De Koumen 96-100 HOENSBROEK

Home > Bedrijfsmatig aanbod > De Koumen 96-100 HOENSBROEK

Overzicht


GOED VERZORGD AANTREKKELIJK GEPRIJSD EN UITSTEKEND GESITUEERD BEDRIJFSCOMPLEX T.B.V. ONDER ANDER LOGISTIEK GEBRUIK NABIJ DIVERSE UITVALSWEGEN GELEGEN


Algemeen

Aan de rand van bedrijventerrein De Koumen in Hoensbroek wordt een grootschalig bedrijfscomplex te huur aangeboden. Het complex voorziet in meerdere aaneengesloten hallen, die ook gesplitst gehuurd kunnen worden. Het totale aanbod omvat circa 8.600 m² VVO aan bebouwd oppervlak, doch verdere uitbreiding naar ruim 10.000 m² in de aangrenzende hallen behoort eveneens tot de mogelijkheden. Gelet op de vrije hoogte, royale overspanning, situering en beschikbare faciliteiten, waaronder de aanwezigheid van dockshelters met levellers...

Omschrijving


GOED VERZORGD AANTREKKELIJK GEPRIJSD EN UITSTEKEND GESITUEERD BEDRIJFSCOMPLEX T.B.V. ONDER ANDER LOGISTIEK GEBRUIK NABIJ DIVERSE UITVALSWEGEN GELEGEN


Algemeen

Aan de rand van bedrijventerrein De Koumen in Hoensbroek wordt een grootschalig bedrijfscomplex te huur aangeboden. Het complex voorziet in meerdere aaneengesloten hallen, die ook gesplitst gehuurd kunnen worden. Het totale aanbod omvat circa 8.600 m² VVO aan bebouwd oppervlak, doch verdere uitbreiding naar ruim 10.000 m² in de aangrenzende hallen behoort eveneens tot de mogelijkheden. Gelet op de vrije hoogte, royale overspanning, situering en beschikbare faciliteiten, waaronder de aanwezigheid van dockshelters met levellers en velerlei overheadpoorten, vormt gebruik ten behoeve van logistieke doeleinden / opslag het meest gerede gebruik. Gesplitste verhuur is vanaf circa 720 m² VVO hal bespreekbaar (meer info op aanvraag).


Situering, omgeving en bereikbaarheid

Het complex is uiterst centraal gesitueerd binnen de regio Parkstad, het oostelijke deel van de regio Zuid Limburg, waarvan de stad Heerlen het centrum vormt. Deze regio kent circa 250.000 inwoners en omvat naast Heerlen ook plaatsen zoals Kerkrade, Landgraaf en Brunssum.

Onderhavig complex is gelegen aan de rand van bedrijventerrein De Koumen in Hoensbroek (Heerlen - Noord), dat naast nieuwbouw, vooral voorziet in bebouwing uit de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw. De directe omgeving van het complex oogt verzorgd en wordt vooral gekenmerkt door de aanwezigheid van allerhande ondernemingen variërend van productie, handel tot opslag.

De Ringweg Parkstad is middels doorgaande wegen per (vracht)wagen binnen enkele minuten bereikbaar. Deze dubbelbaans snelweg staat in directe verbinding met snelwegen richting Aken (D), Maastricht (A79), Antwerpen (B) & Eindhoven (A76). Het NS-station van Hoensbroek is op loopafstand gesitueerd. Resumerend is de locatie dan ook uitstekend bereikbaarheid.


Indeling en voorzieningen

Onderhavig complex kent de volgende indeling (allen in m² VVO).

Hal I (De Koumen 96 t/m 102)

- Warehouse : 6.210 m²
- Kantoor : 660 m² evenredig verdeeld over begane grond en eerste verdieping


Hal II (De Koumen 104)

- Warehouse : 788 m²
- Kantoor : 150 m² (waarvan 100 m² op begane grond)
- Tussenvloer : 50 m²


Hal III (De Koumen 106)

- Warehouse : 720 m².

