Akerstraat 113 HEERLEN

Home > Bedrijfsmatig aanbod > Akerstraat 113 HEERLEN

Overzicht


KANTOORRUIMTE INCLUSIEF PARKEERFACILITEIT BINNEN DE KARAKTERISTIEKE KANTOORVILLA (MEERDERE GEBRUIKERS) 'HOUSE OF CHANGE'


Nabij de binnenstad van Heerlen worden op een top- & zichtlocatie, binnen een uitstekend onderhouden, volledig geoutilleerde en uiterst representatieve kantoorvilla, enkele werkruimtes voor exclusief gebruik te huur aangeboden, gekoppeld aan het gezamenlijk gebruik van spreek- & presentatieruimtes op begane grond en een royale parkeerfaciliteit gelegen op eigen terrein.


Indeling & parkeren

De villa voorziet in veel grandeur en charme en omvat op begane grond voor gemeenschappelijk gebruik een entree, wachtruimte, spreekkamer, twee presentatieruimten (ca. 10...

Omschrijving


KANTOORRUIMTE INCLUSIEF PARKEERFACILITEIT BINNEN DE KARAKTERISTIEKE KANTOORVILLA (MEERDERE GEBRUIKERS) 'HOUSE OF CHANGE'


Nabij de binnenstad van Heerlen worden op een top- & zichtlocatie, binnen een uitstekend onderhouden, volledig geoutilleerde en uiterst representatieve kantoorvilla, enkele werkruimtes voor exclusief gebruik te huur aangeboden, gekoppeld aan het gezamenlijk gebruik van spreek- & presentatieruimtes op begane grond en een royale parkeerfaciliteit gelegen op eigen terrein.


Indeling & parkeren

De villa voorziet in veel grandeur en charme en omvat op begane grond voor gemeenschappelijk gebruik een entree, wachtruimte, spreekkamer, twee presentatieruimten (ca. 10 _ 20 personen), open werkruimte, moderne kitchenette / koffiecorner, toiletfaciliteiten, enz. Huurders binnen het pand mogen gebruik maken van al deze faciliteiten.

Op eerste verdieping (bereikbaar per trap) is een werkruimte voor exclusief gebruik beschikbaar. Deze ruimte (gelegen aan de zijkant van het pand) omvat circa 20 m² VVO, gekoppeld aan circa 4 werkplekken. De ruimte kent een hoogwaardig afwerkniveau en omvat o.a. airconditioning, strak afgewerkt plafond, meubilair enz.

Impressies zolderverdieping

Ook de zolderverdieping kent een hoogwaardig afwerkniveau, waarbij rekenschap is gehouden met het behoud van het authentieke karakter van de ruimte. Deze 2e verdieping omvat circa 50 m² VVO en zou hypothetisch opgesplitst kunnen worden in twee delen. Het geheel biedt plaats aan circa 10 werkplekken.

Indelingstekeningen kunnen op verzoek beschikbaar worden gesteld.

Iedere ruimte binnen de villa omvat een hoogwaardige afwerking en voorziet in verlichtingarmaturen, vaste scheidingswanden, airconditioning, radiatoren, alarm, gestucte wanden, enz..

De kantoorvilla beschikt over een royale parkeerfaciliteit t.b.v. circa 20 _ 25 personenwagens op eigen terrein, terwijl in de directe omgeving op de openbare weg nog ruimschoots en (on)betaald geparkeerd kan worden. Tevens voorziet het buitenterrein in een fietsenstalling en veel groen _ natuurschoon, die de villa een bijzondere sfeer geeft.


Situering - omgeving - bereikbaarheid

De villa is op een absolute toplocatie gesitueerd, direct grenzend aan de hoofdverbindingsader tussen Heerlen centrum (10 minuten lopen) en Heerlen zuid (5 minuten rijden). De directe omgeving wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van dienstverleners, middelbare scholen en woningen.

De Ringweg Parkstad is binnen 3 minuten bereikbaar. Deze autoweg staat in directe verbinding met snelwegen richting Maastricht, Eindhoven en Aken. Busverbindingen stoppen vrijwel letterlijk voor de deur, waardoor ook de ontsluiting middels openbaar vervoer uitstekend genoemd kan worden.


Prijsstelling

Huurprijzen
De huurprijs van de ruimte op eerste verdieping bedraagt € 750,= en van de zolder € 1000,=. Deze prijzen zijn op maandbasis, exclusief BTW en services. De kosten van parkeren, evenals het gebruik van alle ruimtes op begane grond, zitten verdisconteerd in onderhavige huurprijsniveaus.

Services
Naast huur zijn ook servicekosten verschuldigd. Deze kosten bedragen 30% van de verschuldigde huur (voorbeeld ruimte eerste verdieping kost aan huur € 750,= => toeslag € 225,=) exclusief BTW.

De services omvatten de levering van:
gas (warmte), elektra, water, beveiliging, schoonmaak (villa en terrein), raambewassing, vuilafvoer, verbruik koffie & thee, onderhoud elektrische installaties. Services kunnen in samenspraak verder worden uitgebreid.


Huuruitgangspunten

- huurbetaling :per maand vooraf te voldoen.
- indexering : jaarlijks voor het eerst 1 jaar na huuringang op reguliere wijze.
- BTW:is van toepassing.
- opleverniveau :huidige staat.
- huurtermijn : tenminste 2 jaar, doch zaken zijn bespreekbaar.
- opzegtermijn :tenminste 6 maanden voor enig expiratiemoment.
- zekerheidsstelling : 3 maanden betalingsverplichting (huur + BTW + services => bankgarantie of waarborgsom).
- beschikbaarheid: in principe per direct, doch wel te allen tijde onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.
- contract : standaard ROZ-contract kantoor- bedrijfsruimte inclusief algemene bepalingen.
- gebruik :kantoor - dienstverlening.


Kenmerken


Hoofd bestemming kantoorruimte
Huurprijs €750 p.m. ( BTW: 21% )
Totaal vloeroppervlak 70 m²
Straat Akerstraat
Huisnummer 113
Postcode 6417BL
Plaats HEERLEN
Provincie Limburg
Status beschikbaar
Ligging stadscentrum/dorpskern, elders
Afstand afrit snelweg 1000 m - 1500 m
Afstand NS station 2000 m - 3000 m
Afstand bushalte < 500 m
Afstand bank 1000 m - 1500 m
Afstand ontspanning 1000 m - 1500 m
Afstand restaurant 500 m - 1000 m
Afstand winkel 1000 m - 1500 m

Media


Ligging


Brochure


U kunt de brochure hier downloaden
Hoofdbestemming: kantoorruimte
Huurprijs: €750 p.m. ( BTW: 21% )
Totaal vloeroppervlak: 70m²
Neem contact met ons op