Burgemeester Visschersstraat 139 ULESTRATEN

Home > Bedrijfsmatig aanbod > Burgemeester Visschersstraat 139 ULESTRATEN

Overzicht


TWEE GOED VERZORGDE AANEENGESLOTEN BEDRIJFSHALLEN CENTRAAL GESITUEERD EN GRENZEND AAN MAASTRICHT _ AACHEN AIRPORT, NABIJ DE SNELWEG A2


Op het bedrijvenpark van Ulestraten (gemeente Meerssen, op de grens van de gemeente Beek) worden pal naast de luchthaven van Maastricht twee goed afgewerkte bedrijfshallen te huur aangeboden. De tussengelegen hallen omvatten ca. 1.155 m² VVO respectievelijk 1.220 m² VVO, of gezamenlijk 2.375 m² en zijn uitermate geschikt voor productie- en of opslagdoeleinden. Noemenswaardig is de royale vrije overspanning (ca. 30 m¹!) van de hallen, goede afwerkniveau, centrale situering binnen de regio, alsmede de uitstekende bereikbaarheid voor...

Omschrijving


TWEE GOED VERZORGDE AANEENGESLOTEN BEDRIJFSHALLEN CENTRAAL GESITUEERD EN GRENZEND AAN MAASTRICHT _ AACHEN AIRPORT, NABIJ DE SNELWEG A2


Op het bedrijvenpark van Ulestraten (gemeente Meerssen, op de grens van de gemeente Beek) worden pal naast de luchthaven van Maastricht twee goed afgewerkte bedrijfshallen te huur aangeboden. De tussengelegen hallen omvatten ca. 1.155 m² VVO respectievelijk 1.220 m² VVO, of gezamenlijk 2.375 m² en zijn uitermate geschikt voor productie- en of opslagdoeleinden. Noemenswaardig is de royale vrije overspanning (ca. 30 m¹!) van de hallen, goede afwerkniveau, centrale situering binnen de regio, alsmede de uitstekende bereikbaarheid voor (vracht)verkeer. Gesplitste verhuur van de hallen is mogelijk!


Indeling / voorzieningen

Hal II (oranje gearceerd op de overzichtstekening) omvat circa 1.125 m² VVO bedrijfsruimte en circa 30 m² eenvoudige kantoorruimte (in de vorm van een Portakabin). Hal III (blauw gearceerd) beschikt over twee goed verzorgde (turn-key) kantoorruimtes (inclusief kantine, toiletfaciliteit, werkruimtes, etc.), die voorzien zijn van scheidingswanden, airconditioning, IT-aansluitingen, kitchenette, enz., in totaal ter grootte van ca. 125 m² VVO, alsmede ca. 1.030 m² VVO bedrijfsruimte en een opslagruimte op verdieping ter grootte van circa 65 m². De vrije overspanning van beide hallen bedraagt circa 30 m¹, hetgeen de gebruiksmogelijkheden optimaliseert. Verder zijn de hallen geïsoleerd, kennen ze een uitermate goed verzorgd afwerkniveau en zijn ieder voorzien van een bedrijfsvloer, lichtstraten, krachtstroom, heaters, alarm, brandslanghaspel, inpandige hoogte van maximaal 5.20 m¹ (loopt af naar tenminste 3.90 m¹) en overheadpoort (hoogte ca. 4.5 m¹). Noemenswaardig is dat de hallen inpandig met elkaar verbonden zijn c.q. gesplitst zijn middels een poort.

De hallen zijn middels een gezamenlijke (geheel verharde) toegangsweg bereikbaar, terwijl het volledige complex / terrein voorzien is van een hekwerk, hetgeen de beveiliging ten goede komt.


Locatie / omgeving / parkeren

Het complex / de hallen zijn op goede stand gesitueerd aan de rand van het bedrijventerrein van Ulestraten en vrijwel direct grenzend aan de start- en landingsbaan van de luchthaven Maastricht - Aachen. In de directe omgeving bevinden zich verder allerhande handels- en productiebedrijven. Op eigen terrein kan ruimschoots en (on)betaald worden geparkeerd.


Bereikbaarheid

De locatie is per (vracht)wagen uitstekend bereikbaar. De snelweg A2 (Maastricht - Eindhoven - Amsterdam) is op 2 minuten rijafstand gelegen. Onderhavige snelweg staat in directe verbinding met autowegen richting Heerlen (A76 en A79), Aken en of Antwerpen. Verder stoppen busverbindingen in de directe nabijheid en grenst het complex dus aan de luchthaven.


Prijsstelling

Vraaghuurprijs € 42,50 / m² VVO / jaar exclusief BTW.
Uitgangspunt voor de prijsstelling vormt het beschikbare metrage op de begane grond.


Huuruitgangspunten

- huur per maand vooraf te voldoen
- de huurtermijn bedraagt tenminste 2 jaar, doch bij voorkeur 5 jaar met telkens 5 jaar verlenging
- het voorschot aangaande services (levering gas, water en elektra) zal in samenspraak worden vastgesteld (afhankelijk van het soort gebruik)
- BTW-belaste verhuur is van toepassing
- jaarlijkse indexering is van toepassing, voor het eerst één jaar na huuringang conform de prijsindex van het CBS
- standaard ROZ huurovereenkomst model kantoor- bedrijfsruimte, inclusief bijbehorende algemene bepalingen
- de opzegtermijn omvat tenminste 6 maanden voor enig expiratiemoment
- zekerheidsstelling middels een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting (huur + services + BTW).


Bijzonderheden

- de vigerende bestemming luidt 'bedrijventerrein'
- hal II is naar verwachting vanaf 01 januari 2021 beschikbaar, doch hal III per direct
- opleverniveau is in beginsel de huidige staat, doch zaken zijn bespreekbaar
- schaaltekeningen zijn op verzoek beschikbaar
- er is te allen tijde sprake van een voorbehoud goedkeuring verhuurder.

Kenmerken


Hoofd bestemming bedrijfsruimte
Huurprijs €43 per vierkante meter p.j. ( BTW: 21% )
Totaal vloeroppervlak 2375 m²
Straat Burgemeester Visschersstraat
Huisnummer 139
Postcode 6235EB
Plaats ULESTRATEN
Provincie Limburg
Status beschikbaar
Ligging bedrijventerrein, kantorenpark, overig
Afstand afrit snelweg 500 m - 1000 m
Afstand bushalte 500 m - 1000 m

Media


Ligging


Brochure


U kunt de brochure hier downloaden
Hoofdbestemming: bedrijfsruimte
Huurprijs: €43 per vierkante meter p.j. ( BTW: 21% )
Totaal vloeroppervlak: 2375m²
Neem contact met ons op