Hovenstraat 126a LANDGRAAF

Home > Bedrijfsmatig aanbod > Hovenstraat 126a LANDGRAAF

Overzicht


COMMERCIËLE UNIT (A1-STAND) OMGEVEN DOOR DIVERSE LANDELIJKE KETENS ZEER AANTREKKELIJK GESITUEERD IN DE KERN VAN WAUBACH


Binnen het stadsdeel Waubach in de gemeente Landgraaf (ca. 37.500 inwoners), wordt op een A1-winkellocatie een commerciële unit ter grootte van circa 125 m2 VVO te huur aangeboden. Deze unit maakt hierbij deel uit van een groter woon- winkelcomplex en is geheel op begane grond gelegen. Momenteel is de ruimte nog casco afgewerkt, waardoor een maatkostuum door en voor een toekomstig gebruiker gecreëerd kan worden. De directe 'buren' van het object zijn echte publiekstrekkers (PLUS-supermarkt, Kruidvat en...

Omschrijving


COMMERCIËLE UNIT (A1-STAND) OMGEVEN DOOR DIVERSE LANDELIJKE KETENS ZEER AANTREKKELIJK GESITUEERD IN DE KERN VAN WAUBACH


Binnen het stadsdeel Waubach in de gemeente Landgraaf (ca. 37.500 inwoners), wordt op een A1-winkellocatie een commerciële unit ter grootte van circa 125 m2 VVO te huur aangeboden. Deze unit maakt hierbij deel uit van een groter woon- winkelcomplex en is geheel op begane grond gelegen. Momenteel is de ruimte nog casco afgewerkt, waardoor een maatkostuum door en voor een toekomstig gebruiker gecreëerd kan worden. De directe 'buren' van het object zijn echte publiekstrekkers (PLUS-supermarkt, Kruidvat en Anytime Fitness), hetgeen de herkenbaarheid van de locatie en toeloop van het (winkelend)publiek zeer ten goede komt. Verder kan onder andere op de voorgelegen 'markt' gratis geparkeerd worden, hetgeen de gebruiksmogelijkheden in positieve zin beïnvloed.


Omgeving / bereikbaarheid / parkeren

De directe omgeving van de unit wordt vooral gekenmerkt door de aanwezigheid van landelijke retailformules
zoals PLUS, Kruidvat, Rabobank en Expert, lokale retailers (bakkerij, slagerij, bloemist, lunchroom, kapper enz.) en woningen. Noemenswaardig is dat onderhavig complex in 2016 is opgeleverd, waarna het voorgelegen plein de afgelopen jaren is uitgegroeid tot het nieuwe centrale 'gebied' / plein van Waubach. Diverse evenementen, maar ook de wekelijkse markt vindt op dit plein plaats en trekt veel extra klandizie naar de winkeliers.

De locatie is per (vracht)wagen goed bereikbaar. De op- en afrit van en naar de Ringweg Parkstad ligt op minder dan vijf minuten rijden verwijderd. Deze weg staat in directe verbinding met snelwegen richting Heerlen, Aken, Maastricht, Antwerpen en Eindhoven, terwijl busverbindingen vrijwel voor de deur stoppen. Verder is sprake van een ligging nabij de Duitse grens (<1 KM), waardoor ook veel Duitse bezoekers Waubach goed weten te vinden!

Voor de deur van onderhavige unit kan volop en onbetaald worden geparkeerd, hetgeen de courantheid van de commerciële ruimte ten goede komt. Tevens beschikt het complex over een ondergrondse parkeerfaciliteit, waar bezoekers eveneens gratis kunnen parkeren. Ook bij mindere weersomstandigheden is het pand op deze wijze geheel droog en dus uitstekend bereikbaar!


Indeling / voorzieningen

De rechthoekige unit is geheel op begane grond gelegen en omvat circa 125 m² VVO, gekoppeld aan een frontbreedte van circa 7,50 meter. De ruimte is momenteel nog casco afgewerkt en omvat zodoende naast de pui en scheidingswanden, alleen aansluitingen voor gas, water en elektra tot in de meterkast. Verhuurder is bereid om mee te denken in een verdere afbouw, indien gewenst.


Prijsstelling

Vraaghuurprijs € 19.200,= per jaar c.q. € 1.600,= per maand exclusief BTW.


Huuruitgangspunten

- huurbetaling : per maand vooraf te voldoen
- indexering : jaarlijks voor het eerst 1 jaar na huuringang op reguliere wijze
- BTW : is van toepassing aangaande de verhuur (opslag 21%)
- services : zijn niet van toepassing (huurder heeft eigen meters aangaande de levering van gas, water en elektra)
- opleverniveau : huidige 'casco' staat (gas, water en elektra tot in de meterkast), doch zaken zijn bespreekbaar
- huurtermijn : 5 jaar met telkens 5 jaar verlenging vormt de basisgedachte van verhuurder
- opzegtermijn : tenminste 1 jaar voor enig expiratiemoment conform de wettelijke bepalingen
- zekerheidsstelling : 3 maanden betalingsverplichting (huur + BTW) middels een bankgarantie of waarborgsom
- contract : standaard ROZ-contract model Winkelruimte (2012) inclusief algemene bepalingen (of indien bij een afwijkend gebruik het model Kantoor- Bedrijfsruimte 2015).


Bijzonderheden

- gebruik : de vigerende bestemming luidt 'centrum', waarbij naast detailhandel ook gebruik middels kantoor- / praktijkruimte, horeca ((eet)café, fastfood-vestiging en of restaurant is toegestaan, evenals een maatschappelijke invulling (meer info op ruimtelijkeplannen.nl)
- beschikbaarheid : in principe per direct c.q. in overleg
- EPA : verhuurder zal conform de wettelijke voorschriften aan huurder een zogenaamd 'Energie Prestatieadvies label' beschikbaar stellen
- voorbehoud : er is aangaande de verhuur te allen tijde sprake van een voorbehoud van goedkeuring door de eigenaresse van onderhavig object.

Kenmerken


Hoofd bestemming winkelruimte
Neven bestemming horeca
Huurprijs €1600 p.m. ( BTW: 21% )
Totaal vloeroppervlak 125 m²
Straat Hovenstraat
Huisnummer 126a
Postcode 6374HG
Plaats LANDGRAAF
Provincie Limburg
Status beschikbaar
Ligging wijkwinkelcentrum, woonwijk
Afstand afrit snelweg 2000 m - 3000 m
Afstand bushalte < 500 m
Afstand bank < 500 m
Afstand ontspanning < 500 m
Afstand restaurant < 500 m
Afstand winkel < 500 m

Media


Ligging


Brochure


U kunt de brochure hier downloaden
Hoofdbestemming: winkelruimte
Huurprijs: €1600 p.m. ( BTW: 21% )
Totaal vloeroppervlak: 125m²
Neem contact met ons op