie, krachtstroom, kitchenette en toilet.


Prijsstelling

De huurprijs bedraagt € 50,= per m² VVO op jaarbasis exclusief BTW.


Huuruitgangspunten

- huurbetaling per maand vooraf te voldoen
- indexering jaarlijks voor het eerst 1 jaar na huuringang op reguliere wijze
- BTW is wel van toepassing (21%)
- services zullen afhankelijk van het gebruik in samenspraak worden vastgesteld
- opleverniveau huidige staat, doch zaken zijn bespreekbaar
- huurtermijn verhuurder wenst met de huurtermijn flexibel om te gaan (meer info op aanvraag)
- opzegtermijn zal in samenspraak worden vastgesteld op basis van de overeengekomen contract- / huurtermijn
- zekerheidsstelling 3 maanden betalingsverplichting (huur + services + toeslag van 21% BTW => bankgarantie of waarborgsom)
- contract standaard ROZ-contract model kantoor- / bedrijfsruimte inclusief algemene bepalingen.


Bijzonderheden

- de vigerende bestemming luidt 'bedrijf' => gebruik middels bedrijfsmatige doeleinden is toegestaan
- het object is per direct beschikbaar
- tekeningen zijn op verzoek beschikbaar
- binnen het complex is reeds een andere huurder gehuisvest (Summum Services)
- er is te allen tijde sprake van een voorbehoud goedkeuring verhuurder.

Kenmerken


Hoofd bestemming bedrijfsruimte
Huurprijs €50 per vierkante meter p.j. ( BTW: 21% )
Totaal vloeroppervlak 1830 m²
Straat Palemigerboord
Huisnummer 401
Postcode 6412TG
Plaats HEERLEN
Provincie Limburg
Status verhuurd
Ligging woonwijk, overig
Afstand afrit snelweg 1500 m - 2000 m
Afstand NS station 2000 m - 3000 m
Afstand bushalte < 500 m

Media


Ligging


Brochure


Hoofdbestemming: bedrijfsruimte
Huurprijs: €50 per vierkante meter p.j. ( BTW: 21% )
Totaal vloeroppervlak: 1830m²
Neem contact met ons op