Breinderveldweg 15 SCHINNEN

Home > Bedrijfsmatig aanbod > Breinderveldweg 15 SCHINNEN

Overzicht


HET BETREFT EEN OP ZICHTLOCATIE GESITUEERD KANTOORCOMPLEX MET KLEINSCHALIGE BEDRIJFSHAL EN RUIME PARKEERFACILITEIT OP EIGEN TERREIN GELEGEN


Inleiding

Op bedrijventerrein 'De Breinder' in Schinnen wordt een hoogwaardig afgewerkt en modern kantoorcomplex te koop / huur aangeboden. Het kantoorpand omvat circa 1.070 m² VVO, verdeeld over meerdere lagen, een aan de achterzijde gesitueerde bedrijfshal ter grootte van circa 150 m² VVO, alsmede een parkeerfaciliteit ten behoeve van circa 35 personenwagens. Noemenswaardig is dat het gebouw een goede exposure kent en uitermate aantrekkelijk gesitueerd is, pal langs de snelweg A-76 (Heerlen _ Geleen), waardoor sprake...

Omschrijving


HET BETREFT EEN OP ZICHTLOCATIE GESITUEERD KANTOORCOMPLEX MET KLEINSCHALIGE BEDRIJFSHAL EN RUIME PARKEERFACILITEIT OP EIGEN TERREIN GELEGEN


Inleiding

Op bedrijventerrein 'De Breinder' in Schinnen wordt een hoogwaardig afgewerkt en modern kantoorcomplex te koop / huur aangeboden. Het kantoorpand omvat circa 1.070 m² VVO, verdeeld over meerdere lagen, een aan de achterzijde gesitueerde bedrijfshal ter grootte van circa 150 m² VVO, alsmede een parkeerfaciliteit ten behoeve van circa 35 personenwagens. Noemenswaardig is dat het gebouw een goede exposure kent en uitermate aantrekkelijk gesitueerd is, pal langs de snelweg A-76 (Heerlen _ Geleen), waardoor sprake is van een absolute zichtlocatie, hetgeen de courantheid ten goede komt.


Situering en bereikbaarheid

Het pand maakt deel uit van bedrijventerrein De Breinder dat grenst aan de snelweg A76. Onderhavig terrein maakt een moderne indruk en wordt vooral gekenmerkt door de aanwezigheid van handel- en productiebedrijven, evenals dienstverleners. Noemenswaardig is dat de locatie zeer centraal gelegen is binnen Zuid - Limburg, waardoor het complex uitermate geschikt is voor ondernemingen die binnen de regio actief zijn.

De bereikbaarheid van het pand per (vracht)wagen is t.g.v. de ligging naast bovengenoemde snelweg uitstekend te noemen. Verder stoppen busverbindingen in de directe nabijheid en is het NS-station van Schinnen op loopafstand gesitueerd, waardoor de bereikbaarheid middels het openbaar vervoer ook zeer goed genoemd mag worden.


Indeling en faciliteiten

Het kantoorcomplex omvat circa 1.070 m² VVO, verdeeld over begane grond (ca. 457 m²), eerste (ca. 505 m²) en tweede verdieping (ca. 108 m²). Het complex voorziet in een overdekte gezamenlijke entree met ontvangsthal, die voorzien is van twee balies. Iedere laag omvat kantoorruimtes / -tuinen, die qua grootte variëren van circa 20 tot 100 m² VVO, pantry's, toiletfaciliteiten en gangpartijen.

De ruimtes zijn hoogwaardig afgewerkt en voorzien van systeemplafonds inclusief verlichting, scheidingswanden, kabelgoten v.v. IT-aansluitingen (glasvezel!), verwarming, alarm en mechanische ventilatie.

De bedrijfshal omvat circa 150 m2 VVO (10 x 15 m¹), kent een modern en strak uiterlijk en voorziet in een hoogte van circa 5 meter, alsmede drie overheadpoorten, krachtstroom, heater en wateraansluiting.

