Burg. de Hesselleplein 31 HEERLEN

Home > Bedrijfsmatig aanbod > Burg. de Hesselleplein 31 HEERLEN

Overzicht


TURN-KEY KANTOORRUIMTE IN HISTORISCH PAND 'LINDESTAETE' NABIJ HET CENTRUM VAN HEERLEN EN DE 'BRIGHTLANDS SMART SERVICES CAMPUS' GELEGEN


Aan het karakteristieke Burgemeester de Hesselleplein in Heerlen wordt circa 625 m² (VVO) hoogwaardig afgewerkte en ingerichte (o.a. glasvezel) kantoorruimte inclusief 18 parkeerplaatsen te huur aangeboden binnen een groter kantoorcomplex. Het pand is uitermate centraal gesitueerd nabij de binnenstad van Heerlen (5 minuten loopafstand) en grenst aan de steeds verder groeiende Smart Services Campus. Mede doordat Obvion Hypotheken en Regus reeds gehuisvest zijn binnen het gebouw, is sprake van een baliebezetting. Snelwegen richting Maastricht, Eindhoven, Aken of...

Omschrijving


TURN-KEY KANTOORRUIMTE IN HISTORISCH PAND 'LINDESTAETE' NABIJ HET CENTRUM VAN HEERLEN EN DE 'BRIGHTLANDS SMART SERVICES CAMPUS' GELEGEN


Aan het karakteristieke Burgemeester de Hesselleplein in Heerlen wordt circa 625 m² (VVO) hoogwaardig afgewerkte en ingerichte (o.a. glasvezel) kantoorruimte inclusief 18 parkeerplaatsen te huur aangeboden binnen een groter kantoorcomplex. Het pand is uitermate centraal gesitueerd nabij de binnenstad van Heerlen (5 minuten loopafstand) en grenst aan de steeds verder groeiende Smart Services Campus. Mede doordat Obvion Hypotheken en Regus reeds gehuisvest zijn binnen het gebouw, is sprake van een baliebezetting. Snelwegen richting Maastricht, Eindhoven, Aken of Antwerpen zijn binnen 1 minuut bereikbaar en bussen stoppen in de directe omgeving.


Vraaghuurprijzen

Kantoorruimte : € 105,= per m² VVO.
Parkeren : € 500,= per plaats.

Beiden op jaarbasis en exclusief BTW en services.


Indeling / voorzieningen

Begane grond

De begane grond omvat een royale gezamenlijke entree die gekenmerkt wordt door veel grandeur en voorziet in wachtruimte en een baliefaciliteit (inclusief bezetting). Aan de achterzijde van het complex is de parkeerfaciliteit gelegen, welke bereikbaar is via slagboominstallaties (inclusief intercom). In totaal zijn thans nog 18 parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar.


3e & 4e verdieping

De beschikbare kantoorruimte (ca. 625 m² VVO) is verdeeld over de 3e (ca. 445 m² VVO) en twee torentjes (ca. 90 m² VVO) op de 4 verdieping. De 3e verdieping is bereikbaar middels liften. Qua indeling is thans sprake van 'cellen en tuinstructuren', doch dit kan in samenspraak en naar wens worden bijgesteld.

Doordat het complex pas enkele jaren geleden geheel verbouwd en gemoderniseerd is, is zowel in- alsook uitpandig sprake van een hoogwaardig afwerkniveau en dito uitstraling. Dit komt onder andere tot uitdrukking in de entree, spreek- en vergaderkamers en sanitaire voorzieningen. Tevens is noemenswaardig dat de beschikbare kantoorruimtes voorzien in (moderne) glasvezelaansluiting, systeemplafonds, (glazen) scheidingswanden, luchtbehandeling, kitchenettes, ontvangstruimtes en dergelijke.


Omgeving / Bereikbaarheid

Het historische en parkachtige Burg. de Hesselleplein wordt vooral gekenmerkt door de aanwezigheid van fraaie herenhuizen, deels in gebruik t.b.v. dienstverlening. Onderhavig complex grenst hieraan en ademt een soortgelijke sfeer uit. Aan de achterzijde van het complex ligt het hoofdkantoor van APG (voorheen ABP), alsmede de Brightlands Smart Services Campus, waardoor tevens sprake is van een kantooromgeving.

De binnenstad van Heerlen die gekenmerkt wordt door de aanwezigheid van allerhande centrumvoorzieningen, is op loopafstand gesitueerd, evenals het centrale NS- en busstation van de stad (busverbindingen stoppen in de directe omgeving).

De Ringweg Parkstad die binnen één minuut bereikbaar is, voorziet in rechtstreekse aansluitingen op snelwegen naar Eindhoven - Antwerpen (B) - Aken (D) (A 76) en Maastricht (A79).


Huuruitgangspunten

- huur per maand vooraf te voldoen
- huurtermijn 5 jaar met telkens 5 jaar verlenging, doch zaken zijn bespreekbaar
- opzegtermijn (tenminste) 1 jaar voor enig expiratiemoment
- indexering is jaarlijks van toepassing, voor het eerst 1 jaar na huuringang op reguliere wijze
- waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting (huur + BTW + services)
- standaard ROZ-huurovereenkomst (model 2015) inclusief algemene bepalingen
- voorschot servicekosten bedraagt € 40,= / m² VVO / jaar en omvat o.a. de levering van elektra, water, gas (warmte), beveiliging en dergelijke (meer info op aanvraag).
- BTW is wel aan de orde aangaande de verhuur.


Bijzonderheden

- de ruimte is in principe per direct beschikbaar => het huidige opleverniveau vormt de basis, doch zaken zijn bespreekbaar
- gesplitste verhuur is bespreekbaar, doch verhuur van het geheel geniet de voorkeur
- de vigerende bestemming luidt kantoor
- indelingstekeningen zijn op verzoek beschikbaar
- betaald parkeren in de directe omgeving vormt een alternatief
- er is te allen tijde sprake van een voorbehoud goedkeuring door de eigenaar.


De getoonde foto's geven een indruk van de sfeer binnen het complex. De exclusief beschikbare ruimte wijkt hier deels vanaf qua uitstraling, waardoor enig voorbehoud wordt gemaakt.

Kenmerken


Hoofd bestemming kantoorruimte
Huurprijs €105 per vierkante meter p.j. ( BTW: 21% )
Totaal vloeroppervlak 625 m²
Straat Burg. de Hesselleplein
Huisnummer 31
Postcode 6411CH
Plaats HEERLEN
Provincie Limburg
Status beschikbaar
Ligging stationslocatie, winkelgebied stadscentrum, woonwijk
Afstand afrit snelweg < 500 m
Afstand NS station < 500 m
Afstand bushalte < 500 m
Afstand bank < 500 m
Afstand ontspanning < 500 m
Afstand restaurant < 500 m
Afstand winkel < 500 m

Media


Ligging


Brochure


U kunt de brochure hier downloaden
Hoofdbestemming: kantoorruimte
Huurprijs: €105 per vierkante meter p.j. ( BTW: 21% )
Totaal vloeroppervlak: 625m²
Neem contact met ons op