Nusterweg 123 SITTARD

Home > Bedrijfsmatig aanbod > Nusterweg 123 SITTARD

Overzicht


HOOGWAARDIG AFGEWERKT BEDRIJFSCOMPLEX OP ZICHTLOCATIE GELEGEN EN NABIJ DIVERSE SNELWEGEN GESITUEERD OP BEDRIJVENPARK SITTARD - NOORD


Op Bedrijvenpark Sittard - Noord wordt op zichtlocatie en goede stand, een uitermate verzorgd bedrijfscomplex te huur aangeboden. Het geheel voorziet in circa 1.355 m² VVO bedrijfsruimte, 555 m² kantoor (gesplitste verhuur is mogelijk) en omvat tevens een verhard buitenterrein voor bijvoorbeeld opslagdoeleinden. Gelet op de ligging en het aanwezige voorzieningenpakket is het geheel uitermate geschikt voor productie, handel, opslag en of logistiek gebruik.


Locatie - omgeving

Het complex is...

Omschrijving


HOOGWAARDIG AFGEWERKT BEDRIJFSCOMPLEX OP ZICHTLOCATIE GELEGEN EN NABIJ DIVERSE SNELWEGEN GESITUEERD OP BEDRIJVENPARK SITTARD - NOORD


Op Bedrijvenpark Sittard - Noord wordt op zichtlocatie en goede stand, een uitermate verzorgd bedrijfscomplex te huur aangeboden. Het geheel voorziet in circa 1.355 m² VVO bedrijfsruimte, 555 m² kantoor (gesplitste verhuur is mogelijk) en omvat tevens een verhard buitenterrein voor bijvoorbeeld opslagdoeleinden. Gelet op de ligging en het aanwezige voorzieningenpakket is het geheel uitermate geschikt voor productie, handel, opslag en of logistiek gebruik.


Locatie - omgeving

Het complex is zeer aantrekkelijk en op zichtlocatie gesitueerd, grenzend aan een hoofdweg die door het bedrijvenpark loopt. In de directe omgeving bevinden zich allerhande handelsondernemingen en productiebedrijven, waaronder Collé Rental, Boels Verhuur, Doco International, Sligro, Darteldome Sittard, Vixia, enz.


Bereikbaarheid

De locatie is per (vracht)wagen uitstekend bereikbaar. De snelweg A2 (Maastricht _ Eindhoven) is op 5 minuten rijafstand gelegen. De oprit die aansluit op de snelweg (46) richting Düsseldorf (Duitsland) is zelfs binnen 1 minuut bereikbaar. Verder stoppen busverbindingen in de directe nabijheid, hetgeen de bereikbaarheid zeer ten goede komt.


Indeling en voorzieningen

Het complex omvat circa 1.355 m² VVO bedrijfsruimte verdeeld over twee bedrijfshallen, alsmede circa 550 m² VVO 'turn-key' kantoor- en werkvoorbereidingsruimte, die onevenredig verdeeld is over begane grond en eerste verdieping. Verder is sprake van een verhard buitenterrein t.b.v. opslag of parkeren.

Het hoofdgebouw aan de voorzijde voorziet in circa 260 m² VVO hoogwaardig afgewerkte 'turn-key' kantoor- en werkvoorbereidingsruimte (cellenstructuur) op begane grond en ca. 290 m² VVO (kantoortuin en royale kantine) op verdieping. Gesplitste huur van de kantoorlagen is hierbij bespreekbaar! De kantoren zijn voorzien van systeemplafons inclusief verlichtingsarmaturen, airconditioning, CV-installatie inclusief radiatoren, kitchenette, glasvezelaansluiting / IT-faciliteiten, LED-verlichting, alarm, toiletvoorzieningen en vaste scheidingswanden.

De aan de kantoren grenzende bedrijfshal voorziet in circa 1.027 m² VVO hal, gekoppeld aan een inpandige hoogte van circa 6 m¹ en is tevens voorzien van een overslagruimte. De tweede (solitaire) hal (hoogte is eveneens circa 6 m¹) is gesitueerd aan de achterzijde van het complex en omvat circa 290 m² bedrijfsruimte. Beide geïsoleerde hallen zijn v.v. elementen zoals een bedrijfsvloer, (overhead)poorten, lichtstraten, krachtstroom en heaters (deels inclusief propellers).

