Burg. de Hesselleplein 31 HEERLEN

Home > Bedrijfsmatig aanbod > Burg. de Hesselleplein 31 HEERLEN

Overzicht


TURN-KEY KANTOORRUIMTE IN HISTORISCH PAND 'LINDESTAETE' NABIJ HET CENTRUM VAN HEERLEN EN DE 'BRIGHTLANDS SMART SERVICES CAMPUS' GELEGEN


Inleiding

Aan het karakteristieke Burgemeester de Hesselleplein in Heerlen wordt circa 427 m² VVO kantoorruimte, 119 m² VVO archiefruimte, alsmede 18 parkeerplaatsen te huur aangeboden binnen een groter kantoorcomplex. Het pand is uitermate centraal gesitueerd nabij de binnenstad van Heerlen (5 minuten loopafstand) en grenst aan de steeds verder groeiende Smart Services Campus. Mede doordat Obvion Hypotheken en Regus reeds gehuisvest zijn binnen het gebouw, is sprake van een baliebezetting. Snelwegen richting Maastricht, Eindhoven, Aken...

Omschrijving


TURN-KEY KANTOORRUIMTE IN HISTORISCH PAND 'LINDESTAETE' NABIJ HET CENTRUM VAN HEERLEN EN DE 'BRIGHTLANDS SMART SERVICES CAMPUS' GELEGEN


Inleiding

Aan het karakteristieke Burgemeester de Hesselleplein in Heerlen wordt circa 427 m² VVO kantoorruimte, 119 m² VVO archiefruimte, alsmede 18 parkeerplaatsen te huur aangeboden binnen een groter kantoorcomplex. Het pand is uitermate centraal gesitueerd nabij de binnenstad van Heerlen (5 minuten loopafstand) en grenst aan de steeds verder groeiende Smart Services Campus. Mede doordat Obvion Hypotheken en Regus reeds gehuisvest zijn binnen het gebouw, is sprake van een baliebezetting. Snelwegen richting Maastricht, Eindhoven, Aken of Antwerpen zijn binnen 1 minuut bereikbaar en bussen stoppen in de directe omgeving.


Omgeving / bereikbaarheid

Het historische en parkachtige Burg. de Hesselleplein wordt vooral gekenmerkt door de aanwezigheid van fraaie herenhuizen, deels in gebruik t.b.v. dienstverlening. Onderhavig complex grenst hieraan en ademt een soortgelijke sfeer uit. Aan de achterzijde van het complex ligt het hoofdkantoor van APG (voorheen ABP), alsmede de Brightlands Smart Services Campus, waardoor tevens sprake is van een kantooromgeving.

De binnenstad van Heerlen die gekenmerkt wordt door de aanwezigheid van allerhande centrumvoorzieningen, is op loopafstand gesitueerd, evenals het centrale NS- en busstation van de stad (busverbindingen stoppen in de directe omgeving).

De Ringweg Parkstad die binnen één minuut bereikbaar is, voorziet in rechtstreekse aansluitingen op snelwegen naar Eindhoven - Antwerpen (B) - Aken (D) (A 76) en Maastricht (A79).


Indeling / voorzieningen

Begane grond
De begane grond omvat een royale gezamenlijke entree die gekenmerkt wordt door veel grandeur en voorziet in wachtruimte en een baliefaciliteit (inclusief bezetting). Aan de achterzijde van het complex is de parkeerfaciliteit gelegen, welke bereikbaar is via slagboominstallaties (inclusief intercom). In totaal zijn nog 18 parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar.

3e & 4e verdieping
De beschikbare kantoorruimte (ca. 427 m² VVO) is verdeeld over de 3e (ca. 333 m² VVO) en twee torentjes (ca. 94 m² VVO) op de 4 verdieping. De beschikbare (119 m² VVO) archiefruimte bevindt zich eveneens op de 3e verdieping. Deze verdieping is bereikbaar middels liften. Qua indeling is thans sprake van 'cellen en tuinstructuren', doch dit kan in samenspraak en naar wens worden bijgesteld.

Het complex is enkele jaren geleden vrijwel geheel verbouwd en gemoderniseerd. Hierbij is uitpandig sprake van een hoogwaardig afwerkniveau en dito uitstraling met veel grandeur. Ook de algemene ruimtes zijn voorzien van een upgrading. De ruimte die thans wordt aangeboden dient nog voorzien te worden van verdere afwerking. Het onderstaande prijsniveau is hierbij afgestemd op het huidige afwerkniveau. Verhuurder is bereid mee te denken over verdere upgrading, tegen alsdan in samenspraak nog nader vast te stellen condities / uitgangspunten.

Volledigheidshalve wordt benoemd dat de naastgelegen kantoorruimtes reeds voorzien in (moderne) glasvezelaansluiting, systeemplafonds, (glazen) scheidingswanden, luchtbehandeling, kitchenettes, ontvangstruimtes en dergelijke. Dit is voor de leegstaande ruimte eveneens bespreekbaar.


Vraaghuurprijzen

Kantoorruimte : € 105,= per m² VVO.
Archiefruimte : € 52,50,= per m² VVO.
Parkeren : € 500,= per plaats.

Allen op jaarbasis en exclusief BTW en services.


Huuruitgangspunten

- huur per maand vooraf te voldoen
- huurtermijn 5 jaar met telkens 5 jaar verlenging, doch zaken zijn bespreekbaar
- opzegtermijn (tenminste) 1 jaar voor enig expiratiemoment
- indexering is jaarlijks van toepassing, voor het eerst 1 jaar na huuringang op reguliere wijze
- waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting (huur + BTW + services)
- standaard ROZ-huurovereenkomst (model kantoor- bedrijfsruimte 2015) inclusief algemene bepalingen
- voorschot servicekosten bedraagt € 40,= / m² VVO / jaar en omvat o.a. de levering van elektra, water, gas (warmte), beveiliging en dergelijke (meer info op aanvraag)
- BTW is wel aan de orde aangaande de verhuur.


Bijzonderheden

- de ruimte is in principe per direct beschikbaar => het huidige opleverniveau vormt de basis, doch zaken zijn bespreekbaar
- de vigerende bestemming luidt 'kantoor'
- indelingstekeningen zijn op verzoek beschikbaar
- betaald parkeren in de directe omgeving vormt een alternatief
- er is te allen tijde sprake van een voorbehoud goedkeuring door de eigenaar.

Kenmerken


Hoofd bestemming kantoorruimte
Huurprijs €105 per vierkante meter p.j. ( BTW: 21% )
Totaal vloeroppervlak 427 m²
Straat Burg. de Hesselleplein
Huisnummer 31
Postcode 6411CH
Plaats HEERLEN
Provincie Limburg
Status beschikbaar
Ligging stationslocatie, winkelgebied stadscentrum, woonwijk
Afstand afrit snelweg < 500 m
Afstand NS station < 500 m
Afstand bushalte < 500 m
Afstand bank < 500 m
Afstand ontspanning < 500 m
Afstand restaurant < 500 m
Afstand winkel < 500 m

Media


Ligging


Brochure


U kunt de brochure hier downloaden
Hoofdbestemming: kantoorruimte
Huurprijs: €105 per vierkante meter p.j. ( BTW: 21% )
Totaal vloeroppervlak: 427m²
Neem contact met ons op