Kerkstraat 95C Brunssum

Home > Bedrijfsmatig aanbod > Kerkstraat 95C Brunssum

Overzicht


WINKELUNIT (400 M² VVO) DIE DEEL UITMAAKT VAN EEN MODERN WOON-WINKELCOMPLEX GELEGEN IN HET KERNWINKELGEBIED VAN BRUNSSUM


Brunssum / directe omgeving

De gemeente Brunssum omvat circa 30.000 inwoners en maakt deel uit van 'Parkstad Limburg', een dynamische regio die ruim 250.000 inwoners telt. Ten gevolge van de ligging nabij Duitsland en België is zelfs sprake van een verzorgingsgebied ter grootte van ruim 800.000 (!) personen.

Dat bezoekers vanuit de gehele regio het centrum van Brunssum weten te vinden komt enerzijds door de inrichting (compact, sfeervol en gratis parkeren vormen een...

Omschrijving


WINKELUNIT (400 M² VVO) DIE DEEL UITMAAKT VAN EEN MODERN WOON-WINKELCOMPLEX GELEGEN IN HET KERNWINKELGEBIED VAN BRUNSSUM


Brunssum / directe omgeving

De gemeente Brunssum omvat circa 30.000 inwoners en maakt deel uit van 'Parkstad Limburg', een dynamische regio die ruim 250.000 inwoners telt. Ten gevolge van de ligging nabij Duitsland en België is zelfs sprake van een verzorgingsgebied ter grootte van ruim 800.000 (!) personen.

Dat bezoekers vanuit de gehele regio het centrum van Brunssum weten te vinden komt enerzijds door de inrichting (compact, sfeervol en gratis parkeren vormen een absolute pré, gekoppeld aan velerlei retailformules / voorzieningen) ervan, doch is ook een gevolg van de aanwezigheid van het NATO-hoofdkwartier 'Allied Joint Force Command Brunssum' (voorheen: AFNORTH) binnen de gemeentegrenzen, met bezoeken van vele duizenden militairen en hun gezinnen tot gevolg.

Het object Kerkstraat 95-C is gelegen op een A2-locatie binnen het kernwinkelgebied (voetgangersdomein) van de stad. De directe omgeving wordt hiertoe vooral gekenmerkt door de aanwezigheid van allerhande landelijke en regionale retailformules, waaronder Action (= buurman), Kruidvat, Hema, Wibra, DA, Vodafone, enz., evenals woningen en horecazaken. Kortom een dynamisch en bruisend centrum dat volop kansen biedt voor ondernemers!


Indeling winkelunit / gebruik

De aangeboden ruimte maakt deel uit van een modern woon- winkelpand, omvat circa 400 m² VVO, is geheel op begane grond gelegen en voorziet in een frontbreedte van circa 12.5 m¹, hetgeen volop mogelijkheden biedt voor exposure. De unit is thans casco afgewerkt (gas, water en elektra tot in de meterkast vormt de basis), doch wel
voorzien van een kitchenette, CV met radiatoren (deels) en toiletfaciliteit.

De voorzijde (front / entree) van het pand staat in directe verbinding met het voetgangersgebied, doch ontsluiting via de achterzijde vormt eveneens een optie, daar dit deel in verbinding staat met een gemeenschappelijke 'hal'. Via deze ruimte kan niet alleen de naastgelegen Action worden betreden, doch ook een ruime parkeerfaciliteit voor bezoekers (NB: de onoverdekte parkeerplaats aan de achterzijde is bereikbaar per lift of via een loopband / rolbaan).

Gesplitste verhuur vanaf circa 200 m² is bespreekbaar, doch geniet in beginsel niet de voorkeur van verhuurder (meer informatie op aanvraag).

Gebruik als winkel vormt de meest gerede invulling, doch gelet op de vigerende (brede) bestemming zou e.e.a. ook als praktijk- / kantoorruimte geëxploiteerd kunnen worden, evenals (dag)horeca.


Bestemming

De vigerende bestemming luidt 'Centrum', waardoor detailhandel, dienstverlening, horeca en of bijvoorbeeld maatschappelijk gebruik is toegestaan.


Vraagprijs

De vraaghuurprijs bedraagt op jaarbasis € 95,- per m² VVO c.q. € 38.000,= voor het geheel (beiden exclusief BTW).


Huuruitgangspunten

-huurprijs op maandbasis vooraf te voldoen
-huurtermijn bij voorkeur 5 + 5 jaar, doch een kortere flexibele termijn (tot 2 jaar) is bespreekbaar
-opzegtermijn bedraagt in de basis 1 jaar voor enig expiratiemoment
-BTW (21% opslag) aangaande de verhuur is van toepassing
-indexering is jaarlijks van toepassing, voor het eerst 1 jaar na huuringang
-waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting (huur + BTW)
-opleverniveau is casco (gas, water en elektra tot in de meterkast) doch zaken zijn bespreekbaar
-standaard ROZ-huurovereenkomst winkelruimte inclusief algemene bepalingen of bij afwijkend gebruik het model kantoor- / bedrijfsruimte 2015.


Bijzonderheden

-het pand is per direct beschikbaar
-gesplitste verhuur is bespreekbaar (tegen alsdan nader overeen te komen condities => meer info op aanvraag)
-een en ander is te allen tijde onder voorbehoud goedkeuring eigenaar.
Kenmerken


Hoofd bestemming winkelruimte
Neven bestemming kantoorruimte
Huurprijs €95 per vierkante meter p.j. ( BTW: 21% )
Totaal vloeroppervlak 417 m²
Straat Kerkstraat
Huisnummer 95C
Postcode 6441BC
Plaats Brunssum
Provincie Limburg
Status beschikbaar
Ligging stadscentrum/dorpskern
Afstand afrit snelweg 500 m - 1000 m
Afstand bushalte 500 m - 1000 m
Afstand bank < 500 m
Afstand ontspanning < 500 m
Afstand restaurant < 500 m
Afstand winkel < 500 m

Media


Ligging


Brochure


U kunt de brochure hier downloaden
Hoofdbestemming: winkelruimte
Huurprijs: €95 per vierkante meter p.j. ( BTW: 21% )
Totaal vloeroppervlak: 417m²
Neem contact met ons op