Op het verharde (geheel afsluitbare) achterterrein is een parkeerfaciliteit ingericht t.b.v. circa 35 personenwagens.


Verhuur / oplevering leeg en ontruimd

Een deel van het kantoorgebouw is op de begane grond momenteel verhuurd aan beveiligingsbedrijf Fortas, terwijl de bedrijfsruimte vanaf 01-03-2021 tijdelijk verhuurd is. Verder staat het complex leeg. Het huren van kantoorruimte is mogelijk vanaf circa 150 m² VVO. Indien een koper het pand geheel leeg- en ontruimd zou willen betrekken, dan is ook dat bespreekbaar (meer info op aanvraag).

Bij verhuur wordt een omrekenfactor gebruikt aangaande het metrage. Er is hierbij sprake van een toeslag voor het gebruik van de algemene ruimtes, zoals gangen, receptie, toiletten, kitchenettes, enz. Uitgangspunt vormt de exclusief gehuurde ruimte (bijvoorbeeld een kamer van 20 m² VVO) x factor 1,25. Voor het huren van deze ruimte wordt zodoende 25 m² VVO in rekening gebracht aan huur en services.


Kadastrale gegevens

De onroerende zaak staat kadastraal bekend als gemeente Schinnen, sectie D, nummer 4507 en omvat 2.920 m².


Prijsstelling

Vraagprijs : € 1.195.000,= kosten koper voor het geheel.

Vraaghuurprijs : kantoren : € 90,- / m² VVO exclusief BTW per jaar.
Parkeren : zit verdisconteerd in het huurprijsniveau van de kantoren.

Services : € 35,= / m² VVO exclusief BTW per jaar, ten behoeve van de levering van elementen zoals, warmte (gas), water, elektra, schoonmaak algemene ruimte, beveiliging, vuilafvoer, terreinonderhoud, enz.


Huuruitgangspunten

- de huurtermijn is in principe flexibel, doch bedraagt in de basis tenminste 2 jaar
- aanvaarding is per direct c.q. in overleg
- huur per maand vooraf te voldoen
- BTW en jaarlijkse indexering is van toepassing (op basis van CBS-prijsindex)
- bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting (huur + services + BTW)
- opzegtermijn bedraagt 6 maanden (doch is bespreekbaar en afhankelijk van de duur van de overeenkomst)
- huurovereenkomst o.b.v. ROZ-model kantoor-/ bedrijfsruimte


Bijzonderheden

- de vigerende bestemming luidt 'Bedrijventerrein', waarbij gebruik als kantoor is toegestaan en of bedrijven tot en met categorie 3.2 werkzaam mogen zijn binnen het complex
- het bouwjaar betreft 2002
- het complex kent energielabel 'A'
- de vigerende WOZ-waarde (peildatum 01-01-2020) bedraagt € 997.000,-=> kosten ozb eigenaarsdeel zijn €2.844,44, waterschap € 262,21 en rioolrechten € 170,40 (allen op jaarbasis => ijkpunt is jaargang 2021)
- indelingstekeningen zijn op verzoek beschikbaar
- er is te allen tijde sprake van een voorbehoud c.q. goedkeuring door verhuurder / eigenaresse.

Kenmerken


Hoofd bestemming kantoorruimte
Koopprijs €1195000 k.k.
Huurprijs €90 per vierkante meter p.j. ( BTW: 21% )
Totaal vloeroppervlak 1070 m²
Straat Breinderveldweg
Huisnummer 15
Postcode 6365CM
Plaats SCHINNEN
Provincie Limburg
Status beschikbaar
Ligging bedrijventerrein, kantorenpark
Afstand afrit snelweg < 500 m
Afstand NS station 500 m - 1000 m
Afstand bushalte < 500 m

Media


Ligging


Brochure


U kunt de brochure hier downloaden
Hoofdbestemming: kantoorruimte
Koopprijs: €1195000 k.k.
Huurprijs: €90 per vierkante meter p.j. ( BTW: 21% )
Totaal vloeroppervlak: 1070m²
Neem contact met ons op