Hoogstraat 106 LANDGRAAF

Home > Bedrijfsmatig aanbod > Hoogstraat 106 LANDGRAAF

Overzicht


LANGDURIG VERHUURDE COMMERCIËLE RUIMTE OP ZICHTLOCATIE GESITUEERD NABIJ DE KERN VAN LANDGRAAF


Inleiding

Langs de hoofdverbindingsader tussen de (winkel)kern van Landgraaf (ca. 37.500 inwoners) en de stadsdelen Nieuwenhagen & Waubach, wordt op goede stand en zichtlocatie, een langdurig verhuurde commerciële ruimte inclusief parkeerfaciliteit te koop aangeboden binnen de beleggingssfeer. De prima onderhouden unit is geheel op begane grond gelegen en maakt deel uit van een groter woon-winkelcomplex. Doordat de ruimte tenminste tot en met juni 2033 verhuurd is aan een exploitant van de SNAP-fitness formule (=> een van...

Omschrijving


LANGDURIG VERHUURDE COMMERCIËLE RUIMTE OP ZICHTLOCATIE GESITUEERD NABIJ DE KERN VAN LANDGRAAF


Inleiding

Langs de hoofdverbindingsader tussen de (winkel)kern van Landgraaf (ca. 37.500 inwoners) en de stadsdelen Nieuwenhagen & Waubach, wordt op goede stand en zichtlocatie, een langdurig verhuurde commerciële ruimte inclusief parkeerfaciliteit te koop aangeboden binnen de beleggingssfeer. De prima onderhouden unit is geheel op begane grond gelegen en maakt deel uit van een groter woon-winkelcomplex. Doordat de ruimte tenminste tot en met juni 2033 verhuurd is aan een exploitant van de SNAP-fitness formule (=> een van de grootste ter wereld met meer dan 1 miljoen leden verdeeld over 18 landen => '24/7' toegankelijk voor haar leden), mag gesproken worden van een zeer aantrekkelijke beleggingspropositie.


Omgeving / bereikbaarheid

De directe omgeving van het object wordt enerzijds gekenmerkt door de aanwezigheid van woonwijken (grondgebonden en gestapelde woningen), anderzijds door winkelcentrum 'Op De Kamp'. Onderhavig centrum voorziet in een breed scala van landelijke en lokale retailers zoals D-reizen, Bakkerij Voncken, Intertoys, Zeeman, Groovy, Shoeby, Kruidvat, Hema, Subway, Pearle, Blokker, Jumbo, Plus, Bufkes, ABNAMRO Bank, enz. Daarnaast zijn binnen dit stadsdeel ook het gemeentehuis van Landgraaf en de bibliotheek gesitueerd.

De locatie is zowel per (vracht)wagen alsook middels het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Een op- en afrit van en naar de Ringweg Parkstad ligt op minder dan één minuut rijden verwijderd. Deze weg staat in directe verbinding met snelwegen richting Heerlen, Aken, Maastricht, Antwerpen en Eindhoven, terwijl busverbindingen vrijwel voor de deur stoppen.


Indeling

Het bebouwde oppervlak omvat circa 492 m² VVO, gekoppeld aan een frontbreedte van circa 20 m¹ en is geheel op begane grond gelegen. Aan de achterzijde van het object behoren 12 parkeerplaatsen eveneens tot onderhavige propositie (zie ook de overzichtstekening in de brochure).

De ruimte is in beginsel casco verhuurd, doch omvat momenteel een hoogwaardige inrichting, gebaseerd op de SNAP-formule, hetgeen de allure van het pand ten goede komt.


Adressering - kadastrale data - vereniging

De unit is gelegen aan de Hoogstraat 106 te 6373 HZ Landgraaf, kadastraal bekend als gemeente Nieuwenhagen, sectie B, nummer 7574, appartementsindex A6. Hierbij is sprake van een aandeel binnen de ondersplitsing 'Vereniging van eigenaars appartementen gebouw hoek Hoogstraat - Gatestraat gevestigd te Nieuwenhagen'.

Meer informatie op aanvraag.


Overeengekomen huuruitgangspunten

Huurder : Feb 247 Landgraaf BV
Gebruik : SNAP Fitness (vlak voor uitbraak van de Coronacrisis was sprake van circa 600 leden, doch dit aantal was groeiende!)
Bruto huuropbrengst : € 46.097,28 (ijkpunt juli 2020)
Indexering : jaarlijks op 01 juli
Aanvang : 01 juli 2018
Duur : 15 jaar (expiratie aldus per 30 juni 2033)
Verlenging : telkens 5 jaar
Opzegtermijn : tenminste één jaar voor enig expiratiemoment
Zekerheidstellingen : zijn afgegeven middels een concerngarantie ter grootte van € 52.000,=, alsmede een waarborgsom ter grootte van € 13.000,=.

Bij concrete interesse zal de vigerende huurovereenkomst beschikbaar worden gesteld.


Prijsstelling

De vraagprijs voor deze beleggingspropositie bedraagt : € 495.000,= kosten koper (BTW is niet van toepassing).


Overige uitgangspunten van de propositie

De volgende zaken zijn noemenswaardig :

- de vigerende bestemming luidt 'Centrum', waarbij gebruik middels detailhandel, dienstverlening, consumentenverzorging, horeca van categorie 1, 2 en 3, kantoor en bijvoorbeeld maatschappelijke doeleinden is toegestaan;
- oplevering van het pand vindt plaats op basis van 'As is, where is'
- de jaarlijkse bijdrage aan de VVE bedraagt circa € 4.190,00,= (meer info op aanvraag)
- de vigerende WOZ-waarde bedraagt € 295.000,= (=> jaargang 2020)
- bijdrage OZB bedraagt € 866,56, waterschap € 78,18 en rioolheffing € 103,15 (allen op jaarbasis)
- er is sprake van een A-label (Energie Prestatieadvies Label)
- het bouwjaar van het pand is 1978
- bij concrete interesse zal de vigerende huurovereenkomst en overige data (zoals jaarstukken VVE) beschikbaar worden gesteld
- er is bij verkoop te allen tijde sprake van een voorbehoud goedkeuring door eigenaresse.

Kenmerken


Hoofd bestemming winkelruimte
Koopprijs €495000 k.k.
Totaal vloeroppervlak 492 m²
Straat Hoogstraat
Huisnummer 106
Postcode 6373HZ
Plaats LANDGRAAF
Provincie Limburg
Status beschikbaar
Ligging winkelgebied stadscentrum, wijkwinkelcentrum, woonwijk
Afstand afrit snelweg 2000 m - 3000 m
Afstand bushalte < 500 m
Afstand bank < 500 m
Afstand ontspanning < 500 m
Afstand restaurant < 500 m
Afstand winkel < 500 m

Media


Ligging


Brochure


U kunt de brochure hier downloaden
Hoofdbestemming: winkelruimte
Koopprijs: €495000 k.k.
Totaal vloeroppervlak: 492m²
Neem contact met ons op