B&R PREMIUM LOGISTICS HUURT 11.000 M² WAREHOUSE IN HEERLEN

B&R PREMIUM LOGISTICS HUURT 11.000 M² WAREHOUSE IN HEERLEN

Op bedrijventerrein De Beitel in Heerlen heeft B&R Premium Logistics circa 11.000 m² warehouse gehuurd aan de Sourethweg 17. Directeur Naud Brand van B&R spreekt van een historische stap, doordat de onderneming middels deze verdere uitbreiding de grens van...

Lees meer

Vastgoednieuws

Op basis van de meest actuele telling telt ons land nu 123 flexkantoor/coworking formules (peildatum 19 juli 2019). Dat komt neer op circa 711 locaties verspreid over Nederland. Klik verder voor de complete lijst.
Flexoffices zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse kantorenlandschap. Volgens onderzoek van VJ zijn er meer dan 120 verschillende formules in Nederland actief, maar wat onderscheidt ze van elkaar? VJ sprak deze keer met Robert Sparreboom over kantoorconcept HNK.  
Na het faillissement van de exploitatie van ‘de Hamert’ in Wellerlooi begin dit jaar, wilde de vroegere eigenaar Pieter Smits de onroerende zaken verkopen. Eind juni is het complex met een gebruiksoppervlak van 1.528 m² opgeleverd aan de nieuwe eigenaar J. Buurman.
Een particuliere belegger heeft kantoorgebouw Rijsvoort gelegen aan de Visseringlaan 19-23 te Rijswijk gekocht. Rijsvoort beschikt over ca. 15.200 m² kantoorruimte en 140 parkeerplaatsen.
Ook Rotterdam heeft te maken met snelle stedelijke groei. Om de snelle aanwas van nieuwe inwoners te accommoderen heeft het Rotterdamse college de Strategische Verkenning Verstedelijking vastgesteld waarbij in vier stappen de stad kan worden verdicht. 
Synchroon en BPD (Bouwfonds Property Development) hebben als samenwerkingspartners in de ontwikkeling van het project op de Wilhelminapier de laatste commerciële ruimte verkocht aan WD Real Estate. Dit bedrijf heeft een langdurige huurovereenkomst afgesloten met Albert Heijn.
In het Boston Seaport district gaat EDGE een nieuw kantoorgebouw realiseren: de 50 WTC Avenue Office Tower. Het project zal worden ontwikkeld door een consortium van EDGE, Boston Global Investors (BGI), als managing partner, The Cogsville Group en Eagle Development Partners.
Brink Management / Advies (onderdeel van Brink Groep) heeft zich versterkt met Marcel Damen in de functie van senior manager. Wat worden zijn nieuwe werkzaamheden? 
Een transformatie van een bestaand gebouw vraagt om heel andere skills dan een doorsnee nieuwbouwproject. Als er dan ook nog eens een innovatief concept bij komt kijken, dan moet het bouwteam over een zeer flexibele houding en, vooral, een open mindset beschikken, aldus Arlette van Poppel en Francine Smissaert van FABhouse.
In de Blaricummermeent in Blaricum wordt door HD een nieuwbouw zorgvilla ontwikkeld voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen en behoefte hebben aan intensieve zorg en bescherming. De gesprekken met een belegger zijn in vergevorderd stadium.