Voor een verdere indruk wordt eveneens verwezen naar de indelingstekening.

Volledigheidshalve wordt kenbaar gemaakt dat het huren van extra buitenterrein (circa 2.500 m²) bespreekbaar is (meer informatie op aanvraag).

Alle delen zijn inpandig met elkaar verbonden, maar kunnen ook separaat gehuurd worden. Het partieel huren van de grote hal is bespreekbaar, mits een substantieel aandeel kan worden afgenomen.

Hal I voorziet in zes dockshelters met levellers, alsmede 9 overheadpoorten. De voormalige sprinklerinstallatie is buiten gebruik gesteld, doch zou hypothetisch weer in gebruik genomen kunnen worden.

Alle hallen zijn voorzien van een bedrijfsvloer, royale vrije overspanning (maximaal 30 m¹), inpandige hoogte van circa 6 m¹, krachtstroom, lichtstraten en overheadpoorten. De hallen zijn hierbij uitermate geschikt voor het plaatsen van pallets en of bulkgoederen.

De kantoorruimtes zijn overwegend functioneel afgewerkt en voorzien van systeemplafonds, verlichting, kitchenette, toiletfaciliteit, verwarming, airconditioning (deels) enz.


Prijsstelling

De vraaghuurprijzen per m² VVO bedragen op jaarbasis (exclusief BTW) :

* Warehouse € 38,=
* Kantoor begane grond € 60,=
* Kantoor verdieping € 40,=
* Tussenvloer € 20,=


Huuruitgangspunten

* huurbetaling - per maand vooraf te voldoen
* indexering - jaarlijks voor het eerst 1 jaar na huuringang op reguliere wijze
* BTW - is van toepassing aangaande de verhuur
* services - huurder heeft eigen meters voor de levering van gas, water en elektra. In samenspraak zal een kleine vergoeding worden vastgesteld voor het terreinonderhoud
* opleverniveau - huidige staat, doch zaken zijn bespreekbaar
* huurtermijn -tenminste 2 jaar, doch bij voorkeur 5 jaar met telkens 5 jaar verlenging
* opzegtermijn - in de basis tenminste 12 maanden voor enig expiratiemoment. Mocht sprake zijn van een overeenkomst van 2 jaar, dan omvat de opzegtermijn tenminste 6 maanden
* zekerheidsstelling - 3 maanden betalingsverplichting (huur + BTW + services) middels een bankgarantie of waarborgsom
* contract - standaard ROZ-contract model kantoor- / bedrijfsruimte 2015 met reguliere algemene bepalingen.


Bijzonderheden

* gebruik - de vigerende bestemming luidt 'bedrijfsdoeleinden'
* beschikbaarheid -in principe per direct c.q. in overleg
* voorbehoud - ter zake de verhuur is te allen tijde sprake van een voorbehoud van goedkeuring door de eigenaar van onderhavig object
* overige - in het naastgelegen complex zijn nog enkele kleinere units beschikbaar. Meer informatie kunt u hierover verkrijgen via makelaarskantoor Spauwen I Werrij.

Kenmerken


Hoofd bestemming bedrijfsruimte
Huurprijs €38 per vierkante meter p.j. ( BTW: 21% )
Huurprijs nader overeen te komen
Totaal vloeroppervlak 8578 m²
Straat De Koumen
Huisnummer 96-100
Postcode 6433KE
Plaats HOENSBROEK
Provincie Limburg
Status beschikbaar
Ligging bedrijventerrein
Afstand afrit snelweg 1000 m - 1500 m
Afstand NS station 500 m - 1000 m
Afstand bushalte < 500 m

Media


Ligging


Brochure


U kunt de brochure hier downloadenU kunt de brochure hier downloaden
Hoofdbestemming: bedrijfsruimte
Huurprijs: €38 per vierkante meter p.j. ( BTW: 21% )
Huurprijs: nader overeen te komen
Totaal vloeroppervlak: 8578m²
Neem contact met ons op