Het voltallige perceel (nr. 2765 en 2778) heeft een oppervlakte ter grootte van 3.840 m² en is vrijwel geheel verhard middels klinkers en verder voorzien van een afsluitbaar toegangspoort, verlichting en groenfaciliteiten.


Prijsstelling

Het complex kan op meerdere manieren worden gehuurd :
* huur van het geheel : € 87.000,= / jaar c.q. € 7.250,= / maand
* huur beide hallen en sec het kantoor op begane grond : € 79.800,= / jaar c.q. € 6.650,= / maand
* huur kantoor op verdieping : N.O.T.K.

Wanneer sprake mocht zijn van partiële verhuur, dan zal het gebruik van de parkeerfaciliteit en het buitenterrein in samenspraak worden vastgesteld.


Huuruitgangspunten

De volgende huuruitgangspunten vormen de basis :

- huurbetaling : per maand vooraf te voldoen.
- indexering : jaarlijks voor het eerst 1 jaar na huuringang op reguliere wijze.
- BTW : is wel van toepassing aangaande de verhuur.
- services : huurder sluit zelf contracten af met leveranciers aangaande de levering van gas, water en elektra. In geval van gesplitste verhuur zullen hier nadere afspraken over worden gemaakt. In samenspraak met huurder zal wel een voorschot in rekening worden gebracht i.v.m. het onderhoud van voorzieningen die samenhangen met veiligheid en installaties. Het periodieke en preventieve onderhoud zal hierbij door verhuurder worden verzorgd. Het gaat om elementen zoals :
* alarminstallatie
* BMI
* fire safety check (vluchtweg aanduiding, brandblussers, brandhaspels)
* airco's
* rolpoorten (sectionaal poorten)
* glazenwasser ramen en kozijnen buitenkant kantoor
* groenvoorziening
* NEN / scope inspectie inclusief herstelwerkzaamheden vereist door de verzekering.
Kortom elementen die ook in de algemene bepalingen van de huurovereenkomst staan opgenomen.
- opleverniveau : huidige staat, doch zaken zijn bespreekbaar.
- huurtermijn : 5 jaar met telkens 5 jaar verlenging. Tegen n.o.t.k. condities is een korte looptijd, met een minimum van 3 jaar bespreekbaar.
- opzegtermijn : in de basis tenminste 12 maanden voor enig expiratiemoment.
- zekerheidsstelling : 3 maanden betalingsverplichting (huur + BTW + services => bankgarantie of waarborgsom).
- contract : standaard ROZ-contract model kantoor- / bedrijfsruimte (2015) inclusief algemene bepalingen.


Bijzonderheden

- beschikbaarheid : in principe per direct.
- bestemming : de vigerende bestemming luidt 'bedrijf' => gebruik middels bedrijfsmatige doeleinden is toegestaan.
- EPA : huurder zal een 'Energie Prestatieadvies label' beschikbaar worden gesteld conform de wettelijke voorschriften. Thans is sprake van een C-label.
- voorbehoud : er is te allen tijde sprake van een voorbehoud goedkeuring verhuurder.

Kenmerken


Hoofd bestemming bedrijfsruimte
Huurprijs €7250 p.m. ( BTW: 21% )
Totaal vloeroppervlak 1910 m²
Straat Nusterweg
Huisnummer 123
Postcode 6136KT
Plaats SITTARD
Provincie Limburg
Status beschikbaar
Ligging bedrijventerrein
Afstand afrit snelweg < 500 m
Afstand bushalte < 500 m

Media


Ligging


Brochure


U kunt de brochure hier downloaden
Hoofdbestemming: bedrijfsruimte
Huurprijs: €7250 p.m. ( BTW: 21% )
Totaal vloeroppervlak: 1910m²
Neem contact met ons op