Palemigerboord 401 HEERLEN

Home > Bedrijfsmatig aanbod > Palemigerboord 401 HEERLEN

Overzicht


REPRESENTATIEF EN OP ZICHTLOCATIE GESITUEERD BEDRIJFSCOMPLEX


Aan het Palemigerboord in Heerlen wordt op een absolute zichtlocatie een representatief en 'turn-key' afgewerkt bedrijfscomplex ter grootte van circa 2.370 m² VVO te huur aangeboden. Gesplitste verhuur vanaf circa 50% van de bebouwing (dus ca. 1.250 m²) is bespreekbaar. Het pand is uitermate geschikt voor presentatie- en of onderhoudsdoeleinden van bijvoorbeeld personenwagens, evenals de productie en of opslag van goederen. Doordat het complex aan de hoofdverbindingsweg tussen Heerlen - Centrum en Brunssum grenst, vormt het voor velen binnen de omgeving Parkstad een absoluut 'herkenningspunt'. ...

Omschrijving


REPRESENTATIEF EN OP ZICHTLOCATIE GESITUEERD BEDRIJFSCOMPLEX


Aan het Palemigerboord in Heerlen wordt op een absolute zichtlocatie een representatief en 'turn-key' afgewerkt bedrijfscomplex ter grootte van circa 2.370 m² VVO te huur aangeboden. Gesplitste verhuur vanaf circa 50% van de bebouwing (dus ca. 1.250 m²) is bespreekbaar. Het pand is uitermate geschikt voor presentatie- en of onderhoudsdoeleinden van bijvoorbeeld personenwagens, evenals de productie en of opslag van goederen. Doordat het complex aan de hoofdverbindingsweg tussen Heerlen - Centrum en Brunssum grenst, vormt het voor velen binnen de omgeving Parkstad een absoluut 'herkenningspunt'.


Situering - locatie - omgeving - bereikbaarheid

Het complex is op een absolute zichtlocatie gelegen binnen Grasbroek, een woonwijk die op circa 5 minuten rijden gesitueerd is van Heerlen - Centrum. De voorgelegen verbindingsweg vormt hierbij een belangrijke verkeersader richting Brunssum, evenals Heerlerheide (Heerlen _ Noord). Via verbindingswegen zijn zowel de binnenring alsook de Ringweg Parkstad binnen enkele minuten toegankelijk, waardoor gesproken mag worden van een uitstekende bereikbaarheid. De directe omgeving omvat onder andere een tankstation, enkele bedrijven, een supermarkt en woningen.


Indeling & voorzieningen

Het gehele complex omvat in totaal circa 2.370 m² VVO, waarvan ca. 178 m² gesitueerd is op verdieping. Op hoofdlijnen is sprake van een kleine showroom (ca. 27 x 8.90 m = 250 m²), grote showroom (1.370 m²) met secundaire ruimte (140 m² begane grond + 70 m² op verdieping), werkplaats (ca. 432 m² op begane grond en 108 m² op verdieping) en een parkeerfaciliteit t.b.v. circa 30 personenwagens. Gesplitste verhuur is hierbij bespreekbaar tegen nader te bepalen condities.

De beide showrooms zijn voorzien van een representatief uiterlijk en omvatten onder andere systeemplafonds met ledverlichting, een tegelvloer, puien van glas, een royale frontbreedte (NB : grote showroom kent circa 42 m¹ front!) en vrije overspanning, enkele kantoor- en spreekkamers, alarminstallatie, krachtstroom, kitchenette en toilet.

De werkplaats voorziet in een bedrijfsvloer, zes overheadpoorten, krachtstroomaansluiting, wasplaats en voldoende hoogte (circa 7 meter) zodat 'bruggen' volop gebruikt kunnen worden. Op de verdieping van de werkplaats zijn enkele eenvoudig afgewerkte en ingerichte kantoorruimtes gesitueerd, evenals een kleine bedrijfskantine v.v. kitchenette.


Prijsstelling

De vraaghuurprijs voor het gehele complex met terrein bedraagt € 105.000,= exclusief BTW per jaar c.q. € 44,30 / m² VVO. Bij gesplitste verhuur zal het huurprijsniveau in samenspraak worden vastgesteld, waarbij rekening wordt gehouden met elementen zoals omvang van de ruimte, ligging, gewenst afwerkniveau en duur van de overeenkomst (meer info op aanvraag).


Huuruitgangspunten

- huurbetaling :per maand vooraf te voldoen
- indexering : jaarlijks voor het eerst 1 jaar na huuringang op reguliere wijze
- BTW : is wel van toepassing
- services : in beginsel regelt huurder zelf de levering van services
- opleverniveau : huidige staat, doch zaken zijn bespreekbaar
- huurtermijn :tenminste 2 jaar, doch bij voorkeur 5 jaar met telkens 5 jaar verlenging
- opzegtermijn :in de basis tenminste 12 maanden voor enig expiratiemoment => in geval sprake is van een 2-jarige overeenkomst dan betreft de opzegtermijn tenminste 6 maanden
- zekerheidsstelling :3 maanden betalingsverplichting (huur + BTW => bankgarantie of waarborgsom)
- contract : standaard ROZ-contract model kantoor- / bedrijfsruimte inclusief algemene bepalingen.


Bijzonderheden

- de vigerende bestemming luidt 'bedrijf' => gebruik middels bedrijfsmatige doeleinden is toegestaan
- het object is per direct beschikbaar
- tekeningen zijn op verzoek beschikbaar
- er is te allen tijde sprake van een voorbehoud goedkeuring verhuurder.

Kenmerken


Hoofd bestemming bedrijfsruimte
Huurprijs €44 per vierkante meter p.j. ( BTW: 21% )
Totaal vloeroppervlak 2370 m²
Straat Palemigerboord
Huisnummer 401
Postcode 6412TG
Plaats HEERLEN
Provincie Limburg
Status beschikbaar
Ligging woonwijk, overig
Afstand afrit snelweg 1500 m - 2000 m
Afstand NS station 2000 m - 3000 m
Afstand bushalte < 500 m

Media


Ligging


Brochure


U kunt de brochure hier downloaden
Hoofdbestemming: bedrijfsruimte
Huurprijs: €44 per vierkante meter p.j. ( BTW: 21% )
Totaal vloeroppervlak: 2370m²
Neem contact met ons op