De Tramweg 6 BORN

Home > Bedrijfsmatig aanbod > De Tramweg 6 BORN

Overzicht


GOED VERZORGD EN NABIJ DE SNELWEG A2 GELEGEN BEDRIJFSCOMPLEX OMVATTENDE TWEE BEDRIJFSOBJECTEN EN EEN RIANTE BOVENWONING

Algemeen

Op industrieterrein Holtum Noord in Born wordt een goed afgewerkt bedrijfscomplex te koop aangeboden. Het geheel omvat twee bedrijfsobjecten die achter elkaar (doch geheel losstaand) gelegen en bereikbaar zijn middels een gezamenlijke toegangsweg. Gesplitste koop is hierbij bespreekbaar!

Het pand aan de straatzijde voorziet in een verzorgde showroom, werkplaats / opslagruimte en riante (zelfstandige) uitstekend afgewerkte bovenwoning met buitenruimte. De achtergelegen hal kent een functioneel afwerkniveau, waarbij een groot deel van het dak in 2011 is vernieuwd,...

Omschrijving


GOED VERZORGD EN NABIJ DE SNELWEG A2 GELEGEN BEDRIJFSCOMPLEX OMVATTENDE TWEE BEDRIJFSOBJECTEN EN EEN RIANTE BOVENWONING

Algemeen

Op industrieterrein Holtum Noord in Born wordt een goed afgewerkt bedrijfscomplex te koop aangeboden. Het geheel omvat twee bedrijfsobjecten die achter elkaar (doch geheel losstaand) gelegen en bereikbaar zijn middels een gezamenlijke toegangsweg. Gesplitste koop is hierbij bespreekbaar!

Het pand aan de straatzijde voorziet in een verzorgde showroom, werkplaats / opslagruimte en riante (zelfstandige) uitstekend afgewerkte bovenwoning met buitenruimte. De achtergelegen hal kent een functioneel afwerkniveau, waarbij een groot deel van het dak in 2011 is vernieuwd, echter voor de resterende delen geldt dat onderhoud op korte termijn wenselijk is.

Het complex was tot voor kort in gebruik als verkoop- en werkruimte ten behoeve van Porsches, maar staat ten gevolge van een bedrijfsverplaatsing inmiddels leeg.

Omgeving - stand - bereikbaarheid

Het complex is op goede stand gelegen binnen industrieterreinen Holtum Noord in Born. De omgeving oogt goed verzorgd en omvat overwegend objecten uit de jaren tachtig van de vorige eeuw, maar voorziet ook in panden uit dit millennium. In deze panden bevinden zich allerhande ondernemingen, variërend van productie tot logistiek.

De bereikbaarheid van de locatie per (vracht)wagen is uitstekend te noemen. De snelweg A2 (Maastricht _ Amsterdam) is middels recent geopende op- en afritten binnen 2 minuten toegankelijk. Deze hoofdverbindingsader staat in directe verbinding met snelwegen richting Heerlen, Antwerpen of Aken.

Indeling / afwerking / voorzieningen

Showroom met bedrijfsruimte & bovenwoning (straatzijde => De Tramweg 6)

Het bedrijfsobject aan de voorzijde omvat ca. 120 m² VVO showroom, die voorziet in een goed afwerkniveau en inpandige hoogte van circa 3 meter, alsmede een aangrenzende werkplaats / opslagruimte ter grootte van circa 125 m² VVO, gekoppeld aan een inpandige hoogte van circa 4.5 meter. In dit deel is thans nog een tussenvloer aangebracht, doch deze zou verwijderd kunnen worden.

Dit bedrijfsmatige deel voorziet onder andere in verlichtingarmaturen, een systeemplafond, bedrijfsvloer, krachtstroomaansluiting, overheadpoort en toiletfaciliteit.

Boven het bedrijfsmatige deel is de zelfstandig bereikbare en luxueus afgewerkte bovenwoning (ca. 275 m² GO!) gelegen op de eerste verdieping. Dit 'bedrijfsmatige appartement' voorziet in een ruime hal die toegang biedt tot de L-vormige woonkamer met open keuken, badkamer, vier slaapkamers, wasruimte, berging en meterkast met CV-ketel (eigendom 2011).

De zeer ruime woonkamer (ca. 95 m²) is voorzien van een laminaatvloer, gashaard en schuifpui naar het balkon. De luxe open keuken met kookeiland is voorzien van Siemens apparatuur te weten een keramische kookplaat, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Een genot om in te koken en te verblijven!

Het volledig betegelde toilet is voorzien van een zwevend closet met fonteintje.

Voorts is sprake van een separate berging met opslagruimte en een aparte wasruimte v.v. witgoedaansluitingen.

