Gasthuisstraat 23B HEERLEN

Home > Bedrijfsmatig aanbod > Gasthuisstraat 23B HEERLEN

Overzicht


KANTOORRUIMTE OP RIANTE ZICHTLOCATIE GELEGEN INCLUSIEF ROYALE PARKEERVOORZIENING GRENZEND AAN HEERLEN CENTRUM


Aan de Gasthuisstraat 23-B (hoek Groene Boord) in Heerlen wordt op een riante zichtlocatie, binnen een klein kantoorverzamelcomplex, goed verzorgde kantoorruimte (circa 130 m² VVO) op 1e verdieping te huur aangeboden. Het complex beschikt over een royaal parkeerterrein, waarop voor huurder in beginsel zeven parkeerplaatsen (meer of minder is bespreekbaar) beschikbaar zijn.


Ligging - omgeving - bereikbaarheid

Het pand grenst enerzijds aan de binnenstad van Heerlen (Pancratiusplein is ca. 250 m1 verderop gelegen) en anderzijds aan de Groene Boord....

Omschrijving


KANTOORRUIMTE OP RIANTE ZICHTLOCATIE GELEGEN INCLUSIEF ROYALE PARKEERVOORZIENING GRENZEND AAN HEERLEN CENTRUM


Aan de Gasthuisstraat 23-B (hoek Groene Boord) in Heerlen wordt op een riante zichtlocatie, binnen een klein kantoorverzamelcomplex, goed verzorgde kantoorruimte (circa 130 m² VVO) op 1e verdieping te huur aangeboden. Het complex beschikt over een royaal parkeerterrein, waarop voor huurder in beginsel zeven parkeerplaatsen (meer of minder is bespreekbaar) beschikbaar zijn.


Ligging - omgeving - bereikbaarheid

Het pand grenst enerzijds aan de binnenstad van Heerlen (Pancratiusplein is ca. 250 m1 verderop gelegen) en anderzijds aan de Groene Boord. Deze verbindingsweg maakt onderdeel uit van de ringweg rondom het centrum van de stad. Via doorgaande wegen is de binnen- en buitenring Parkstad binnen enkele minuten te bereiken, die op zijn beurt in directe verbinding staat met meerdere snelwegen richting Maastricht, Aken (D) en Eindhoven. Busverbindingen stoppen op loopafstand, terwijl het centrale bus- en NS-station Heerlen (centraal) en Kissel op loopafstand gesitueerd zijn.


Indeling en voorzieningen

Gezamenlijk entree op begane grond v.v. brievenbus en eigen meterkast. Via de trap of per lift* (zie onderstaand) is de eerste verdieping bereikbaar. Hier is de beschikbare ca. 130 m² kantoorruimte (inclusief 'gezamenlijk' gebruik toiletfaciliteit) gesitueerd, die verdeeld is over meerdere ruimtes, waaronder een kantoortuin en twee spreekkamers. De ruimte is recentelijk voorzien van een upgrading, waarbij onder andere een nieuwe installatie voor luchtbehandeling en koeling (airco) is geplaatst, evenals LED-verlichting. Het geheel beschikt over een eigen kitchenette en is verder v.v. verlichting, kabelgoten, elektra- en IT-aansluitingen, jaloezieën, gestucte muren, enz.

Verder beschikt het pand over een eigen parkeerfaciliteit met slagboominstallatie, waar thans 7 parkeerplaatsen worden aangeboden (meer / minder is bespreekbaar). Op het parkeerterrein zouden door huurder vlaggenmasten geplaatst mogen worden (in samenspraak nader in te richten).


Prijsstelling

De huurprijs bedraagt € 975,= per maand voor de kantoorruimte (aldus € 11.700,= / jaar)
De huurprijs per parkeerplaats bedraagt € 60,= per maand (aldus € 720,= / plaats / jaar)

NB :21% BTW is aangaande de verhuur wel van toepassing, doch een verhuur vrij van BTW is bespreekbaar, waardoor het pand ook uitermate interessant kan zijn voor niet BTW-plichtige instellingen / partijen!


Huuruitgangspunten

- huurbetaling : per maand telkens vooraf te voldoen
- indexering : jaarlijks voor het eerst 1 jaar na huuringang op reguliere wijze
- services : in samenspraak nader af te stemmen (betreft sec de levering van water & schoonmaak algemene ruimte) => huurder heeft eigen meters t.b.v. de levering van gas en elektra!
- opleverniveau : huidige staat, doch zaken zijn bespreekbaar
- huurtermijn : tenminste 1 jaar, doch bij voorkeur een langere periode
- opzegtermijn : tenminste 6 maanden voor enig expiratiemoment
- zekerheidsstelling : 3 maanden betalingsverplichting (huur + BTW => bankgarantie of waarborgsom)
- contract : standaard ROZ-contract model kantoor- / bedrijfsruimte 2015, inclusief algemene bepalingen.


Overige elementen

- beschikbaarheid : de kantoorruimte is vanaf 1 april 2021 beschikbaar
- bijzonderheden :
* de ruimte voorziet in een installatie voor luchtbehandeling en koeling
* het pand voorziet in een liftinstallatie. Indien gewenst kan huurder de installatie opnieuw laten keuren en in gebruik nemen (alsdan beiden voor rekening van huurder) * huurder mag vlaggenmasten plaatsen op het parkeerterrein (mits akkoord gemeente Heerlen) indien gewenst
* gevelsigning zal in samenspraak worden vastgesteld
- bestemming : de vigerende bestemming luidt kantoor / dienstverlening
- overige huurders : binnen het pand zijn eveneens accountantskantoor Haagmans & Seelen gevestigd, evenals Tandartsenpraktijk LO
- EPA : aan huurder zal een 'Energie Prestatieadvies label' beschikbaar wordengesteld conform de wettelijke voorschriften
- voorbehoud : er is qua verhuur te allen tijde sprake van een voorbehoud van goedkeuring door opdrachtgever aan de orde.

Kenmerken


Hoofd bestemming kantoorruimte
Huurprijs €975 p.m. ( BTW: 21% )
Totaal vloeroppervlak 130 m²
Straat Gasthuisstraat
Huisnummer 23B
Postcode 6411KD
Plaats HEERLEN
Provincie Limburg
Status beschikbaar
Ligging winkelgebied stadscentrum
Afstand afrit snelweg 1000 m - 1500 m
Afstand NS station 500 m - 1000 m
Afstand bushalte < 500 m
Afstand bank < 500 m
Afstand ontspanning < 500 m
Afstand restaurant < 500 m
Afstand winkel < 500 m

Media


Ligging


Brochure


U kunt de brochure hier downloaden
Hoofdbestemming: kantoorruimte
Huurprijs: €975 p.m. ( BTW: 21% )
Totaal vloeroppervlak: 130m²
Neem contact met ons op