Dautzenbergstraat 9A Heerlen

Home > Bedrijfsmatig aanbod > Dautzenbergstraat 9A Heerlen

Overzicht


BELEGGINGSOBJECT GELEGEN IN STADSHART VAN HEERLEN, DEEL UITMAKENDE VAN EEN GROTERE PORTEFEUILLE


Introductie

Holland Immo Group is voornemens om de commerciële ruimte gelegen aan de Dautzenbergstraat 9A te Heerlen te verkopen (de Propositie).

Holland Immo Group is een Top-5 aanbieder van besloten vastgoedfondsen en initieert beleggingen in commercieel en residentieel vastgoed in zowel Nederland als Duitsland voor particuliere en institutionele beleggers.

Spauwen Vastgoed heeft de exclusieve opdracht om de verkoop van de Propositie namens eigenaar te begeleiden. Met veel genoegen presenteren wij u middels het Investment Memorandum de belangrijkste gegevens met...

Omschrijving


BELEGGINGSOBJECT GELEGEN IN STADSHART VAN HEERLEN, DEEL UITMAKENDE VAN EEN GROTERE PORTEFEUILLE


Introductie

Holland Immo Group is voornemens om de commerciële ruimte gelegen aan de Dautzenbergstraat 9A te Heerlen te verkopen (de Propositie).

Holland Immo Group is een Top-5 aanbieder van besloten vastgoedfondsen en initieert beleggingen in commercieel en residentieel vastgoed in zowel Nederland als Duitsland voor particuliere en institutionele beleggers.

Spauwen Vastgoed heeft de exclusieve opdracht om de verkoop van de Propositie namens eigenaar te begeleiden. Met veel genoegen presenteren wij u middels het Investment Memorandum de belangrijkste gegevens met betrekking tot deze propositie.


Object omschrijving

Heerlen is met bijna 87.000 inwoners de vierde stad van de provincie Limburg. De stad wordt gekenmerkt door het bruisende bestaan en de aanwezigheid van talloze historische (monumentale) objecten.

Het kernwinkelgebied van Heerlen bestaat uit een mix van lokale ondernemers en landelijke ketens. De aangeboden winkel is gelegen in het kernwinkelgebied van Heerlen. Op loopafstand bevinden zich onder andere een Blokker, Hema, H&M en lokale ondernemers waaronder een juwelier, een reisbureau en diverse horecagelegenheden.

De Propositie aan de Dautzenbergstraat 9 in Heerlen betreft één appartementsrecht, rechtgevende op het eigendom van de commerciële ruimte op de begane grond en een klein kantoor / praktijkruimte op eerste etage. De totale ruimte is volledig verhuurd aan Hair Matterz en wordt gebruikt als kapsalon.


Huursituatie

Huurder Hair Matterz huurt in totaal een oppervlakte van 83 m² verdeeld over begane grond en eerste verdieping. Het lopende huurcontract in ingegaan op 15 februari 2017 en expireert op 14 augustus 2020. De in de overeenkomst opgenomen verleningsperiode betreft: 1,5 + 5 + n *5. De jaarhuur bedraagt € 9.312,=.


Object informatie

Voor de specifieke objectinformatie zoals kadastrale gegevens, OZB, Waterschapsbelasting e.d., verwijzen we u graag naar de in de bijlage opgenomen brochure.


Verkoopproces

Uitnodiging bieding

Dit Investment Memorandum en de beschikbare documenten vormen de basis voor een indicatieve bieding. Indien u geïnteresseerd bent in het aankopen van de Propositie kunt u deze bieding uitbrengen per mail aan Spauwen Vastgoed. U kunt uw bieding richten aan js@spauwen-vastgoed.nl.

In ieder geval dient de volgende informatie te worden opgenomen in uw indicatieve bieding:
- Volledige naam gegadigde, uittreksel KvK en kopie legitimatiebewijs;
- De koopprijs op basis van kosten koper;
- Eventuele financiering;
- Eventuele due diligence, of koper wel of geen gebruik wenst te maken van een due diligence periode van maximaal 4 weken;
- De voorbehouden en voorwaarden c.q. goedkeuring die van toepassing zijn en de bijbehorende termijnen;
- Gewenste leveringsdatum.

Mogelijkerwijs kan Spauwen Vastgoed meer gedetailleerde informatie van u (en mogelijke financier) verlangen.


Uitgangspunten transactie

Bieding dient te worden uitgebracht op basis van kosten koper. Potentiële kopers dienen hu eigen kosten gedurende het transactieproces te dragen, inclusief de kosten voor het due diligence traject en eventueel juridisch en fiscaal advies.

De verkoper heeft Spauwen Vastgoed als exclusieve makelaar van het verkoopproces aangesteld. Koper is niet verantwoordelijk voor de courtagekosten aan Spauwen Vastgoed.

Voor de transactie is een projectnotaris aangesteld. Koper draagt bij in de juridische kosten van de transactie, deze zijn vastgesteld op een bedrag van € 2.750,= excluief BTW. De werkelijke kosten voor de leveringsakte en koopovereenkomst van het Verkochte komen voor rekening van Verkoper. De kosten voor een eventuele volmacht, kadasterkosten, kosten voor de hypotheekakte en/of overdrachtsbelasting, zijn hier niet bij in begrepen en komen voor rekening van Koper.

Het transactieproces en de voorgestelde verkoop is te allen tijde onderhevig aan interne goedkeuring van de verkoper. Als onderdeel hiervan geldt een compliance check van de koper.

Het object zal "as is, where is" worden verkocht, om deze reden dus zonder enige verklaringen of garanties et betrekking tot de huidige juridische, milieu-, technische en of fiscale aspecten van de objecten en zonder garanties over de afwezigheid van gebreken, lasten en/of beperkingen.

Het uitbrengen van een bod, ongeacht of dat indicatief of definitief is, heeft niet tot gevolg dat voor verkoper verplichtingen zijn ontstaan, ook niet om (verdere) informatie te verschaffen of te onderhandelen. De acceptatie van een bod zonder dat dit is uitgewerkt in een schriftelijke koopovereenkomst zal zijdens verkoper, nimmer leiden tot een verplichting tot levering of anderszins jegens koper.


Nota Bene: De separaat aangeboden beleggings-/ winkelobjecten gelegen aan Oranje Nassaustraat 6 en 7 te Heerlen maken deel uit van deze grotere vastgoedportefeuille.

Kenmerken


Hoofd bestemming winkelruimte
Neven bestemming kantoorruimte
Koopprijs €1 k.k. ( BTW: 21% )
Koopprijs nader overeen te komen
Totaal vloeroppervlak 83 m²
Straat Dautzenbergstraat
Huisnummer 9A
Postcode 6411LA
Plaats Heerlen
Provincie Limburg
Status beschikbaar
Ligging stadscentrum/dorpskern
Afstand afrit snelweg 1000 m - 1500 m
Afstand NS station < 500 m
Afstand bushalte < 500 m
Afstand bank < 500 m
Afstand ontspanning < 500 m
Afstand restaurant < 500 m
Afstand winkel < 500 m

Media


Ligging


Brochure


U kunt de brochure hier downloaden
Hoofdbestemming: winkelruimte
Koopprijs: €1 k.k. ( BTW: 21% )
Koopprijs vervanging: nader overeen te komen
Totaal vloeroppervlak: 83m²
Neem contact met ons op