De woonruimte omvat vier grote slaapkamers (resp. groot 14, 15, 27 en 14 m²), waarbij de grootste toegang biedt tot het 2e balkon alsmede een zeer ruime inloopkast ter grootte van ca. 18 m² (in totaal aldus 45 m²)! Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

De volledige betegelde luxe badkamer is voorzien van een tweepersoons bubbelbad, dubbele wastafel, zwevend toilet, douchecabine en vloerverwarming.

De woning is in 2011 volledig gerenoveerd / vernieuwd (o.a. het dak, kunststofkozijnen met dubbel glas, rolluiken, vloerafwerking en meterkast). Het geheel is smaakvol en hoogwaardig afgewerkt en zodoende instapklaar!


Onderhavig deel is gesitueerd op een perceel ter grootte van circa 525 m². Noemenswaardig is het gegeven dat in geval van gesplitste verkoop enerzijds kadastrale inmeting zal moeten plaatsvinden, alsmede het splitsen van gas-, water- en elektra aansluitingen, anderzijds een erfdienstbaarheid gevestigd zal moeten worden om te kunnen komen en gaan van en naar de aan de achterzijde gelegen bedrijfshal via de gezamenlijke onderdoorgang / toegangsweg.

Tot slot dient vermeld te worden dat aan de voorzijde van het pand enkele parkeerplaatsen zijn ingericht en het gehele terrein overwegend verhard is middels klinkers.

Bedrijfsobject (achterzijde De Tramweg 6A)

Onderhavig bedrijfsobject omvat circa 60 m² VVO goed afgewerkte kantoorruimte, circa 690 m² VVO (functionele) bedrijfsruimte, alsmede een verhard voorterrein voor het parkeren van enkele voertuigen c.q. laden en lossen van goederen. Het aandeel binnen het grotere perceel bedraagt circa 975 m² aan ondergrond.

Het kantoorgedeelte grenst aan de binnenplaats en is verdeeld in een werk- en kantineruimte (die tevens als spreekkamer goed bruikbaar is). Dit deel voorziet in een verlaagd plafond met spots, scheidingswanden, laminaatvloer, aluminium kozijnen met dubbel glas, rolluiken, kitchenette en toiletfaciliteit.

De inpandig bereikbare bedrijfsruimte is min of meer als rechthoek ingericht, deels voorzien van scheidingswanden, kent een functioneel afwerkniveau en inpandige hoogte van circa 3.5 tot 4 m¹. Onderhavig deel omvat een bedrijfsvloer, alarm, heater, lichtkoepels, verlichting en twee toegangspoorten.

Kadastrale data

Kadastraal bezien is thans nog sprake van één geheel, dat bekend staat als gemeente Born, sectie H,
nummer 976, ter grootte van 1.500 m². In geval van gesplitste verkoop zal kadastrale inmeting moeten plaatsvinden.

Prijsstelling

Er is sprake van drie vraagprijzen :
-€ 515.000,= bij verkoop van het geheel ineens

-€ 295.000,= voor De Tramweg 6 (showroom, aangrenzende bedrijfsruimte, bovenwoning en deel van het terrein)

-€ 230.000,= voor De Tramweg 6A (achtergelegen hal met kantoor en deel van het terrein).

Alle prijzen zijn kosten koper. BTW is aangaande de koopprijzen niet van toepassing.

Overige elementen

-Pand voorzijde (De Tramweg 6) bouwjaar 1989 (voor zover als bekend), bouwperiode loods met kantoor achterzijde
(De Tramweg 6a) jaren '70
-schuine daken bedrijfsruimte en platte dak van de woning zijn vervangen in 2011
-indelingstekeningen kunnen op verzoek beschikbaar worden gesteld
-alle ruimtes / objecten zijn per direct beschikbaar
-het geheel zal bezemschoon en in de huidige staat ('as seen') worden opgeleverd
-de vigerende bestemming luidt 'bedrijventerrein', waarbij tot en met categorie 3.2 zijn toegestaan
-er is bij verkoop te allen tijde sprake van een voorbehoud goedkeuring door de eigenaar.

Voor meer informatie en of het plannen van een bezichtiging kunt u terecht bij :

SPAUWEN | WERRIJinfo@spauwen-werrij.nl TEL : 045 _ 737 0 210

Deze informatie is geheel vrijblijvend, waardoor hieraan geen rechten en of plichten kunnen worden ontleend.

Kenmerken


Hoofd bestemming bedrijfsruimte
Neven bestemming overige
Koopprijs €515000 k.k.
Totaal vloeroppervlak 995 m²
Straat De Tramweg
Huisnummer 6
Postcode 6121RX
Plaats BORN
Provincie Limburg
Status beschikbaar
Ligging bedrijventerrein
Afstand afrit snelweg 500 m - 1000 m

Media


Ligging


Brochure


U kunt de brochure hier downloaden
Hoofdbestemming: bedrijfsruimte
Koopprijs: €515000 k.k.
Totaal vloeroppervlak: 995m²
Neem contact met ons op